Barátnénis fürdőgatyás-bikinis

...és ún. "fecskeúszó" - nadrágos

Nagyon nagy!
Én is igy gondolom. Gondoljunk bele, tavasszal alig játszott. A VB-n jó volt, de azért annyira nem kiemelkedő. Az ősz meg annyira nem nyom az Aranylabdánál, és nem hiszem, h akkora emberfelettit játszana, ill. a többi esélyes olyan gyengén, h ő kapja meg. Bár Cannavaro után szabadon megkaphatná, ez igaz. De én most nem neki adnám.Barcaman1993 írta:A sport.es szerint Iniesta nagy favorit az Aranylabda választáson.
Hát én örülnék neki, de sztem nem ütötte meg azt a szintet amit idén egyesek (Messi, Xavi, Robben, Sznájder)...
Én is láttam Facebookon, de valaki le tudná fordítani, hogy mit írt?El fanático írta:" Muy buenas a todos, hemos cumplido el sueño de conseguir el mundial, nos vemos por aqui otra vez, deciros que ha sido maravillosos. Millones de gracias por todos los mensajes¡¡ Me voy de vacaciones, nos vemos a la vuelta. Un fuerte Abrazo¡¡¡¡ "
Iniesta üzenete a drukkereknek a Faceebook oldaláról
Rácáfolnék. A vb-n igenis sokat lőtt távolabbról. Az első gólja is olyan 20m-ről eshetett és Svájc ellen is egész sokszor próbálkozott átlövéssel. Vagyis pontosabban akkor, amikor kidolgozott lövőhelyzetbe került. Remélem megtartja ezt a jó szokását és sok gólt fog szórni a következő idényben.visca el barca írta:kiskorában sokkal többet lőtt távolról. kár h erről leszokott, manapság már az a mániája, hogy 20m-ről is inkább beviszi 4 védő közé minthogy lőjjön!kilibarca írta:Iniesta végre a középpontban nagyon megérdemliEz a gólja olyan volt mint a Chelsea elleni.Szerény,alázatos egy igazi sport ember.
sport.es egy hihetetlen videó róla csak kár hogy a szöveget nem értem:( Az zseniális amikor Peptől kap érmet
kiskorában sokkal többet lőtt távolról. kár h erről leszokott, manapság már az a mániája, hogy 20m-ről is inkább beviszi 4 védő közé minthogy lőjjön!kilibarca írta:Iniesta végre a középpontban nagyon megérdemliEz a gólja olyan volt mint a Chelsea elleni.Szerény,alázatos egy igazi sport ember.
sport.es egy hihetetlen videó róla csak kár hogy a szöveget nem értem:( Az zseniális amikor Peptől kap érmet
Hiába szurkoltam a hollandoknak, a végére spanyol drukker lettem. Nem akartam, hogy a hollandok szanaszétrúgokmindenkit áron legyen világbajnokok. Számomra az volt a legmegindítóbb, amikor Casillas és Valdes egymást ölelve sírtak. Azt, még egy picit én is megkönnyeztem.Sanama írta:Pár, számomra megindító kép