Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Léfe
Entrenador del Barça

2010.07.20. 14:35:57

Akármit mondanak én ugy látom, hogy Ibra szabad. Mert Pep azt modja Ő maga dönt arról hogy megy-e, vagy marad. Ez egész más mintha azt mondaná, hogy Ibra marad mert kell.
Fecó
Capon
Llegenda del Barça

2010.07.19. 14:25:18

Na ha már a nyakunkon marad akkor remélem össze kapja magát és elégetettek lehetünk a teljesítményével.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.07.17. 14:15:51

socio66 írta:
az,hogy valaki már máshol látja őt,az azért van,mert ritka pocsék szezonja volt.
huj, huj.... ne túlozzunk már ennyire... tény, hogy játékban többet vártunk tőle, de gólokban és azok fontosságábra nem lehet panasz (szal nem gálameccseken rúgta ő az 5. meg 6. gólt, sokszor övé volt a jégtörő, és pl. Real, Stuttgart, vagy Arsenal ellen igen fontos volt a jelenléte, csak párat kiemelve.) Nem volt a legkönnyebb éve, több sérüléssel is bajlódott, a tavaly előtti Barcához képest visszaesett az egész csapat egyénekre lebontva is, de úgy tűnik mintha mind miatta lenne (pedig ennyi "kárt" nem tud senki okozni)
Én bízom benne, hogy idén egy erős baloldali támogatottsággal jobban megy majd neki is a zsuga.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
socio66

2010.07.17. 13:58:33

nekem azért furán jött le ez a nagy röhögés,meg oltogatás.
az,hogy valaki már máshol látja őt,az azért van,mert ritka pocsék szezonja volt.
inkább örülhetne,hogy ebben a jelenlegi csapatban,ilyen vetélytársakkal szemben egy ilyen gyenge szezon után még van helye.
na mindegy,ősztől tiszta lappal indul,szurkolok neki nagyon hogy formába jöjjön,mert akkor az isten sem állítja meg ezt a csapatot valószínűleg.
barca99
Llegenda del Barça

2010.07.17. 13:47:10

LG írta:Szóval jó lesz ez a csapat, én sokat várok tőle. Csak ne boruljon anno akkorát, mint a fantasztikus 4-s: Ronaldinho, Henry, Messi, Etoo
Ettől szerintem nem kell tartni. Ha jól emlékszem, alig volt olyan, amikor mind a négyen egészségesek voltak, plusz ugye Ronaldinho menthetetlenné vált, Henry első évben új helyen, gondok a magánügyeiben, Eto'o meg Messi pedig sérülésekkel bajlódott.

Most meg itt van Messi, akitől nem tartok, hogy kipukkadna, Villa már kapott egy 4 hetes intenzív kiképzést, de amúgy sem tartanék beillesztkedési problémáktól, Pedro maga az alázat, Ibra meg csak jobb lehet (és lesz is, szerintem nem fogja szórni a gólokat, viszont nagyon hasznos lesz, és a Villa - Messi duót rengetegszer fogja helyzetbe hozni).
Boixos
Llegenda del Barça

2010.07.17. 13:41:03

kanty írta:Én örülök, h nem megy el. Azon kevesek közé tartozok aki bizik benne és hiszek abban, h egy jó szezont fog produkálni. Bár én az előzőt sem nyilvánitanám rossznak, de ez már túl van tárgyalva.
:wink:
abszolút egyetértek veled és mindenkivel, akik örülnek a maradásának.
nem lehet egy ilyen kaliberű gyereket egy - úgymond "szr" - szezon után leírni.
biztos vagyok benne, h van akkora játékintelligencia ibrahimovicsban, h meg fogja találni a helyét a brigádban, úgy, ahogy az ajaxban, a púposoknál és az interben is megtalálta.
arról nem is beszélve, h "kicsit" sokba' volt ahhoz, h most kikukázzák.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.07.17. 13:22:08

mrlevy írta:
Mert nem minden csapat fog úgy bekkelni, mint a Német-Holland duó a VB-n....
Majdnem minden csapat ugy fog bekkelni.Kell az erős center játék és erre a jelenlegi keretből Ibra a legalkalmasabb.
Így van. Sőt, lesz csapat, amely még náluk is jobban tudja majd csinálni.

Egy jó Ibra komoly erősités lenne a csapatnak. De ha nem menne neki, sztem akkor sem kell kétségbe esni, én Bojanban és bizok, no meg ebben az esetben jöhetne Villa középre, Pedro szélre.

Szóval jó lesz ez a csapat, én sokat várok tőle. Csak ne boruljon anno akkorát, mint a fantasztikus 4-s: Ronaldinho, Henry, Messi, Etoo
kanty
Llegenda del Barça

2010.07.17. 12:52:36

Én örülök, h nem megy el. Azon kevesek közé tartozok aki bizik benne és hiszek abban, h egy jó szezont fog produkálni. Bár én az előzőt sem nyilvánitanám rossznak, de ez már túl van tárgyalva.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
mrlevy
Jugador del Barça

2010.07.17. 07:38:22

Mert nem minden csapat fog úgy bekkelni, mint a Német-Holland duó a VB-n....
Majdnem minden csapat ugy fog bekkelni.Kell az erős center játék és erre a jelenlegi keretből Ibra a legalkalmasabb.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.07.17. 07:17:43

d írta:Valóban megnyugvás, hogy végszükség esetén, ha Ibra becsődölne (ami benne lehet a pakliban), ha megint nem megy neki és hullámvölgybe kerül még mindig lesz a csapatban egy klasszis center Villa és egy majdnem klasszis center Krkic. És még így is meg tudjuk oldani a 4-3-3-at.
De én nagyon bízom be, hogy Ibra nem kerül hullámvölgybe, s rengeteget fog játszani. (bármennyire szeretném , hogy Bojan játsszon :P)
més que un club
d
Entrenador del Barça

2010.07.17. 02:49:00

Valóban megnyugvás, hogy végszükség esetén, ha Ibra becsődölne (ami benne lehet a pakliban), ha megint nem megy neki és hullámvölgybe kerül még mindig lesz a csapatban egy klasszis center Villa és egy majdnem klasszis center Krkic. És még így is meg tudjuk oldani a 4-3-3-at.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.07.17. 02:34:18

d írta:Bocs, nem annak szántam. :)
Csak valós félelmem, hogy bár Ibra jobb lesz, mint idén, valamivel több gólt is rúg, de bebizonyosodhat közben, hogy bárhogy is igyekszik, nem lesz elég jó ebbe a Barcába, nem lettünk vele erősebbek... nem feltétlenül a játéktudása miatt! Nem mondom, hogy ez így lesz, csak egyszerűen megvannak a kételyeim.
Én hiszek még a varázslatban. (Ibrakadabra)
Ugyanakkor nyilvánvalóan benne van pakliban, hogy nem javul, de valami változott tavalyhoz képest.
Mégpedig Villa.
Kompenzálhatja dolgot.
Pedro nem fog visszaesni, sőt talán jobb mint valaha.
Szóval ha beigazolódik a félelmed, akkor is van hova nyúlni.
Persze pörögjön mindenki 100%-on teljesen nyugodtan.
Pep jöjjön zavarba, hogy kivel kezdjen, mert mindenki lövi a hármasokat.
Vamos Ibra!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
d
Entrenador del Barça

2010.07.17. 02:28:24

Bocs, nem annak szántam. :)
Csak valós félelmem, hogy bár Ibra jobb lesz, mint idén, valamivel több gólt is rúg, de bebizonyosodhat közben, hogy bárhogy is igyekszik, nem lesz elég jó ebbe a Barcába, nem lettünk vele erősebbek... nem feltétlenül a játéktudása miatt! Nem mondom, hogy ez így lesz, csak egyszerűen megvannak a kételyeim.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.07.17. 02:08:32

d írta:Szerintem abban nem sokan kételkednek, hogy jobb lesz. De az nem elég, ha csak jobb lesz, SOKKAL jobbnak kell még lennie. Magasak az elvárásaim felé, a kételyem is megvannak. A csapat érdekében remélem, hogy megfelel majd az elvárásoknak.
Miért lovagolsz a szavaimon?
Úgy értem, hogy kielégítő teljesítményt fog nyújtani jövőre.
De legközelebb majd oda írom, hogy SOKKAL!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
d
Entrenador del Barça

2010.07.17. 01:59:37

Szerintem abban nem sokan kételkednek, hogy jobb lesz. De az nem elég, ha csak jobb lesz, SOKKAL jobbnak kell még lennie. Magasak az elvárásaim felé, a kételyem is megvannak. A csapat érdekében remélem, hogy megfelel majd az elvárásoknak.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.07.17. 00:13:28

Örülök, hogy marad.
Tartom magam ahhoz, amit már többször is írtam.
A jövő éve jobb lesz.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.16. 23:59:13

menczel írta:A cikk alatt wyatt nagyszerű meglátást tett. Feltette a költői kérdést, hogy mit szólnak az urak, Villa és Torres centerjátékához, abban a megvilágításban hogy szinte a komplett barca játszott mögöttük. (Gyakorlatilag egy gólt se löttek centerposztról)

Szóval jó volt az első év, reméljük még jobb lesz a második, és kifejezetten bírom ezeket a nyilatkozatokat :D
Hehe ez nagyon tetszik ! :D

Én azt mondom,azt a tavaly Szeptember-Novemberi formát kell megtalálnia,és minden rendben lesz.
Remélem kipiheni magát,Villa érkezése rengeteget fog neki segíteni.
menczel
Entrenador del Barça

2010.07.16. 23:50:18

A cikk alatt wyatt nagyszerű meglátást tett. Feltette a költői kérdést, hogy mit szólnak az urak, Villa és Torres centerjátékához, abban a megvilágításban hogy szinte a komplett barca játszott mögöttük. (Gyakorlatilag egy gólt se löttek centerposztról)

Szóval jó volt az első év, reméljük még jobb lesz a második, és kifejezetten bírom ezeket a nyilatkozatokat :D
albicelesteX
A Vadász

2010.07.16. 22:36:29

Robcsyy írta:"Még négy év van hátra a szerződésemből, és üdvözletemet küldöm azoknak, akik a különböző híreszteléseket terjesztik." :D :D
Ennyi!Maradj Zlatan!Maradni is fog és majd meglátjátok a Villa-Messi-Ibra hármas kiegészülve a "csipaszokkal" maradandót alkot és ütni fog!!! :wink: :twisted:
Kép
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.07.16. 21:35:18

torrestoni írta:
ALEXDP írta:Meg azt árulja már el végre valaki,hogy itt miért úgy beszélnek Ibráról,mint egy játékosról a sok közül??????

Ibrahimovic korszakos zseni, posztja egyik legjobbja,plusz Barca játékos!!!!

Szerintem nagyon nem mindegy, hogy ő itt játszik vagy sem.....
Hát szerintem sem mindegy. :D

Egyébként valóban az, zseni, csakhogy én még mindig így látom:

"Nem csupán a sorsdöntő mérkőzéseken, általában véve is óriásit vesztett a gárda azzal, hogy 10+1 játékos volt a pályán. Egy irányba haladtak, csupán nem ugyanazon a nyomvonalon, nem ugyanazzal a sebességgel. Hosszútávon, ilyen kiélezett küzdelmeknél felelőtlenségnek érzem, hiszen már számtalan alkalommal nyert tanúbizonyságot – lásd a „hatkupás” Barça, vagy a triplázó Internazionale –, hogy csapatként, egy egységesen, jól működő gépezet képes a legnagyobb magasságokba eljutni."

No, én ezért vagyok biztos benne, hogy ha marad, s Guardiola következetes lesz, akkor legalább annyi esély van arra, hogy még 10 milliókat bukunk, mint hogy megváltó lesz. Illetve: nehogy már Villa kaparja ki a gesztenyét számára. :D

Persze, nyilván van benne ráció, s valóban Villa a bal oldalon több szempontból is teret adhat Zlatan érvényesülésének, csak nehogy Villak árára. Mert nem minden csapat fog úgy bekkelni, mint a Német-Holland duó a VB-n, ez esetben pedig mégiscsak az van, hogy Villa középen, Pedro szélen többet nyújthat.

Arról sem feledkeznék meg, ohgy ha Messi továbbra is az idény 70%-ban középső támadó és/vagy trequartista poszton szerepel, akkor valóban van-e értelme egy Ibrahimovics szerepeltetésének, s nem lenne e optimálisabb Bojan, vagy Pedro szerepeltetése.

Mégiscsak luxus lenne Ibrát padoztatni, viszont hosszútávon Bojant és Pedrot - lásd. tavaly - még nagyobb lehet - főleg ha ismét kivételezett lesz svéd barátunk.
Sok jogosság van abban amit mondasz,értem is,sőt az irónia egészen gyönyörű!

Annyi csak,hogy azt hiszem Pep-nek kell még felnőnie ahhoz a szinthez,amit a csapatának játékosai általában képviselnek.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.07.16. 20:55:03

ALEXDP írta:Meg azt árulja már el végre valaki,hogy itt miért úgy beszélnek Ibráról,mint egy játékosról a sok közül??????

Hát szerintem sem mindegy. :D

Egyébként valóban az, zseni, csakhogy én még mindig így látom:

"Nem csupán a sorsdöntő mérkőzéseken, általában véve is óriásit vesztett a gárda azzal, hogy 10+1 játékos volt a pályán. Egy irányba haladtak, csupán nem ugyanazon a nyomvonalon, nem ugyanazzal a sebességgel. Hosszútávon, ilyen kiélezett küzdelmeknél felelőtlenségnek érzem, hiszen már számtalan alkalommal nyert tanúbizonyságot – lásd a „hatkupás” Barça, vagy a triplázó Internazionale –, hogy csapatként, egy egységesen, jól működő gépezet képes a legnagyobb magasságokba eljutni."

No, én ezért vagyok biztos benne, hogy ha marad, s Guardiola következetes lesz, akkor legalább annyi esély van arra, hogy még 10 milliókat bukunk, mint hogy megváltó lesz. Illetve: nehogy már Villa kaparja ki a gesztenyét számára. :D

Persze, nyilván van benne ráció, s valóban Villa a bal oldalon több szempontból is teret adhat Zlatan érvényesülésének, csak nehogy Villak árára. Mert nem minden csapat fog úgy bekkelni, mint a Német-Holland duó a VB-n, ez esetben pedig mégiscsak az van, hogy Villa középen, Pedro szélen többet nyújthat.

Arról sem feledkeznék meg, ohgy ha Messi továbbra is az idény 70%-ban középső támadó és/vagy trequartista poszton szerepel, akkor valóban van-e értelme egy Ibrahimovics szerepeltetésének, s nem lenne e optimálisabb Bojan, vagy Pedro szerepeltetése.

Mégiscsak luxus lenne Ibrát padoztatni, viszont hosszútávon Bojant és Pedrot - lásd. tavaly - még nagyobb lehet - főleg ha ismét kivételezett lesz svéd barátunk.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.07.16. 20:36:40

Meg azt árulja már el végre valaki,hogy itt miért úgy beszélnek Ibráról,mint egy játékosról a sok közül??????

fanbarca
Entrenador del Barça

2010.07.16. 20:13:54

palesz77 írta:
fanbarca írta:
OFF: Pedro akkor nem fog játszani v mi?
Hát nagyon úgytűnik, hogy eleinte nem. Legalábbis nekem a Villa-Ibra-Messi trió tűnik logikusnak... De ha valaki rosszabb lesz, és Pedro meg így fejlődik, akkor ugyanúgy megbontja ezt a tridentét, mint az Henry-Ibra-Messit. Bár ez az új szerintem jobban fog muzsikálni, nagyon várom már, hogy Ibra és Villa mire megy egymás mellett, szerintem kiegészítik egymást, mert Villa a beindulásaival akár teret is nyithat végre Zlatan előtt, Ibra meg akár ha kicsit visszábblép egy 10 percre, akkor Villa befuthat a helyére, és nem az lesz, mint volt idén, hogy Ibra kicsit hátrébb jött labdáért - ilyen a stílusa -, és addig senki nem volt a helyén, mert Pedro a szélen maradt... Nagyon várom az új évet, főleg ha nem jön Cesc, és Thiago fennragad... Az lenne már nekem a csoda!!! :D De kezdek elkanyarodni... A lényeg, hogy szerintem eleinte Pedro padozik, de ha valaki rosszabb lesz, ugyanúgy könyörtelenül kihasználja az adandó lehetőséget, mint idén tette... 8)
Szegény Pedro, tavaly Henryt, idén meg Villát kapja vetélytársnak :D

Mellesleg, témánál maradva, Ibrától nagy szezont várok és vele együtt az egész Barcától.
més que un club
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.07.16. 19:53:55

fanbarca írta:
Hát nagyon úgytűnik, hogy eleinte nem. Legalábbis nekem a Villa-Ibra-Messi trió tűnik logikusnak... De ha valaki rosszabb lesz, és Pedro meg így fejlődik, akkor ugyanúgy megbontja ezt a tridentét, mint az Henry-Ibra-Messit. Bár ez az új szerintem jobban fog muzsikálni, nagyon várom már, hogy Ibra és Villa mire megy egymás mellett, szerintem kiegészítik egymást, mert Villa a beindulásaival akár teret is nyithat végre Zlatan előtt, Ibra meg akár ha kicsit visszábblép egy 10 percre, akkor Villa befuthat a helyére, és nem az lesz, mint volt idén, hogy Ibra kicsit hátrébb jött labdáért - ilyen a stílusa -, és addig senki nem volt a helyén, mert Pedro a szélen maradt... Nagyon várom az új évet, főleg ha nem jön Cesc, és Thiago fennragad... Az lenne már nekem a csoda!!! :D De kezdek elkanyarodni... A lényeg, hogy szerintem eleinte Pedro padozik, de ha valaki rosszabb lesz, ugyanúgy könyörtelenül kihasználja az adandó lehetőséget, mint idén tette... 8)
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.07.16. 19:46:53

S.Agüero írta:
Robcsyy írta:"Még négy év van hátra a szerződésemből, és üdvözletemet küldöm azoknak, akik a különböző híreszteléseket terjesztik." :D :D
Jó kis nyilatkozat. Ő is mondja, hogy nem megy sehová, higgyétek már el! :P
Én adnék neki még egy esélyt!

més que un club
Lezárt