ALEXDP írta:Meg azt árulja már el végre valaki,hogy itt miért úgy beszélnek Ibráról,mint egy játékosról a sok közül??????
Ibrahimovic korszakos zseni, posztja egyik legjobbja,plusz Barca játékos!!!!
Szerintem nagyon nem mindegy, hogy ő itt játszik vagy sem.....
Hát szerintem sem mindegy.
Egyébként valóban az, zseni, csakhogy én még mindig így látom:
"Nem csupán a sorsdöntő mérkőzéseken, általában véve is óriásit vesztett a gárda azzal, hogy 10+1 játékos volt a pályán. Egy irányba haladtak, csupán nem ugyanazon a nyomvonalon, nem ugyanazzal a sebességgel. Hosszútávon, ilyen kiélezett küzdelmeknél felelőtlenségnek érzem, hiszen már számtalan alkalommal nyert tanúbizonyságot – lásd a „hatkupás” Barça, vagy a triplázó Internazionale –, hogy csapatként, egy egységesen, jól működő gépezet képes a legnagyobb magasságokba eljutni."
No, én ezért vagyok biztos benne, hogy ha marad, s Guardiola következetes lesz, akkor legalább annyi esély van arra, hogy még 10 milliókat bukunk, mint hogy megváltó lesz. Illetve: nehogy már Villa kaparja ki a gesztenyét számára.
Persze, nyilván van benne ráció, s valóban Villa a bal oldalon több szempontból is teret adhat Zlatan érvényesülésének, csak nehogy Villak árára. Mert nem minden csapat fog úgy bekkelni, mint a Német-Holland duó a VB-n, ez esetben pedig mégiscsak az van, hogy Villa középen, Pedro szélen többet nyújthat.
Arról sem feledkeznék meg, ohgy ha Messi továbbra is az idény 70%-ban középső támadó és/vagy trequartista poszton szerepel, akkor valóban van-e értelme egy Ibrahimovics szerepeltetésének, s nem lenne e optimálisabb Bojan, vagy Pedro szerepeltetése.
Mégiscsak luxus lenne Ibrát padoztatni, viszont hosszútávon Bojant és Pedrot - lásd. tavaly - még nagyobb lehet - főleg ha ismét kivételezett lesz svéd barátunk.