2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szomorú hogy így gondolod de egyben igazad is van. Nem játszott túl fényesen 08-09-es idényben de csak mert nem találta a helyét. Szerintem ha ő lenne ini cseréje csak valamiben más lenne a dolga akkor jól játszana mert nem rossz képességű játékos Ő. Talán Barca szintű talán nem.albicelesteX írta:Remélem nem kell néznem jövőre Barca mezben..Nagyon remélem,hogy kihasználja még a nyarat és eligazol.
Most például nem lenne felesleges sztem!MessiFan írta:Pep azt nyilatkozta hogy megint kölcsönbe akarják adni ahogy Keirrisont és Henriquet is. Jövőre 30 éves lesz és nem tudom mit fog kezdeni vele Guardiola. Felesleges igazolás volt sztem.
Nos a Milan hivatalos magyar oldala is csak pletykaként közli de nekik szükségük lesz a középpályásra mivel Gattuso valószínűleg távozik és ha Ronaldinhoért is ha elegendő pénzt kapnak 10-15 millió akkor ő is valószínűleg távozik,mivel nem hajlandó a 4 milliós fizetésbe beletörődni,így létfontosságúvá válik számukra egy középpályás leigazolása.Én nem nagyon sajnálnám Hlebet mert nem nagyon tartom egy Barca szintű játékosnak és ha még ezzel a 7-8millióval is tudnánk növelni a Cescre fordítható összeget az még előny is lehet.Fernando írta:Egyébként ki mondta, hogy el akar menni? Hápog az ügy? Utoljára még nagy szeretett volna maradni.
15 ért vettük, relatíve gyengén játszott (bár ennek több okát is fel tudnám sorolni, persze szubjektívan), kölcsönbe adtuk, ott még rosszabb volt, elakarjuk adni. Ismerve a Barca eladási statisztikáját és a Milan burzsujságát 7-8 a max.forlán10 írta:10-14 milkát simánfanbarca írta:Egyes információk szerint Hleb elvágyódik, vagyis szívesen játszana az Ac Milanban! Vélemények? Szerintetek mennyi lehetne érte kapni?
10-14 milkát simánfanbarca írta:Egyes információk szerint Hleb elvágyódik, vagyis szívesen játszana az Ac Milanban! Vélemények? Szerintetek mennyi lehetne érte kapni?