2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ohhhh, annál jobbZ. Iván írta:Az akkor két pont lesz ÖrdögOrdog írta:Én kaptam 1 pontot:) 1-0-ra tippeltem a Celtának... Volt még vki aki kapott pontot???
Az akkor két pont lesz ÖrdögOrdog írta:Én kaptam 1 pontot:) 1-0-ra tippeltem a Celtának... Volt még vki aki kapott pontot???
tipping, tipping, tipping...Enrique írta:Tippelni, tippelni, tippelni. Jó a rencer!![]()
Z. Iván írta:Bocsánat, sajnos a szabályzatba még nem fogalmaztuk bele, a rendszer automatikusan 5 és fél nappal a következö tippelendö meccs elött adja ki a listát a tippelésre.
ok, nekem így is jó...Z. Iván írta:Hát nem akarunk teljesen elrugaszkodni a Barcától, ezért tervezzük, hogy csak a sajátokra tippeltetünk.A. Gábor írta:ja, és azt szeretném még kérdezni hogy akkor a bl-ben csak a barca meccsre kell tippelni???
szerintem jobb lenne ha min. a saját csoportmeccseket, mármint a másik meccset is a csoportban,
vagy az egész kiírást....vagy az mát túl sok mi???
Hát nem akarunk teljesen elrugaszkodni a Barcától, ezért tervezzük, hogy csak a sajátokra tippeltetünk.A. Gábor írta:ja, és azt szeretném még kérdezni hogy akkor a bl-ben csak a barca meccsre kell tippelni???
szerintem jobb lenne ha min. a saját csoportmeccseket, mármint a másik meccset is a csoportban,
szerintem elég csak a bajnokság.... de ezt nem én döntöm elA. Gábor írta:ja, és azt szeretném még kérdezni hogy akkor a bl-ben csak a barca meccsre kell tippelni???
Hüüüü, már nem is tudom...A. Gábor írta:Az egyéni teljesítmény menüpontban mi lesz????