nagyatyesz írta:
Csak jó lenne, ha a kölcsönben lévő játékosokat, akik soha nem fognak többé Barca mezt viselni, azokat passzoljuk el, és az értük kapott összeget is az igazolásba fektethetjük!
Szerintem a vezetőség is ezen van.Henrique valószinüleg visszatér a Racing-hoz. Keirrison a Santos-ba kölcsönbe,érte ha jól tudom kapunk 2 millát ezért. Cáceres iránt is van érdeklődő. Hleb az aki iránt talán a legkevésbé érdeklődnek,bár a napokban a Milan azért felmerült.
Egyébként ha nem jön Cesc akkor én nem hoznék mást a helyére,mert akkor majd jön jövőre (ahogy Villa is),s akkor az uj emberrel mihez kezdünk.Én akkor két lehetőség közül választanék,az egyik,hogy felkerül Thiago és dos Santos aztán megnézzük mire képesek,mennyi potenciál van bennük hosszabb távon,a másik,hogy megtartjuk Hleb-et még egy évre. Egyébként is várható még egy vkp,s ha jön is akkor Keita lehet jövőre is Iniesta vagy Xavi "helyettese". Abban viszont nagyon bizom,hogy ha egy fiatal vkp-t hozunk (Sissoko,Capoue,Kabore) akkor nem fogjuk elherdálni,szóval ha már idehozzuk akkor játszon is,van 60 meccsünk az idényben akkor Busi 35 uj ember 25, (ha Keita tkp),ha tényleg jó a srác,nem lenne jó ha jövőre ő is koccolni akarna,mert nem játszik.