Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem aztán mind1Victor_Valdes írta:Nem. Be kellene vezetni, hogy a képfeltöltés.hu-ról ne lehessen linkelni, mert egy rakat fos az egész.sjd írta:Utóbbi időben elég sok felhasználó avatarja helyett a képfeltöltés.hu hibaüzenete jelenik meg, széthúzva a fórumot
Esetleg be kéne vezetni, h csak gépről lehet feltölteni avatartTöbbi képfeltöltő oldal korrekt.
Nem. Be kellene vezetni, hogy a képfeltöltés.hu-ról ne lehessen linkelni, mert egy rakat fos az egész.sjd írta:Utóbbi időben elég sok felhasználó avatarja helyett a képfeltöltés.hu hibaüzenete jelenik meg, széthúzva a fórumot
Esetleg be kéne vezetni, h csak gépről lehet feltölteni avatart
ez az egyik dolog, a másik pedig, hogy ha átnéznénk az összes hszed (Agüero), elég szép %ban találnánk olyanokat,amilyeneket rossz nézni szerinted is.lui1698 írta:Akkor ne nézd.S.Agüero írta:Nem árulkodásból mondtam. Csak rossz nézni őket.![]()
Van sok minden amit rossz nézni a fórumon (átigazolások topic hsz-einek nagy része pl.) nem kell foglalkozni velük.
És tényleg befejezhetnéd ezt a kötekedést.Egy ideje naponta legalább háromszor megcsinálod, hogy belekötsz valaki kommentjébe teljesen feleslegesen.
Akkor ne nézd.S.Agüero írta:Nem árulkodásból mondtam. Csak rossz nézni őket.
Ennél a fórumnál sose lehet tudni, állandóan csinál vmi furcsaságot.MessiFan írta:Egy kérdés.
A legtöbb felhasználó (1877 fő) 2002.11.03. 02:26:13-kor volt itt.
Mikor legutóbb néztem akkor nem ez volt a dátum hanem 2009 vagy 2007 már nem emlékszem. Ez hogy történhetett?:D
Igazad volt, nem pörgettem végig az oldalt, csak írtam.levproff írta:Szerintem S.Agüero linkje miatt.Victor_Valdes írta:Igazolások topikba, olyan mintha nem működne a sortörés.
Vagy valaki nagyon elb@szta az idézést.
Még egy hsz, és eltűnik az első oldalról.
Szerintem S.Agüero linkje miatt.Victor_Valdes írta:Igazolások topikba, olyan mintha nem működne a sortörés.
Vagy valaki nagyon elb@szta az idézést.
Oké, köszi. Így már érthető ez a sok törölt hsz. Amúgy ki volt az az "okos" aki törölte a topicot?Slither írta:Úgy látom, hogy vki törölte a VB-topikot ahelyett hogy archiválta volna, így az ott írt hsz-ek számával csökkent mindenkinek.
Na igen... Nekem asszem 1080 körül volt. Neked Lui viszont szerintem vagy 3200 körül ha jól emlékszem.lui1698 írta:Sztem nem csak nála van ez.
Én is észrevettem, hogy hiányzik vagy 80 hsz-em. Nem nagyon foglalkoztam vele, de látom nem egyedi az eset.
Ja ok, akkor értem. Mondjuk én nem emlékszem ilyen sok piramisra.Slither írta:Én töröltem párat mert állandó jelleggel "építesz" piramisokat, de nem hiszem hogy annyi lett volna.S.Agüero írta:Megkérdezhetem, hogy miért töröltek ki vagy 70 hsz-omat?![]()
Nem mintha érdekelne, hogy hány hsz-om van, de azért az érdekel, hogy miért törölték ki.
Nem nagyon kéne hangoztatni hogy ilyen sokat töröltek tőled, mert ennyi törölt hsz jó hosszú kitiltás jelent.