Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Azt hittem július közepére eljutunk az asztalra csapós fázisig, de eszerint még csak most kezdődik az egészLM10 írta:Fabregas állítólag levelet írna az Arsenalnak, hogy engedjék el őt Barcelonába.
SPORT.ES
Elvileg nem kell, bár valamennyire tuti beleszól. Ő csak mondd egy összeget ami játékosokra költhető, és a menedzser intézi az igazolást.sjd írta: Viszont ha jól tudom, az angoloknál aki menedzser pozícióban van (SAF, Wenger) saját maga intézi a dolgokat (mint te az FMben), még talán az elnök se kell hozzá
Elvileg Pep kéri, Laporta engedélyezi, Txiki meg intéziRinku írta:Nekem lenne egy kérdésem. Nem olyan világos ez, hogy most az átigazolások hogyan is zajlanak, kinek mennyi beleszólása van a dolgokba. Valaki el tudná mondani? Régen pl hogy volt? Txiki és Pep megbeszélte, hogy kit kellene idehozni, felirat az elnökséghez, aztán ők meg vagy elfogadták, vagy nem? Szóval ez a nem világos, kinek mennyi hatalma van ezekben a kérdésekben! Persze, gondolom, hogy a vezetőség rules, csak, hogy ha valaki tudna segíteni ebben, kérem írja már le, mert vannak ködös foltok ebben a témában... Előre is köszönöm!
azért akkor bőven más lenne a helyzet. ha az új gyerek annyit játszana, mint amennyit Touré játszott az előző évben, akkor nem hogy nem akarna elmenni, de kábé élete legjobb éve lenne. Touré azért ment el, mert ő már egy klasszis játékos, mindenki más, aki gyengébb gyakorlatilag elégedett lenne azzal a játékmennyiséggel.Abban viszont nagyon bizom,hogy ha egy fiatal vkp-t hozunk (Sissoko,Capoue,Kabore) akkor nem fogjuk elherdálni,szóval ha már idehozzuk akkor játszon is,van 60 meccsünk az idényben akkor Busi 35 uj ember 25, (ha Keita tkp),ha tényleg jó a srác,nem lenne jó ha jövőre ő is koccolni akarna,mert nem játszik.
Hát nem tudom, szerintem mindenképp kell kp-s. Az előző szezonban lehetett érezni főképp Ini sérülései miatt, hogy kevés középpályásunk van és a kettőn kívül nem elég kreatívak. Na most ez egy Toure-val, egy óriási játékossal kevesebb lett. Az ő helyét töltsük be egy zsákbamacska fiatallal? Akiket persze nem írok le, biztos lesz idén is felfedezett, de előre nem tudhatjuk. Vagy töltsük be a helyét azzal a Hlebbel, aki nálunk nem tudott bizonyítani és valószínűleg sosem fog tudni? Nem, ez kevés. Szvsz olyan játékost kell igazolni, aki jó lesz ebben az évben vkp-nak, de néha, tkp-nak is, illetve annyira azért még sem fogjuk sajnálni, ha az idény végén elmegy. Ezért lenne jó ötlet mondjuk Alou Diarra a vkp posztra. Talán tkp nem kell. Nem szeretem,ha védőt játszatnak középpályás poszton, de Adrianonak gyakorlatilag mind1, hogy védő vagy középpályás, mindkét helyen jó teljesítményre képes.Attika 25 írta:Szerintem a vezetőség is ezen van.Henrique valószinüleg visszatér a Racing-hoz. Keirrison a Santos-ba kölcsönbe,érte ha jól tudom kapunk 2 millát ezért. Cáceres iránt is van érdeklődő. Hleb az aki iránt talán a legkevésbé érdeklődnek,bár a napokban a Milan azért felmerült.nagyatyesz írta: Csak jó lenne, ha a kölcsönben lévő játékosokat, akik soha nem fognak többé Barca mezt viselni, azokat passzoljuk el, és az értük kapott összeget is az igazolásba fektethetjük!
Egyébként ha nem jön Cesc akkor én nem hoznék mást a helyére,mert akkor majd jön jövőre (ahogy Villa is),s akkor az uj emberrel mihez kezdünk.Én akkor két lehetőség közül választanék,az egyik,hogy felkerül Thiago és dos Santos aztán megnézzük mire képesek,mennyi potenciál van bennük hosszabb távon,a másik,hogy megtartjuk Hleb-et még egy évre. Egyébként is várható még egy vkp,s ha jön is akkor Keita lehet jövőre is Iniesta vagy Xavi "helyettese". Abban viszont nagyon bizom,hogy ha egy fiatal vkp-t hozunk (Sissoko,Capoue,Kabore) akkor nem fogjuk elherdálni,szóval ha már idehozzuk akkor játszon is,van 60 meccsünk az idényben akkor Busi 35 uj ember 25, (ha Keita tkp),ha tényleg jó a srác,nem lenne jó ha jövőre ő is koccolni akarna,mert nem játszik.
Szerintem a vezetőség is ezen van.Henrique valószinüleg visszatér a Racing-hoz. Keirrison a Santos-ba kölcsönbe,érte ha jól tudom kapunk 2 millát ezért. Cáceres iránt is van érdeklődő. Hleb az aki iránt talán a legkevésbé érdeklődnek,bár a napokban a Milan azért felmerült.nagyatyesz írta: Csak jó lenne, ha a kölcsönben lévő játékosokat, akik soha nem fognak többé Barca mezt viselni, azokat passzoljuk el, és az értük kapott összeget is az igazolásba fektethetjük!
lui1698 írta:Az lehet, de ha tudja hozni a következő szezonban azt amit idén azon a kevés meccsen amin játszott akkor nem lesz gond vele.visca el barca írta:abidal egy dolog miatt játszatható középen: szélen lassú. erőletik, de ő nem az a felfutó védő, mint alves, adriano v maxwell.
És ahogy nézem-legalább is videók alapján-Adriano-nak mindkét lába elég jó, szóval tényleg nem gond neki, hogy melyik oldalon kell szaladgálni.
Nem, ez nem az. Akit lejjebb írt a magyarul nem tudó, az Moussa Sissoko. Akire pedig te gondolsz, az Mohamed "Momo" Sissoko.Subinho írta:ha (bár nem úgy írják) ez Sissoko lenne (Liverpool, Juventus) akkor örülnék neki. jó lenne Touré helyére, Sergi cseréjének!!!
egyébként szerintem Keita és Adriano lesz a 2 aduász, aki bárhol bármikor bevethető!!!
És még csak nem is így hívják a srácot.S.Agüero írta:Helyesen írni nem tanultál meg mi?forlán10 írta:Tuggyátok mit olvastam egyik oldalon. Hogy lehet h idejün vmi Cissokho Touluseból. Nah, persze....
Tuggyátok meg idejün.
Az ő nevét olvastam ma a SPORT-on az El Mundo-n a MARCA-n és az AS-on is.Lionel85 írta:Vagy Kaboré a Marseille-ből. http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Kabor%C3%A9
Vagy Kaboré a Marseille-ből. http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Kabor%C3%A9forlán10 írta:Tuggyátok mit olvastam egyik oldalon. Hogy lehet h idejün vmi Cissokho Touluseból. Nah, persze....
Az lehet, de ha tudja hozni a következő szezonban azt amit idén azon a kevés meccsen amin játszott akkor nem lesz gond vele.visca el barca írta:abidal egy dolog miatt játszatható középen: szélen lassú. erőletik, de ő nem az a felfutó védő, mint alves, adriano v maxwell.