Lenne egy hatalmas kérdésem

A Gm-eknek a Staffüzenetek menüpontban lehet levelet írni?
(amúgy azért írnék nekik, mert tesómnak meg nekem 1 IP címünk van és jó lenne, h ha kap egy csapatot akkor nem dobnának ki

Hattrick Press, legfelső cikk.FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Nem találom sehol sem a Hattrick oldalán, szóval valaki tudna linkelni vagy mondani valamit, hogy mi lesz a szünet idejében?
Előre is köszönöm
Csapatom: Röpködő GalambokFtcSikiHun írta:Sziasztok.
Nem találom sehol sem a Hattrick oldalán, szóval valaki tudna linkelni vagy mondani valamit, hogy mi lesz a szünet idejében?
Előre is köszönöm
Kihívtalak!Auron írta:valaki ifi barit?
Persze,de a cigó román GM-ek nem írtak vissza.geridoss írta:Mert szólni kell a GM-eknek. És azt mondták, mivel szóltam, ezért azt nézni fogják, hogy tesómé a másik.FCBMessi19 írta: Engem is azért tiltottak ki annó,mert egy gépről játszottunk öcsémmel. Pedig nem igazoltunk senkit egymástól,stb.
Mert szólni kell a GM-eknek. És azt mondták, mivel szóltam, ezért azt nézni fogják, hogy tesómé a másik.FCBMessi19 írta: Engem is azért tiltottak ki annó,mert egy gépről játszottunk öcsémmel. Pedig nem igazoltunk senkit egymástól,stb.
Köszönöm a kupát a szervezőknek és gratulálok minden részvevő csapatnak!MichaaBee írta:Gamperesek figyelem!
Végetért a kupa, íme a végeredmény: KATT
1. Falconídas CF
2. Risu Sakura FC
3. E.f.N.a.×FCB
Köszönjük mindenkinek a részvételt és grtatulálunk a győzteseknek!
A következő kiírásról később lesznek információk, fiygeljétek majd az emaileteket és a fórumot is!
Engem is azért tiltottak ki annó,mert egy gépről játszottunk öcsémmel. Pedig nem igazoltunk senkit egymástól,stb.geridoss írta:Supporttal már beszéltem, azt mondták, ha nem igazolunk egymástól, akkor nemlevproff írta: Oks, 1644426.![]()
Am abból Neked nem lesz bünti?
Supporttal már beszéltem, azt mondták, ha nem igazolunk egymástól, akkor nemlevproff írta: Oks, 1644426.![]()
Am abból Neked nem lesz bünti?
Oks, 1644426.geridoss írta:Öcsém csapatával kihívlak gyorsanlevproff írta:Hali!
Valaki egy bari meccs? Elfelejtettem lekötni még, de nem akarok edzést veszteni.Pls. valaki legyen még..
Öcsém csapatával kihívlak gyorsanlevproff írta:Hali!
Valaki egy bari meccs? Elfelejtettem lekötni még, de nem akarok edzést veszteni.Pls. valaki legyen még..
Szevasz Zoli !looka írta:Sziasztok!
Úgy döntöttem...
Aha, értem.ElBartimaeus írta:Eben nem nagyon tudunk segíteni szerintem. A te helyedben én most csak azért lenne egy kis dilemmám az általad felhozott ügyben, mert változik az edzésrendszer és lehet, hogy még most jobb áron el tudnád adni, de igazából nem nagyon befolyásolja ez érzésem szerint. Ebben az esetben meg a játékos megtartása mellett voksolnék, mert ilyenkor az edzett játékosok ára kisit lemegy, a fiataloké meg megnő, úgyhogy az átlagoshoz képest bevételtől esnél el. De amit javasolhatok neked az igazából az, hogy ebből a 40M-ből inkább stadiont építs, mert azzal hosszabb távon jársz majd jobban és viszonylag gyorsan lesz megint 40-n, hogy hasonló mértékű erősítést legyél képes véghez vinni, mint amilyet most tudnál. Remélem sikerült segítenem.