Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.07.15. 15:25:12

Nem tudom ti hogy vagytok vele de a Barcával kapcsolatos átigazolási hírek közül csak két oldal van amiben 100%-ban megbízok. Az Eurobarca és a Barca hivatalos oldala. Természetesen olvasok néha más spanyol lapot, de eddig amik más oldalakon voltak csak ritkán igazak. Szóval szerintem felesleges ilyen híreket berakni hogy Jovetic a Barca kiszemeltje..
Jason
Jugador del Barça

2010.07.15. 15:20:36

Fecooo írta:OFF:

Jason! légyszíves mellőzd már a ctrl+c-ctrl+v kombót... számomra már nagyon unalmasak a fél oldalas hsz-eid, az egy az egyben átmásolt cikkek...
Jó hogy nem már rögtön 6 oldal!!ezt nevetségesnek és túlzásnak tartom.:? Egyébként meg az én részemről belesz fejezve.Remélem megnyugszol tőle,ha már ennyire zavar. :x :shock:
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.
Entrenador del Barça

2010.07.15. 15:20:08

Szerintem teljesen igazad van Fecooo!

Amúgy nem nagyon tudnám elképzelni itt Joveticet, mostmár ha fiatalokról beszélünk, akkor azon a poszton ott van a lassan 20 éves Bojan, s szerintem a képességei is jobbak, tehát avsszolúte esélytelen és reménytelen átigazolási PLETYKA!!!!!!!!
més que un club
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.07.15. 14:57:25

OFF:

Jason! légyszíves mellőzd már a ctrl+c-ctrl+v kombót... számomra már nagyon unalmasak a fél oldalas hsz-eid, az egy az egyben átmásolt cikkek...

mielőtt még azzal jönnél, h mások is idéznek: ők "IDÉZNEK", azaz kiemelik a cikk legfontosabb mondanivalóját és alárakják a forrást, és akit érdekel, az el tudja olvasni az eredeti cikket!

ez egy fórum és nem sztem nem arra való, h mindenféle pletykacikk megjelenjen itt teljes egészében...

már kértelek korábban is, de látom a tolerancia nem az erősséged...

(elnézést kérek a kemény szavakért, de gondolom mást is zavar, ha a modikat nem, akkor elfogadom...)

Bocsi az offért!
barca99
Llegenda del Barça

2010.07.15. 14:42:35

Attika 25 írta:Javi Martinez-t sem értem igazán,de hogy Filipe minek ezt végképp nem értem. Vegyünk még úgy 2-3 bal hátvédet (jobb hátvédet véletlenül se,mert abból az egy is sok) s akkor a komplett védelmet ki tudjuk állitani balhátvédekből,sőt még jut Xavi vagy Messi helyére is :?
Mondjuk Filipe rohadt jó játékos, és még van benne potenciál. Abidalban meg nem hinném, hogy 2 évnél több van ezen a szinten. :)
Bár ezzel továbbra sincs megoldva a helyzet, mert Abidal simán kezdő volt eddig (és jól is tolta), most meg lenne belőle csere (akkor meg mi lesz Maxwellel... előre nem igazán fér be), vagy 4. középhátvéd. Mindenesetre valami előszerződésnek örülnék a brazillal kapcsolatban. :)
Valahogy nekem sem tetszene hogyha túl sok lenne a spanyol. Jó játékosok a spanyolok nagyon, de a VB-n is meg lehetett figyelni hogy annyira rá nevelik őket a csapatjátékra hogy szerintem már fiatal korukban kiölik belőlük a virtuózitást. Ezért van az hogy a VB-n a spanyolok nyögvenyelős
egynullás meccseket produkáltak. Mert alig van olyan játékos aki be mer vállalni egy cselt. De ha ezt mégis megmerik akkor általában a megmozdulás nem sikerül. Jelenleg csak Messi és Ibra vannak azon a varázslószinten. Kettőből utóbbi pedig alig mutatott valamit az igazi énjéből.
Ez meg a nagy melegben elég nagyot üt. :shock: Vagy csak kivételesen én nem értem az iróniat.
Esetleg az is előfordulhat, hogy nem teljesen tiszta a csel fogalma. Mert nekem speciel egyáltalán nem hiányzik egy bicikliző, saját magát szórakoztató ember a csapatba.
Aztán remélem nem kezded el levezetni, hogy ezek a hatalmas brazil labdazsonglőrök jobban cseleznek, mint Iniesta (mégegyszer: nekem az nem csel, hogy 3 méterre a védőtől, biciklizik), vagy hasznosabban csinálják, mint Xavi a finom testcseleket...
Jason
Jugador del Barça

2010.07.15. 14:41:44

Üdv.Mindenkinek!!Egy kis csemege márra:

Jovetic a Barca kiszemeltje

A fiatal montenegrói csatár is napirenden van a Barcelonánál, mint bal oldali támadó alternatíva, írja az elmundodeportivo.es

Stevan Jovetovic - akit a korábbi Real Madrid sztárhoz, Pedja Mijatovichoz is szoktak hasonlítani - jó idényt zárt a Fiorentinánál, hiszen a BL-ben mind a Bayernnek, mind a Liverpoolnak beköszönt kétszer, bár a bajnokságban nem szerepelt fényesen a csapata, már egy ideje figyelemmel kíséri a Barca a pályafutását.
Kép
A novemberben 21 éves csatár erényei közé tartozik a magassága, az, hogy erős, két lábas játékos, és nagyon jól lő. Jól illik a Barcelona szerkezetébe azáltal, hogy többször is játszott egy mérkőzésen belül hol a bal, hol a jobb oldalon van, így van tapasztalata ebben.

Árat egyelőre nem közölt a sportnapilap internetes oldala, ami azt jelzi, egyelőre csak, mint lehetséges opció csupán a Barca alternatívái között.

Info:
http://barcanoticias.blog.hu/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jason 2010.07.15. 14:42:48-kor.
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.

2010.07.15. 14:22:59

semij írta:Szerintem Ibrahimovicsot el kellene adni mivel ő nem Barca felfogású játékoos aki sokat passzol.Szerintem a helyére olyat kéne hozni aki a vb-n igazi sztár volt csapata vezéregyéniségekre,akikre én gondoltam azok pl:Forlán,Suárez,Özil,Robben,A.Sanchez.
Ezek közül csak Forlán illik igazán Ibra posztjára, de ő már nem tinédzser, max 2 igazán jó éve lehetne már nálunk. Az egyik kedvenc játékosom a barcán kívüliek közül, de nem kell ő ide. ibrát meg nem kell eladni, újszerű lesz a játékunk, egy igazi klasszis balszélsővel (Villa, akinek nem mellesleg egy Pedro szintű cseréje lesz) , bőven kihozhat magából többet. Télig minimum megadnám neki az esélyt. Aztán, ha addig nem megy neki, akkor lehet igazolni, abban az esetben viszont egy balszélsőt igazolnék és Villat tenném középre.
semij
Barça C
Kapcsolat:

2010.07.15. 14:22:57

--------------------------------------Váldés-------------------------------------------
-----------D.Alves-----------G.Piqué--C.Puyol-------------E.Abidal---------------
--------------------Iniesta-----------Xavi-----------Fabregas-----------------------
-----------Messi---------------------Villa-----------Forlán/Suáréz/Özil/A.Sanhez
semij
Barça C
Kapcsolat:

2010.07.15. 14:19:43

Szerintem Ibrahimovicsot el kellene adni mivel ő nem Barca felfogású játékoos aki sokat passzol.Szerintem a helyére olyat kéne hozni aki a vb-n igazi sztár volt csapata vezéregyéniségekre,akikre én gondoltam azok pl:Forlán,Suárez,Özil,Robben,A.Sanchez.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.07.15. 14:10:34

bali 15 írta:
Nekem az,hogy túl sok a spanyol már így is a csapatban!A Mundo is ír valami ilyesmit!De személy szerinte Busquets cseréjének jobben örülnék mondjuk egy Diarranak vagy bárki másnak aki kiegészítő lehet!Javi Martinez tehetséges ezért is kár elpocsékolni a padra!Meg sok a spanyol... Rolling Eyes
Valahogy nekem sem tetszene hogyha túl sok lenne a spanyol. Jó játékosok a spanyolok nagyon, de a VB-n is meg lehetett figyelni hogy annyira rá nevelik őket a csapatjátékra hogy szerintem már fiatal korukban kiölik belőlük a virtuózitást. Ezért van az hogy a VB-n a spanyolok nyögvenyelős
egynullás meccseket produkáltak. Mert alig van olyan játékos aki be mer vállalni egy cselt. De ha ezt mégis megmerik akkor általában a megmozdulás nem sikerül. Jelenleg csak Messi és Ibra vannak azon a varázslószinten. Kettőből utóbbi pedig alig mutatott valamit az igazi énjéből.
Szóval kell egy Brazil :D
Iniesta?:D Villa?:D Pedro?:D Láttad te egyáltalán a spanyol meccseket? :D Pedro többet cselezett azon a két teljes meccsén, amit játszott, mint Robinho az egész vb-jén. Villa pl Honduras ellen. Iniestaról pedig tudjuk, hogy épp ez a fő erénye, amellett, hogy jól lát a pályán. Szóval ne túlozzunk. Nem érdemes ide brazilt hozni, jelenleg sajnos nem látok olyan igazán kiemelkedő brazilt a piacon. Robinhoban a kvalitás benne van, de az alázat nem. Márpedig a zsenik szintjén már az alázat az, ami jobbá tesz egy játékost, nem pedig a biciklicsele....
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.07.15. 14:07:16

Szerintem ha leigazoljuk fabregast akkor így nézhetnének ki a cserék:
Busi/Keita vagy Xavi/Keita mert Keita ott is tud játszani de ez ritkább lenne. Iniesta/Fabregas.
És ezzel szerintem meg is lenne oldva a kp mert szerintem az atleticből van 1-2 olyan aki szvsz tudja hozni a szintet. Csatársor meg úgy tökéletes ahogy van.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.07.15. 13:39:42

Javi Martinezt azért lenne butaság elhozni, mert egyidős Busquets-szel, ami felesleges versenyhelyzethez és feszültséghez vezetne. Egy idősebb játékos kellene, aki jobban bírná a padozást, mint egy kitörésre vágyó fiatal.

Cesc-en pedig napról-napra érezni, hogy bizonytalanabb. Nem irigylem. Most is olyat nyilatkozott, hogy a "jövővel kapcsolatban nyugodtnak kell maradni, és ahogy lesz, úgy lesz" - ergo nyitva hagyott egy kis kaput :)

Eladások:
Állítólag a Milan eladná Ronaldinho-t, hogy ezzel fedezze Ibrahimovics vételárának egy részét (írja a Sport.es).
Zibra16
Jugador del Barça

2010.07.15. 11:08:09

eddig is eladtunk 3 idegenlégióst(francia,elefántcsontparti,ukrán)
bali 15
Director del Fútbol

2010.07.15. 09:34:02

Csak ne Robinho legyen,könyörgöm. Egyébként milyen posztra hoznál brazilt? Túl sok variáció nincs ám Smile
Végül is igazad van. De én annyira elhoznám Neymart a Santosból.
De előbb kölcsönadnám. De nem egy csapatnak hanem egy konditeremnek mert a srác egy röntgenkép, a szél is felkapná, gondolj bele hogy mi lenne ha szembe találná magát a gyerek mondjuk egy Pepe kaliberűvel.
Amúgy igazad van nemigen volna most a számára poszt.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.15. 09:30:25

bali 15 írta: Szóval kell egy Brazil :D
Csak ne Robinho legyen,könyörgöm. Egyébként milyen posztra hoznál brazilt? Túl sok variáció nincs ám :)
bali 15
Director del Fútbol

2010.07.15. 09:26:10

Nekem az,hogy túl sok a spanyol már így is a csapatban!A Mundo is ír valami ilyesmit!De személy szerinte Busquets cseréjének jobben örülnék mondjuk egy Diarranak vagy bárki másnak aki kiegészítő lehet!Javi Martinez tehetséges ezért is kár elpocsékolni a padra!Meg sok a spanyol... Rolling Eyes
Szóval kell egy Brazil :D
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.15. 08:34:49

Javi Martinez-t sem értem igazán,de hogy Filipe minek ezt végképp nem értem. Vegyünk még úgy 2-3 bal hátvédet (jobb hátvédet véletlenül se,mert abból az egy is sok) s akkor a komplett védelmet ki tudjuk állitani balhátvédekből,sőt még jut Xavi vagy Messi helyére is :?
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.07.15. 07:58:12

albicelesteX írta:Nekem az,hogy túl sok a spanyol már így is a csapatban!A Mundo is ír valami ilyesmit!De személy szerinte Busquets cseréjének jobben örülnék mondjuk egy Diarranak vagy bárki másnak aki kiegészítő lehet!Javi Martinez tehetséges ezért is kár elpocsékolni a padra!Meg sok a spanyol... :roll:
Azzal semmi gond, hogy sok a spanyol, amíg a spanyolok ilyen jól játszanak... De nekem is vmi ilyesmi érzésem van, hogy Javi Martinez túl jó lenne ide a padra. Meg, ha azt nézzük Touré idén kb. fél idény padozott, ha nem többet. Na most, ha jönne Cesc és Martinez, akkor vki megint sokat fog csücsülni. Az meg sztem nem lenne olyan jó, mert láttuk mi lett a vége az idei ücsörgésnek. Meglátásom szerint, olyan játékosokba lenne érdemes befekteteni, akik nem 3-4 évet játszanak (játszanának) itt, hanem akik 10-et. Így nem kéne (az elmúlt éveink igazolásait tekinkve) minden évben úgymond bevásárolni. ha esetleg sikerülne minden évben kb. 20 milkót megspórolni az néhány év után nagyon jól jöhetne. Azt meg nem is mondom, hogy most fölveszik ezt a 150 milliót hitelre és még Camp Nout is akarnak újítani (ami ugye megint hitelből menne). :arrow: Ennek meg tudjuk mi lesz/lenne a következménye.
albicelesteX
A Vadász

2010.07.15. 07:46:35

Nekem az,hogy túl sok a spanyol már így is a csapatban!A Mundo is ír valami ilyesmit!De személy szerinte Busquets cseréjének jobben örülnék mondjuk egy Diarranak vagy bárki másnak aki kiegészítő lehet!Javi Martinez tehetséges ezért is kár elpocsékolni a padra!Meg sok a spanyol... :roll:
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.07.15. 07:43:04

A katalán Sport szerint Rosell tervei közt van Filipe Luis, Javi Martinez és Fabregas megszerzése.

Én személy szerint örülnék mindegyiknek, bár nem tudom, hogy Javi Martinez mennyit játszana. Vagy ha ő játszana, akkor Keita mennyit...
Mi a véleményetek a dologról?
geridoss
Director del Fútbol

2010.07.14. 23:08:11

forlán10 írta: Szntem Cesc nincs barca szinten.
Ezt azért fejtsd ki picit bővebben :roll:
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.07.14. 23:04:28

Szerintem szurkoljunk hogy Cesc a Barcába igazoljon és sz@rjuk le a többi játékost :D
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.07.14. 23:00:01

nincs de a népharag miatt Berlusconinak "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" 1 sztárt vennie és meg is ígérte hogy fog egy sztárt venni..Ronnienak meg nagy a fizetése(8-9 millió) így tudnák finanszírozni Ibrát.Az már más kérdés hogy meg tudják e adni az 50 milliót amit (joggal)kér a vezetőség.

Mindenesetre én ellene vagyok
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
forlán10
Jugador d'estrella

2010.07.14. 22:29:52

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-d ... rsa_-37623

Szerintetek van a Milannak pénze Ibrára?
"Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!Kép
forlán10
Jugador d'estrella

2010.07.14. 22:27:07

looka írta:
forlán10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=uKbeRAVG2YM Szerintem Medunjanin lehetne csere.
Egyrészt Medunjanin csatár, másrészt nem ez a szint.
Nem is tudok hirtelen Cesc-en kívül olyan játékost mondani, aki jelenleg megfelelő szintet képviselne a Barca játékához, mármint a kp-n.
Szntem Cesc nincs barca szinten. Medunjanin se
"Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!Kép
Lezárt