2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jó hogy nem már rögtön 6 oldal!!ezt nevetségesnek és túlzásnak tartom.Fecooo írta:OFF:
Jason! légyszíves mellőzd már a ctrl+c-ctrl+v kombót... számomra már nagyon unalmasak a fél oldalas hsz-eid, az egy az egyben átmásolt cikkek...
Mondjuk Filipe rohadt jó játékos, és még van benne potenciál. Abidalban meg nem hinném, hogy 2 évnél több van ezen a szinten.Attika 25 írta:Javi Martinez-t sem értem igazán,de hogy Filipe minek ezt végképp nem értem. Vegyünk még úgy 2-3 bal hátvédet (jobb hátvédet véletlenül se,mert abból az egy is sok) s akkor a komplett védelmet ki tudjuk állitani balhátvédekből,sőt még jut Xavi vagy Messi helyére is
Ez meg a nagy melegben elég nagyot üt.Valahogy nekem sem tetszene hogyha túl sok lenne a spanyol. Jó játékosok a spanyolok nagyon, de a VB-n is meg lehetett figyelni hogy annyira rá nevelik őket a csapatjátékra hogy szerintem már fiatal korukban kiölik belőlük a virtuózitást. Ezért van az hogy a VB-n a spanyolok nyögvenyelős
egynullás meccseket produkáltak. Mert alig van olyan játékos aki be mer vállalni egy cselt. De ha ezt mégis megmerik akkor általában a megmozdulás nem sikerül. Jelenleg csak Messi és Ibra vannak azon a varázslószinten. Kettőből utóbbi pedig alig mutatott valamit az igazi énjéből.
Ezek közül csak Forlán illik igazán Ibra posztjára, de ő már nem tinédzser, max 2 igazán jó éve lehetne már nálunk. Az egyik kedvenc játékosom a barcán kívüliek közül, de nem kell ő ide. ibrát meg nem kell eladni, újszerű lesz a játékunk, egy igazi klasszis balszélsővel (Villa, akinek nem mellesleg egy Pedro szintű cseréje lesz) , bőven kihozhat magából többet. Télig minimum megadnám neki az esélyt. Aztán, ha addig nem megy neki, akkor lehet igazolni, abban az esetben viszont egy balszélsőt igazolnék és Villat tenném középre.semij írta:Szerintem Ibrahimovicsot el kellene adni mivel ő nem Barca felfogású játékoos aki sokat passzol.Szerintem a helyére olyat kéne hozni aki a vb-n igazi sztár volt csapata vezéregyéniségekre,akikre én gondoltam azok pl:Forlán,Suárez,Özil,Robben,A.Sanchez.
Iniesta?:D Villa?:D Pedro?:D Láttad te egyáltalán a spanyol meccseket?bali 15 írta:Valahogy nekem sem tetszene hogyha túl sok lenne a spanyol. Jó játékosok a spanyolok nagyon, de a VB-n is meg lehetett figyelni hogy annyira rá nevelik őket a csapatjátékra hogy szerintem már fiatal korukban kiölik belőlük a virtuózitást. Ezért van az hogy a VB-n a spanyolok nyögvenyelősNekem az,hogy túl sok a spanyol már így is a csapatban!A Mundo is ír valami ilyesmit!De személy szerinte Busquets cseréjének jobben örülnék mondjuk egy Diarranak vagy bárki másnak aki kiegészítő lehet!Javi Martinez tehetséges ezért is kár elpocsékolni a padra!Meg sok a spanyol... Rolling Eyes
egynullás meccseket produkáltak. Mert alig van olyan játékos aki be mer vállalni egy cselt. De ha ezt mégis megmerik akkor általában a megmozdulás nem sikerül. Jelenleg csak Messi és Ibra vannak azon a varázslószinten. Kettőből utóbbi pedig alig mutatott valamit az igazi énjéből.
Szóval kell egy Brazil
Végül is igazad van. De én annyira elhoznám Neymart a Santosból.Csak ne Robinho legyen,könyörgöm. Egyébként milyen posztra hoznál brazilt? Túl sok variáció nincs ám Smile
Csak ne Robinho legyen,könyörgöm. Egyébként milyen posztra hoznál brazilt? Túl sok variáció nincs ámbali 15 írta: Szóval kell egy Brazil
Valahogy nekem sem tetszene hogyha túl sok lenne a spanyol. Jó játékosok a spanyolok nagyon, de a VB-n is meg lehetett figyelni hogy annyira rá nevelik őket a csapatjátékra hogy szerintem már fiatal korukban kiölik belőlük a virtuózitást. Ezért van az hogy a VB-n a spanyolok nyögvenyelősNekem az,hogy túl sok a spanyol már így is a csapatban!A Mundo is ír valami ilyesmit!De személy szerinte Busquets cseréjének jobben örülnék mondjuk egy Diarranak vagy bárki másnak aki kiegészítő lehet!Javi Martinez tehetséges ezért is kár elpocsékolni a padra!Meg sok a spanyol... Rolling Eyes
Azzal semmi gond, hogy sok a spanyol, amíg a spanyolok ilyen jól játszanak... De nekem is vmi ilyesmi érzésem van, hogy Javi Martinez túl jó lenne ide a padra. Meg, ha azt nézzük Touré idén kb. fél idény padozott, ha nem többet. Na most, ha jönne Cesc és Martinez, akkor vki megint sokat fog csücsülni. Az meg sztem nem lenne olyan jó, mert láttuk mi lett a vége az idei ücsörgésnek. Meglátásom szerint, olyan játékosokba lenne érdemes befekteteni, akik nem 3-4 évet játszanak (játszanának) itt, hanem akik 10-et. Így nem kéne (az elmúlt éveink igazolásait tekinkve) minden évben úgymond bevásárolni. ha esetleg sikerülne minden évben kb. 20 milkót megspórolni az néhány év után nagyon jól jöhetne. Azt meg nem is mondom, hogy most fölveszik ezt a 150 milliót hitelre és még Camp Nout is akarnak újítani (ami ugye megint hitelből menne).albicelesteX írta:Nekem az,hogy túl sok a spanyol már így is a csapatban!A Mundo is ír valami ilyesmit!De személy szerinte Busquets cseréjének jobben örülnék mondjuk egy Diarranak vagy bárki másnak aki kiegészítő lehet!Javi Martinez tehetséges ezért is kár elpocsékolni a padra!Meg sok a spanyol...
Ezt azért fejtsd ki picit bővebbenforlán10 írta: Szntem Cesc nincs barca szinten.
Szntem Cesc nincs barca szinten. Medunjanin selooka írta:Egyrészt Medunjanin csatár, másrészt nem ez a szint.forlán10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=uKbeRAVG2YM Szerintem Medunjanin lehetne csere.
Nem is tudok hirtelen Cesc-en kívül olyan játékost mondani, aki jelenleg megfelelő szintet képviselne a Barca játékához, mármint a kp-n.