Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
looka
Capitá del Barça

2010.07.26. 19:01:04

[quote="Robcsyy"][/quote]

Nagyjából eltaláltam. 8)
Ha nem lesz Contador, akkor Sánchez és Schleck között dőlhet el a dolog.
(ha Andy-ból sokat kivett a tour, akkor majd Frank is odaérhet)
Esetleg Menchov, Valverde vagy J. Rodríguez is odaérhet. A pihentebbek előnyben.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2010.07.26. 18:37:59

Javier Guillen a Vueltát rendező Unipublic vezetője a mai napon bejelentette a Vuelta induló nagyobb neveket. Biztosan ott lesz Andy és Franck Schleck, Cavendish és Menchov. Contador indulása eléggé bizonytalan, sőt jelen pillanatban nagyobb az esélye, hogy nem indul. Satstre indulása szintén bizonytalan, mivel ez a 3. nagy körversenye lenne az idén.

http://es.eurosport.yahoo.com/26072010/ ... ndish.html
looka
Capitá del Barça

2010.07.26. 18:12:56

Robcsyy írta:Valaki tudna linkelni vagy írni, hogy a Vueltán kik vesznek részt a nagyobb nevek közül?
Én csak csapat rajtlistát találtam még:
http://www.lavuelta.com/10/es/equipos/index.html?e=1
Nézz szét ezen a honlapon, ha érdekességeket akarsz böngészni.

Nincs Radioshack, helyette van Andalucia, ahogy arra számítani lehetett.
A csapatösszeállítást sztem még nem hozták nyilvánosságra.
Annyit lehet tudni, hogy Frank Schleck felépül addigra és elvileg indulhat.
Samuel Sánchez részvétele szinte biztos, mivel spanyol ugye. Én szurkolok neki, h nyerje meg. :P
Vszeg Menchov, Valverde, Vinokourov, Van de Broeck, A. Schleck, J. Rodríguez, és persze Contador el fog indulni, de ezek csak az én tippjeim.

Ez lesz a 75. Vuelta a Espana, szóval új trikó is lesz asszem.

Itt van még egy kis leírás a szakaszokról:
http://en.wikipedia.org/wiki/2010_Vuelta_a_Espa%C3%B1a
Robcsyy
Entrenador del Barça

2010.07.26. 16:42:57

Valaki tudna linkelni vagy írni, hogy a Vueltán kik vesznek részt a nagyobb nevek közül?
looka
Capitá del Barça

2010.07.26. 13:08:20

sjay írta:Nekem öröm volt, mivel én ALberto Fan Vagyok
Én inkább a luxemburginak szurkoltam, de nem mondanám, h elszomorodtam Contador sikere után. Idén MÉG ő volt a jobb, na de jövőre. 8)
Látva Schleck fejlődését nem hiszem, h Alberto ismét nyerni fog.
De az tuti, h jövőre még nagyobb verseny lesz. :P
sjay
Entrenador del Barça

2010.07.26. 12:36:49

looka írta:...:
Nekem öröm volt, mivel én ALberto Fan Vagyok :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.07.26. 12:35:31

miihii írta:VALENTINO A DOBOGÓN! 8)
Pedrosa bukása után újabb tükörsima Lorenzo győzelem,útban a VB felé.Stoner is légüres térben ért be a második helyre.A Doktor pedig az altatás után a végén letámadta Dovi komámat és meg is előzte,így felbiceghet a dobogó alsó fokára.
Szép volt,Vale! =D>

Szerk.:
És a dobogón elkezdik játszani Lorenzonak az olasz himnuszt :oops: :roll: :D
Hát az a baj....Idén mindent a spanyolok visznek, foci VB, Tour, RG és Wimbledon, Moto GP. Remélem legalább az F1-ben nem lesz spanyol VB, bár ha közte meg a két britt között kéne választani, még mindig ő. :roll:
miihii
KHAL

2010.07.25. 23:58:29

VALENTINO A DOBOGÓN! 8)
Pedrosa bukása után újabb tükörsima Lorenzo győzelem,útban a VB felé.Stoner is légüres térben ért be a második helyre.A Doktor pedig az altatás után a végén letámadta Dovi komámat és meg is előzte,így felbiceghet a dobogó alsó fokára.
Szép volt,Vale! =D>

Szerk.:
És a dobogón elkezdik játszani Lorenzonak az olasz himnuszt :oops: :roll: :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2010.07.25. 12:10:52

http://www.profiboksz.hu/hir.php?id=21978

Na mégse lesz Pac-May derby, legalábbis egyelőre. Érdekes meccs lesz ez a Pac-Margarito. A doppingoló Margarito és powerman Pacquiao harca :roll:

Jó meccs lesz az biztos és valaki nagy verést fog kapni, szerintem garantált a kiütés.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
looka
Capitá del Barça

2010.07.24. 21:32:09

sjay írta:Jaja
Erre azt mondja a kommentátor, hogy Egy ember Rui Costa mezben
Egyébként a csapat időfutamot ki nyerte? (volt már?)
Idén nincs csapat időfutam, csak egyéni, amit ma nyomtak le a srácok. :)

Na most viszont már tényleg eldőlt a verseny, méghozzá a spanyol javára. :wink:

Egyébként az időfutamot Cancellara nyerte, hatalmas fölénnyel amúgy, de ezt már megszokhattuk Fabian-tól. :P
Nem történt semmi meglepő a két esélyes között, az elején Schleck megszorongatta Contadort, de a végére kijött a különbség kettejük között, az a különbség ami az időfutambeli képzettségüket illeti.

Alberto Contador (spanyol, Asztana) 5:43 p h.
Andy Schleck (luxemburgi, Saxo Bank) 6:14 p h.

Ezek után Contador 39 mp előnnyel várhatja a holnapi befejező szakaszt a Champs-Élysées-n(hohó, le tudtam írni :lol: ), ahol mezőnyhajrá lesz és el fog dőlni a zöld trikó sorsa is. :wink:
sjay
Entrenador del Barça

2010.07.22. 18:18:18

looka írta:Nos, azt hiszem, ma eldőlt az idei Tour. Contador 8 mp-vel vezet Schleck előtt úgy, hogy időfutamban kb. 1-1,5 perccel jobb a luxemburginál. :roll:
Ma a Turmalet-ra ketten értek fel eslőként, de Andy nem tudta leszakítani Albertot, majd a végén Contador hagyta, hogy Andy nyerje a szakaszt, ezzel szerintem ki is engesztelte a srácot. A végén még össze is ölelkeztek, szép pillanat volt.
Azt hiszem egyébként, hogy mindkettő elismerést érdemel, mert nagyot küzdöttek, de most MÉG Contador a jobb, úgyhogy grat a spanyolnak. :wink:

(amúgy a hegyre menet egy emberke Iniesta mezben rohant felfelé :P )
Jaja :D
Erre azt mondja a kommentátor, hogy Egy ember Rui Costa mezben :D
Egyébként a csapat időfutamot ki nyerte? (volt már?)
looka
Capitá del Barça

2010.07.22. 17:50:36

Nos, azt hiszem, ma eldőlt az idei Tour. Contador 8 mp-vel vezet Schleck előtt úgy, hogy időfutamban kb. 1-1,5 perccel jobb a luxemburginál. :roll:
Ma a Turmalet-ra ketten értek fel eslőként, de Andy nem tudta leszakítani Albertot, majd a végén Contador hagyta, hogy Andy nyerje a szakaszt, ezzel szerintem ki is engesztelte a srácot. A végén még össze is ölelkeztek, szép pillanat volt.
Azt hiszem egyébként, hogy mindkettő elismerést érdemel, mert nagyot küzdöttek, de most MÉG Contador a jobb, úgyhogy grat a spanyolnak. :wink:

(amúgy a hegyre menet egy emberke Iniesta mezben rohant felfelé :P )
Boixos
Llegenda del Barça

2010.07.21. 21:03:15

remélem, nem hurkának akarják kivinni, annál ő sokkal többet érdemel.
a szív még nem is lenne probléma nála akárkivel eresztenék össze, viszont a meccshiány annál inkább.
áhhh, a gyökér univerzum így pocsékolt el egy nagyon nagy formátumú bokszolót... :evil:
PUYOL-XAVI-INIESTA
kanty
Llegenda del Barça

2010.07.21. 09:23:20

http://www.nemzetisport.hu/okolvivas/er ... l-2037860/

Kiváncsi vagyok mi lesz belőle. Én nem nagyon hiszem, h az amerikai piacnak egy 36 éves az Államokban ismeretlen bokszolóra lenne szüksége, de ettől függetlenül drukkolok Madárnak. Kijárna neki is egy igazán nagy meccs.
kanty
Llegenda del Barça

2010.07.20. 13:39:27

http://sportgeza.hu/sport/bringa/2010/0 ... _sajnalom/

Elnézést kért Contador. Valamilyen szinten meglehet érteni, hiszen verseny közben nem lehet mérlegelni annyira a történteket. Számomra ő is és Shleck is szimpatikus, ezért azt szeretném ha fair küzdelembe nyerne a jobbik.

Az Amstrong-Ullrich eset szerintem teljesen más volt. Ott annyira tisztelték egymást, h ilyen fel sem merült egyikben sem, h ne várja meg a másikat ha úgy adódik.
Azok voltak a szép idők, valahogy akkor sokkal nagyobb volt a Tour varázsa, legalábbis számomra.
cps46
Entrenador del Barça

2010.07.19. 19:36:50

ozsimiki írta:Az teljesen más tészta,ha rosszul lenne stb...

de mint felhoztam régebbről példákat, ez is hasonló volt,csak itt a "hozzáállás" nem :?

nekem nem volt szimpi, ne ilyesmi döntsön a végén, és szerencsére régebben így is gondolkodtak.
Azért volt ennek a dolognak némi előélete is.
A 2. szakaszon Schleck bukott, majd az egész mezőny (kivéve a szökevény Chavanelt) bevárta. Ezt ugye Cancellara intézte. Másnap a macskaköves szakaszon Contadornak (és még pár esélyesnek) technikai problémája volt, Schleck pedig összeszedett 1:13 előnyt vele szemben. Kb innen volt neki eddig sárga trikója.
Szóval ezek után senki ne mondja, hogy pont a mai szakaszon fog múlni.

akkor mindkettő sáros, azt a szakaszt nem láttam, viszont nem hiszem,h Schleck pont akkor húzott ott bele, mert ma Contador direkt akkor robbantott amikor látta mi van Schleckkel, na mind1, régiek jobbak voltak. Ozsi
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.19. 19:05:56

Az teljesen más tészta,ha rosszul lenne stb...

de mint felhoztam régebbről példákat, ez is hasonló volt,csak itt a "hozzáállás" nem :?

nekem nem volt szimpi, ne ilyesmi döntsön a végén, és szerencsére régebben így is gondolkodtak.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Capon
Llegenda del Barça

2010.07.19. 18:11:35

ozsimiki írta:Contador :roll: szerintem nem volt túl fair megoldás,h látja,h Schlecknek gondja van a cangával,és akkor robbant, ill nem várja be...jójó tudom,h győzelem a cél,de én még emlékszem olyan időkre,amikor Armstrong vs Ullrich időben, a német bevárta Lancet egy hasonló után, és fordítva is,amikor Jan óriásit esett,és az amerikai várta meg,és csak utána kezdték a versengést. Pedig az is a vége felé volt, mind a Tournak mind a szakasznak.

nem tudom miért de nekem enélkül is nagyon unszimpatikus ez a Contador,főleg így.
Szerintem jól csinálta. Mindkét versenyző szimpatikus nekem sőt azokat is szerettem akiket példaként hoztál fel. nem kell megvárni a másikat ha annak gondja van. Ha rosszul lesz és leesik a bringáról akkor a másik ne érjen célba hanem a mentőben fogja a kezét a kórházig? Még számos más hasonlatot lehetne mondani. Szerintem azt tette amit kell. Az időfutamon kíváncsi leszek mit produkálnak majd. Bár Contador az esélyes persze.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.19. 16:49:06

Contador :roll: szerintem nem volt túl fair megoldás,h látja,h Schlecknek gondja van a cangával,és akkor robbant, ill nem várja be...jójó tudom,h győzelem a cél,de én még emlékszem olyan időkre,amikor Armstrong vs Ullrich időben, a német bevárta Lancet egy hasonló után, és fordítva is,amikor Jan óriásit esett,és az amerikai várta meg,és csak utána kezdték a versengést. Pedig az is a vége felé volt, mind a Tournak mind a szakasznak.

nem tudom miért de nekem enélkül is nagyon unszimpatikus ez a Contador,főleg így.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2010.07.18. 22:47:14

Boixos írta:ez már tényleg kezd röhejes lenni...
nem igaz, h valamelyik mindig nekiáll bohóckodni, ahelyett, h megegyeznének végre.
Ez a show része, szerintem. Mindketten tudják, h ezt a meccset kihagyni hatalmas hiba lenne. Nagyon sok pénz van a dologban, mindenki látni szeretné ezt a párharcot, tehát nem hinném, h elmaradna.

Az ilyen hireket már nem is olvasom végig, a meccs végleges időpontját várom. :P
Boixos
Llegenda del Barça

2010.07.18. 21:40:11

ez már tényleg kezd röhejes lenni...
nem igaz, h valamelyik mindig nekiáll bohóckodni, ahelyett, h megegyeznének végre.
PUYOL-XAVI-INIESTA
messideco
Presidente del Barça

2010.07.18. 20:54:51

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... an-2037578
Nem tudom linkelte-e már valaki. Nagyon nagy baleset volt.
Kép
"And my heart will leave you never."
miihii
KHAL

2010.07.18. 17:39:32

socio66 írta:áh,pedig már elhittem,hogy meglehet a dobogó..
a rajt parádés volt és egész jól ment a gép az uccsó pár körig,aztán viszont csak az nem előzte meg,aki nem akarta..sajnos.
nagyon bosszantó lehet ez Gábornak,látszik hogy menne ő,de egyszerűen elfogy alóla a motor.
kár érte,de némi fejlődés azért látható,a kövi versenyig egy hónap van,nincs mese,tesztelni és fejleszteni kell.
Azt mondja,valszeg rossz áttételt választottak,ez ette meg a gumiját.Reméljük Brno-ra megtalálják a hiányzó láncszemet a dobogó eléréséhez.

Valentino pedig csodálatosan motorozott és bicebócán is alig maradt le a dobogóról.Az elejével nem lehetett versenyben egyelőre,de így is felülmúlta a várakozásaimat.Grat,Doki!
Jövő héten irány Laguna Seca...

Pedrosa
Lorenzo
Stoner
ROSSI
Dovi
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.07.18. 16:25:01

Na jól van, Ági beindult. Zsinórban két tornát nyert meg. Csak, így tovább, kellenek a sikerek apró hazánknak... :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
socio66

2010.07.18. 13:26:55

áh,pedig már elhittem,hogy meglehet a dobogó..
a rajt parádés volt és egész jól ment a gép az uccsó pár körig,aztán viszont csak az nem előzte meg,aki nem akarta..sajnos.
nagyon bosszantó lehet ez Gábornak,látszik hogy menne ő,de egyszerűen elfogy alóla a motor.
kár érte,de némi fejlődés azért látható,a kövi versenyig egy hónap van,nincs mese,tesztelni és fejleszteni kell.
Válasz küldése