Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
So-so, bár szerintem Cáceres helyett Fontás (hacsak nem lesz feltűnően gyenge a követező másfél hónapban), Marquez helyett Keita (vagy valakit hirtelen megint az arcunkba nyomnak, mint pár napja Adriano-t).kurdt írta: -----------------------------------VV(Pinto)----------------------------------------
--Alves(Adriano)--Puyol(Milito)--Piqué(Cáceres, hope so)--Abidal(Maxwell)
------------------------------Busquets(Márquez)---------------------------------
-------------------Xavi(???)------------------Iniesta(Keita)-----------------------
-------------------------------Messi(Jeffren)---------------------------------------
-------------Ibra(Bojan)---------------------------Villa(Pedro)-------------------
Yeehaa... a tavalyi év kimaradt?MessiFan írta:Te komolyan gondolod hogy Messi ott fog játszani? Az nagyon nem az ő posztja mert túl messze van a kaputól és neki kell kiszolgálnia majd az előtte lévő két csatárt nem pedig ők messit. Szerintem maradjunk az eddigi felállásnál vagyis hogy Messi jobb oldalt játszik. De ez nem ide tartozik és bocsának az offért
És akkor hol lenne Pedro, mivel így nincs szélsőnk?kurdt írta:-----------------------------------VV(Pinto)----------------------------------------fcbarca78 írta:szerintetek úgy h nagyjából tudjuk milyen csapattal rendelkezünk jövőre,mi lesz a lehetséges felállás/alapcsapat?
--Alves(Adriano)--Puyol(Milito)--Piqué(Cáceres, hope so)--Abidal(Maxwell)
------------------------------Busquets(Márquez)---------------------------------
-------------------Xavi(???)------------------Iniesta(Keita)-----------------------
-------------------------------Messi(Jeffren)---------------------------------------
-------------Ibra(Bojan)---------------------------Villa(Pedro)-------------------
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de egyszer. Mondjuk ha már fordulókkal korábban eldőlne a bajnokság én érdekességből kipróbálnám Pique-t csatárként. Persze tudjuk hogy erre sose kerül sor de nehogy már a "világcsodája" Messi és a virtuóz Zlatan Ibrahimovich nem tudta annyira veszélyeztetni az Inter kapuját mint ő.És ha a támadósornak jól láthatóan nem megy a befejezés ??jön Pique ?Smile
ööö, mert az előző negyvenhét gólos idényében szerinted Messi nem középen játszott?Te komolyan gondolod hogy Messi ott fog játszani? Az nagyon nem az ő posztja mert túl messze van a kaputól és neki kell kiszolgálnia majd az előtte lévő két csatárt nem pedig ők messit. Szerintem maradjunk az eddigi felállásnál vagyis hogy Messi jobb oldalt játszik. De ez nem ide tartozik és bocsának az offért
Olyan sok nem is volt. Csak pletykák, hírek vannak. Úgy néz ki, hogy Fabregas nem érkezik, legalább is távol van. Cikkeznek továbbá védekező középpályásokról is. Kb ennyit szűrtem le én isnoname írta:1 hétig távol voltam, kérnék egy kis felvilágosítást az addigi fejleményekről.
Az mondjuk feltűnt(ugye milyen ügyes vagyok) h leigazoltyuk Adrianot.
A többi hír érdekelne.
Nem én gondolom komolyan, hanem Pep, hisz Messi tavasszal végig középen játszott, pl. amikor négyet vágott az Arsenalnak.MessiFan írta:Te komolyan gondolod hogy Messi ott fog játszani? Az nagyon nem az ő posztja mert túl messze van a kaputól és neki kell kiszolgálnia majd az előtte lévő két csatárt nem pedig ők messit. Szerintem maradjunk az eddigi felállásnál vagyis hogy Messi jobb oldalt játszik. De ez nem ide tartozik és bocsának az offértkurdt írta:...
Te komolyan gondolod hogy Messi ott fog játszani? Az nagyon nem az ő posztja mert túl messze van a kaputól és neki kell kiszolgálnia majd az előtte lévő két csatárt nem pedig ők messit. Szerintem maradjunk az eddigi felállásnál vagyis hogy Messi jobb oldalt játszik. De ez nem ide tartozik és bocsának az offértkurdt írta:...
-----------------------------------VV(Pinto)----------------------------------------fcbarca78 írta:szerintetek úgy h nagyjából tudjuk milyen csapattal rendelkezünk jövőre,mi lesz a lehetséges felállás/alapcsapat?
Így nézne ki szerintem és lenne védekező emberünk..fcbarca78 írta:...
Gondoltam h valaki rászalad.......direkt ezért írtam úgy hogy "-legtöbbször"...még mielőtt diszlexiásnak neveznélekLionel85 írta:Hollandia ellen nem is sápadt el, Messit sem lelte sehol, így bevágta a győztes gólt.baas11 írta:Iniesta meg mindent tud amíg meg nem lát egy kapust,ott -legtöbbször-vagy elsápad vagy Messit keresi akire 6 an figyelnek ....szerintem mindenképp jó lenne egy gólveszélyes középpályás ,mint Deco fénykorában ...Ilyenkor azért mindig illik hozzátenni, hogy tisztelet a kivételes eseteknek, mert gondolom nem akarod, hogy szűk látókörűnek nevezzenek.
![]()
A taktika most úgy van kitalálva, hogy nem a középpályások viszik a prímet, ami a befejezéseket illeti. Most a támadósoron a feladatok befejezése. Fabregas meg nem hinném, hogy támadóbb szellemű középpályás lenne, mint Xavi vagy Iniesta. Decót meg (sajnos) nem lehet klónoztatni.
![]()
De számolnak vele, az inkább 4-4-1-1 és Diego közvezlen a csatár előtt játszik. Ellenben egyszerre csak vagy ő vagy Del Piero játszik, de ez már off.baas11 írta:Banega remek játékos sőt a denevérek egyik legjobbja,én is elnézném a Camp Nou-ban,csak könyörgöm ne szedjük már darabokra azt a szerencsétlen BL-ben induló Valenciát.... az egyetlen rangadó a Real után amiben van valami izgalom is....Barca vs Valencia 6:0 ákra én nem vagyok kíváncsi ...
Szerintem ha nem Özil de Hleb-ben is bíznék, akkor Diego lenne a legjobb ilyen év út nem lehet túl drága ,fiatal,brazil ,technikás remekül passzol,lát a pályán és GÓLerős is....ráadásul elég rutinos ahhoz h Thiago -val együtt is nyugodtan játszhatna Busquets/Rafa fedezékében !Sajnos nem merült fel a neve pedig ha jól tudom az új Juvéba nem számolnak vele a 4-4-2 es rendszer miatt !
Hollandia ellen nem is sápadt el, Messit sem lelte sehol, így bevágta a győztes gólt.baas11 írta:Iniesta meg mindent tud amíg meg nem lát egy kapust,ott -legtöbbször-vagy elsápad vagy Messit keresi akire 6 an figyelnek ....szerintem mindenképp jó lenne egy gólveszélyes középpályás ,mint Deco fénykorában ...
Végre, nem csak én látom így. Most komolyan, ha itt van Hleb, minek kiadni Fabregasért 40-50 milliót. Lehet, hogy a két játékos nem egy kategória, de mielőtt ide jött volna, Hleb jobb volt nála. Maga Fabregas nyilatkozta róla, hogy 2-3 éven belül a világ 5 legjobbja között lesz. Sajnos nem lett. Talán mostMessiFan írta: VAGY tartsuk meg Hlebet és legyen ő Ini cseréje. Ez is jó ötlet. Szerintem kaphatna még 1 lehetőséget. Most hogy így belegondolok nem is kell nekünk fabre!:D
Rivaldo11 írta:Egyetértek azokkal, akik azt mondják, hagyjuk Fabregast. Én is nagyon szívesen láttam volna, de bele kell törődni, hogy egy évig még londonban marad. Mondjuk Wengert is meg lehet érteni valahol, más kérdés, hogy milyen dolog akarata ellenére ott tartani egy játékost, aki ráadásul a csk...Mindegy. Ahogy Zozzy is mondta, hajrá ágyusok, előre a 4. helyért.
Ami a keretünket illeti, egyetlen emberre lenne szükségünk, de vigyázat, mert ha jövőre jön Cesc, az az egy is feleslegessé válhat. Tehát, ha lehet, ne vegyünk senkit, ám ha mégis, akkor a jelöltem Ever Banega lenne. Ok: Ő az argentin Xavi. Nagy munkabírású, fineszes, okos játékos, zseniálisan lát a pályán, és ritmust ad a játéknak. Ha Fabregason kívül kellene említenem valakit, aki simán alkalmazkodna a játékunkhoz, az kétségkívül Banega. Na persze olcsó Ő sem lenne ( és a Valenciát sem kellene teljesen szétkapni...), de mondjuk Hlebet, meg némi kp-t lehetne érte adni.
Ha senki sem jön, az sem baj. Van Thiagonk, van Jonathanunk, és persze van egy Maxwellünk is, aki-és erről kevés szó esik-szenzációsan játszott vkp-t, amikor Pep erre kérte.
Sajnálom akkor.Elég fáradt vagyok mostanában.sjd írta:Félreérted, nem arról volt szó, hogy mikor lő gólt, hanem h mikor megy fel csatárnak.Somaa írta:
Szerintem annak,hogy Piqué mikor lő gólt semmi köze ahoz,hogy Ibra a pályán van-e vagy sem.(sztem)
d azt írta, hogy Ibra MELLÉ ment fel, én meg erre írtam h akkor Ibra már nem volt pályán