Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem attól. Hanem mert nagy valószínűséggel Rafa is elmegy,illetve Puyolon itt a VB-n már látszott az,hogy nem 16éves már ő sem.MichaaBee írta:Mitől lesz érdekes?Sanama írta:A védelem újra érdekes lesz.Annyit változott, hogy elment Csigrinszkij, aki tavaly amúgy is csak epizódszerepekhez jutott. Inkább Alvés cseréjéről kéne dönteni minél előbb (új igazolás / Atléticből valaki).
Mitől lesz érdekes?Sanama írta:A védelem újra érdekes lesz.
Így van, remélem vkp már nem jön.socio66 írta:a tökéletes vkp csere már ott van a keretben..
keitának hívják.
Maxwell nem sűrűn lesz ebben a csapatban jobbhátvéd, nem vagyok híve az ilyen mértékű posztváltásoknak. Középpályán még elnézem Maxwellt, de ott is a saját oldalán, a balon.P-e-d-r-o írta:Hát nemtudom hogy ti hogy vagytok vele,de nekem ebbe a csapatba 3 ember kéne,meg 1-2- tehetséges ifi,és akkor teljes lenne a keret,nemkéne a sérülések miatt aggódni!Akkor örülnék ha jönne Fabre,Alou Diarra,és Filipe,az ifiböl feljönne Thiago,meg Bartra ha szükség van rá,és teljes a keret!Mert kapusposzton megvagyunk,a jobbhátvéd kérdést Filipe érkezésével Maxwell megoldaná,középpen ottvan Pique,Puyol,Millito,és Márquez,meg lehet esetleg Bartra,szóval ott sem lenne baj,a balhátvéd kérdést meg Filipe és Abidal tökéletesen megoldaná!A középpályán ottlenne Busquets,és a cseréjének Diarra,Xavi cseréje lenne Fabre,Iniestaé pedig Keita,és ha megis sérülnek,ottvan Thiago,vagy Jonathan!A csatársor pedig így tökéletes ahogy van,baloldalon Villa és Pedro,középpen Ibra és Bojan,jobbon pedig Messi,és meglátjuk hogy Jeffren felnő-e a feladathoz,de ha nem akkor Pedro majd átmegy jobbra,mert érzésem szerint ott is jólenne,és így kész is lenne a keret,szerintem!
Nekem ez a véleményem,várom az ellenvetéseket!![]()
Rosszul tudod: Bartra középhátvéd, de megoldja a jobb hátvéd pozíciót is, a nagy csapatba jobb hátvédként debütált, gondolom ezért hiszed, hogy az a fő posztja. Diarráról pedig már volt szó, nem is egyszer Ibra úgyis marad, meg 80 %, hogy Fabregas jön, inkább mondok 95öt, mert az új elnöknek robbantania kell.Barca_10 írta:P-e-d-r-o írta:Hát nemtudom hogy ti hogy vagytok vele,de nekem ebbe a csapatba 3 ember kéne,meg 1-2- tehetséges ifi,és akkor teljes lenne a keret,nemkéne a sérülések miatt aggódni!Akkor örülnék ha jönne Fabre,Alou Diarra,és Filipe,az ifiböl feljönne Thiago,meg Bartra ha szükség van rá,és teljes a keret!Mert kapusposzton megvagyunk,a jobbhátvéd kérdést Filipe érkezésével Maxwell megoldaná,középpen ottvan Pique,Puyol,Millito,és Márquez,meg lehet esetleg Bartra,szóval ott sem lenne baj,a balhátvéd kérdést meg Filipe és Abidal tökéletesen megoldaná!A középpályán ottlenne Busquets,és a cseréjének Diarra,Xavi cseréje lenne Fabre,Iniestaé pedig Keita,és ha megis sérülnek,ottvan Thiago,vagy Jonathan!A csatársor pedig így tökéletes ahogy van,baloldalon Villa és Pedro,középpen Ibra és Bojan,jobbon pedig Messi,és meglátjuk hogy Jeffren felnő-e a feladathoz,de ha nem akkor Pedro majd átmegy jobbra,mert érzésem szerint ott is jólenne,és így kész is lenne a keret,szerintem!
.
Alou Diarráról eddig nem is volt szó,nem tudom,hogy most hogy jött a képbe.Márquez jó eséllyel távozik,Bartra pedig úgy tudom jobbhátvéd.És ha már az ifiből 2 embert kell felhozni akkor az inkább Thiago és Muniesa nem Bartra.Ibra jövője sem tiszta még,és Fabregasé sem.
Szerintem Keita és Marquez megoldhatja a csere-vkp pozíciót. Keita egy meccsen játszott vkp-t és ott volt a legjobb nálunk. Szerintem Fabregas kellene, illetve egy cserejobbhátvéd, és kész a keret.P-e-d-r-o írta:Hát nemtudom hogy ti hogy vagytok vele,de nekem ebbe a csapatba 3 ember kéne,meg 1-2- tehetséges ifi,és akkor teljes lenne a keret,nemkéne a sérülések miatt aggódni!Akkor örülnék ha jönne Fabre,Alou Diarra,és Filipe,az ifiböl feljönne Thiago,meg Bartra ha szükség van rá,és teljes a keret!Mert kapusposzton megvagyunk,a jobbhátvéd kérdést Filipe érkezésével Maxwell megoldaná,középpen ottvan Pique,Puyol,Millito,és Márquez,meg lehet esetleg Bartra,szóval ott sem lenne baj,a balhátvéd kérdést meg Filipe és Abidal tökéletesen megoldaná!A középpályán ottlenne Busquets,és a cseréjének Diarra,Xavi cseréje lenne Fabre,Iniestaé pedig Keita,és ha megis sérülnek,ottvan Thiago,vagy Jonathan!A csatársor pedig így tökéletes ahogy van,baloldalon Villa és Pedro,középpen Ibra és Bojan,jobbon pedig Messi,és meglátjuk hogy Jeffren felnő-e a feladathoz,de ha nem akkor Pedro majd átmegy jobbra,mert érzésem szerint ott is jólenne,és így kész is lenne a keret,szerintem!
Kicist sajnáltam,mert ilyen helyzetben cselekedj jól...szerintem amúgy lehet mögöttes tartalma a dolognak.
Meg ám Fabregas eléggé zavarban volt, mert nem hivatalos.
Nem állítom, hogy 100%, hogy leigazoljuk.
De szerintem már nem Fabregason fog múlni.
Ő már nagyon akar jönni.
Futuro el Barca! Futuro Espannya!
A Barca jövője! Spanyolország jövője.
P-e-d-r-o írta:Hát nemtudom hogy ti hogy vagytok vele,de nekem ebbe a csapatba 3 ember kéne,meg 1-2- tehetséges ifi,és akkor teljes lenne a keret,nemkéne a sérülések miatt aggódni!Akkor örülnék ha jönne Fabre,Alou Diarra,és Filipe,az ifiböl feljönne Thiago,meg Bartra ha szükség van rá,és teljes a keret!Mert kapusposzton megvagyunk,a jobbhátvéd kérdést Filipe érkezésével Maxwell megoldaná,középpen ottvan Pique,Puyol,Millito,és Márquez,meg lehet esetleg Bartra,szóval ott sem lenne baj,a balhátvéd kérdést meg Filipe és Abidal tökéletesen megoldaná!A középpályán ottlenne Busquets,és a cseréjének Diarra,Xavi cseréje lenne Fabre,Iniestaé pedig Keita,és ha megis sérülnek,ottvan Thiago,vagy Jonathan!A csatársor pedig így tökéletes ahogy van,baloldalon Villa és Pedro,középpen Ibra és Bojan,jobbon pedig Messi,és meglátjuk hogy Jeffren felnő-e a feladathoz,de ha nem akkor Pedro majd átmegy jobbra,mert érzésem szerint ott is jólenne,és így kész is lenne a keret,szerintem!
Thiago?tarich írta:És Te az Athleticből kit hoznál fel a nyáron? Mert ahogy elnéztem Muniesa-n és JDS-on kivül más nem ütni még meg még a cserepad szintjét sem...
És Te az Athleticből kit hoznál fel a nyáron? Mert ahogy elnéztem Muniesa-n és JDS-on kivül más nem ütni még meg még a cserepad szintjét sem....MessiFan írta:Ha igazolunk akkor már olyat igazoljunk akire tuti szükség van és játszani fog. Sok fiatal tehetségünk van akikből simán lehet új Xavi vagy Iniesta vagy akár Messi is! A Barcának van szerintem a legjobb akadémiája.
De ez nem azt jelenti hogy nem kell igazolni új játékosokat. Sőt kötelező az újítás mert ha 2-3 idényen keresztűl ugyan az a csapat már nem tudnak újítani a játékon. Ezért kell egy Fabregas aki rengeteg mindent hozzá tudna tenni a Barca játékán. Sz-e-r-i-n-t-e-m
Na rosszul mondtam valóban ,igazad van.Tim írta:Dehogy fog mondani bármit is..Őszintén szólva van benne valami zavaró sunyiság,ezzel az egész igazolással kapcsolatban.Ha marad Londonban nem tragédia,mivel alapember és jó pénzt kap,ha esetleg visszakerül ide az sem fogja földhöz vágni.Úgy hogy kb. az ő szempontjából mindegy.Sanama írta: Fabregas: mit akar akkor? nyíltan mondja meg most.
Ha odaállítunk a 45 millás ajánlatunkkal,borítékolható hogy nemet mondanak.
Nagyon meglepődnék ha esetleg mégis el tudnánk hozni. Mondjuk nem is szeretném.
Dehogy fog mondani bármit is..Őszintén szólva van benne valami zavaró sunyiság,ezzel az egész igazolással kapcsolatban.Ha marad Londonban nem tragédia,mivel alapember és jó pénzt kap,ha esetleg visszakerül ide az sem fogja földhöz vágni.Úgy hogy kb. az ő szempontjából mindegy.Sanama írta: Fabregas: mit akar akkor? nyíltan mondja meg most.