sjd írta:Én az "Új-Zélandiak könnyű csoportban voltak, ezért ne hasonlítsuk őket a magyarokhoz" összefüggésre utaltam, szóval akármilyen könnyű csoportban voltak, nem hiszem, hogy a magyarok képesek lettek volna így (és ilyen motiváltan) focizni
Ilyet sem írtam, hogy azért ne hasonlítsuk őket a magyarokhoz, mert könnyű csoportban voltak a VÉBÉN.
Azt meg már leírtam az előbb, hogy miért kevésbé motiváltak a játékosaink,
szerintem.
Azt pedig nem látom továbbra sem, hogy milyen über-brutál focit nyomattak a zélandiak, ami miatt nekünk el kéne szégyenkeznünk.
Megfelelő taktikai felkészülés mellett, megfelelő mentális felkészülés mellett, és ami szintén fontos, 3 hétig csak a vb-re felkészülve, szerintem igenis tudtunk volna jobb szintet hozni, mint a Kivik.
Fecooo írta pár hsz-szel lentebb, hogy mi az egyik különbség a két válagatott között: a mentalitás. Ezt én azzal egészíteném ki, hogy a játékosoknak a mentális felkészülésében az edzőnek is fontos szerepe van. Plusz az megint más kérdés, hogy ha egy csapat kijut a vébére, akkor tuti, hogy rengeteg motiváció gyülemlik fel benne, annyi motiváció, amit össze sem lehet hasonlítani egy hollandok elleni lötyögésre összeszedett motivációval.