Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
A Barcelonában háromcsatáros játékban szerintem lehetne Villa a center, mivel ott van mellette két társ (Pedro és Messi), akik támogatnák őt. Ez akkor lenne, ha Ibrahimovics távozna. Amennyiben marad, úgy Villa lesz a balszélső és a te általad felvázolt taktika.mrlevy írta:Szerintem meg a VB-n tisztán látszott hogy Villa egy olyan stilusu csapatba mint a spanyol válogatott (ami ugye olyan mint a Barca illetve az is)
sokkal jobban játszik ha szélen van és középen egy klasszikus középcsatár leköti a védöket. Nyilván sokan megköveznek majd ezért de nekem az jutott eszembe amikor néztem a VB-n hogy milyen nagyot tudna alkotni Ibra mellet ,ugy hogy nálunk a másik oldalon egy Messi van.
Ha pedig ezt a gondolatmenetet folytatom akkor egyértelmü hogy Iniesta középen játszana Xavival (volt már ilyen ha jol emlékszem egy megnyert BL döntön).Egyértelmü az is hogy kell még 1 VKP aki Busi.
Namost innentöl kezdve Fabregas (özil remélem csak rossz vicc) teljesen felesleges föleg ha figyelembe veszzük hogy ott van még Keita is aki Pep nagy kedvence.
Bestbarca írta:...
No igen,drága,ez tény,dehát nem fogják elengedni olyan 45 alatt az tuti!Rosell megigérte,úgy néz ki Pepnek nagyon kell,úgyhogy kifizetjük sztem,még akár többet is,legfeljebb nem fog kiderülni az igazi összeg!Rosell nagy játékos az már most látszik!messideco írta: Szinte mindenki így van vele. Természetesen én is. De 30 milliónál többet nem adnék ki érte, plusz szvsz a csere padra érkezne. Most már az Arsenalba nincs maradása, és kijelentette, hogy csak a Barcában képzeli el a jövőjét. Kiváncsian várom a fejleményeket, de remélem irreális összeget nem fognak kifizetni érte.
Szinte mindenki így van vele. Természetesen én is. De 30 milliónál többet nem adnék ki érte, plusz szvsz a csere padra érkezne. Most már az Arsenalba nincs maradása, és kijelentette, hogy csak a Barcában képzeli el a jövőjét. Kiváncsian várom a fejleményeket, de remélem irreális összeget nem fognak kifizetni érte.Bestbarca írta:Én azt mondom hogy kell ide Fabregas!
Nekem pl. kéne jogsi meg egy új verda, de a Barca-nak Fabregasra van szüksége.Csoppy írta:ha a fene fenét eszik is, sem értem, hogy minek kell nekünk 50+ért fabre.
Tegye mindenki a szívére a kezét, és mondja azt, hogy nem tudná értelmesebbre elkölteni.
Azért azt látni, hogy nem saját magától vette fel a mezt, ezt még az Arsenal-szurkolók is elismerhetik. Ettől még nem kell Fabregast elítélni, se Puyolt, se Piqué-t. Egyszerű poén volt. Bár a konok angolokat szerintem ez nem győzi meg. Mindenesetre túl van reagálva az egész.S.Agüero írta:Fabrégast szétszedik az Arsenalnál ha ottmarad. Milyen dolog lenne már ha Messi ünnepelne Milanos mezben és itt maradna nálunk. Egyre biztosabb, hogy jön.
De, úgy volt!S.Agüero írta: De akkor sem úgy volt, hogy lekapta egyből a mezt..
Értem én, hogy ráhúzták a mezt... De akkor sem úgy volt, hogy lekapta egyből a mezt... Ez csak jelent valamit.levproff írta:Nem fogják szeretni ha marad az Arsenalnál. Milyen dolog az, hogy barca mezben bulizik és mégsem ott fog kikötni?Ezek szerint vagy nem láttad az esetet, vagy nem érted.Fabrégast szétszedik az Arsenalnál ha ottmarad. Milyen dolog lenne már ha Messi ünnepelne Milanos mezben és itt maradna nálunk.![]()
Te láttad egyáltalán, hogy mi történt?S.Agüero írta: Nem fogják szeretni ha marad az Arsenalnál. Milyen dolog az, hogy barca mezben bulizik és mégsem ott fog kikötni?
Nem fogják szeretni ha marad az Arsenalnál. Milyen dolog az, hogy barca mezben bulizik és mégsem ott fog kikötni?
Ezek szerint vagy nem láttad az esetet, vagy nem érted.Fabrégast szétszedik az Arsenalnál ha ottmarad. Milyen dolog lenne már ha Messi ünnepelne Milanos mezben és itt maradna nálunk.
Nem fogják szeretni ha marad az Arsenalnál. Milyen dolog az, hogy barca mezben bulizik és mégsem ott fog kikötni?lui1698 írta:Azért még várjuk ki a végét. Mert, ha az Arsenal egy 45 misis ajánlatot is visszadob, nem biztos, hogy Rózsa úrék további ajánlatokat tesznek majd Cescért. Lehet, hogy más után néznek és akkor könnyen maradhat a helyén Fabregas.S.Agüero írta:Egyre biztosabb, hogy jön.
Azért még várjuk ki a végét. Mert, ha az Arsenal egy 45 misis ajánlatot is visszadob, nem biztos, hogy Rózsa úrék további ajánlatokat tesznek majd Cescért. Lehet, hogy más után néznek és akkor könnyen maradhat a helyén Fabregas.S.Agüero írta:Egyre biztosabb, hogy jön.
nem azért, de miért jön mindenki azzal, hogy Busi kiszorul? mért sztetek Fabre ha jön akkor vkp-t fog játszani? az nem igazán az ő posztja. a Barca játékában szükség van egy szűrőre, aki nem más, mint Busquets, mivel Tourét eladtuk.Initom írta:igen látszik,hogy jönni akar/akarják hogy jöjjön.
csak akkor lesz egy kérdés....folyamatos rotálás vagy kezdőbe...de akkor meg busi szorul ki...
Tuti jól kimosták az agyát a Barcások a VB-n.Initom írta:Nóbi írta:Nem is áll rosszul Cesc-nek a Barca mez
eeez nagyon nagy
látszik mekkora a barátság!
igen látszik,hogy jönni akar/akarják hogy jöjjön.
csak akkor lesz egy kérdés....folyamatos rotálás vagy kezdőbe...de akkor meg busi szorul ki...
vagy még egy lehetőség van hogy ini megy ki szélre....de akkor meg mi van villával és pedróval.
akkor megy ibra?!
Nóbi írta:Nem is áll rosszul Cesc-nek a Barca mez