Tim írta:lui1698 írta:Ha anime akkor a Dragon Ball Son Goku a király. Mennyit néztük kiskorunkban, sőt még középsuli elején is pörögtek a részek ezerrel, bár én soha nem jutottam a végére. Nekem monotonná vált egy idő után a sok csépelés.
Amúgy mi az az 'otaku' ?
Az otaku kifejezést a megszállott anime/manga rajongókra használják. Az általam belinkelt képek egy kicsit rávilágítanak a világukra. Van ennél súlyosabb változat a hikikomori. Na ők például például teljesen kivonulnak a valóságos életből,olyan szinten hogy
évekig nem hagyják el a szobájukat! A napjuk általában animék és mangák illetve videójátékok közt telik.Az új részeket várják folyamatosan,illetve családtagjaikat bízzák meg ezek beszerzésével,természetesen iskolába,dolgozni nem járnak és nem építenek ki személyes kapcsolatokat sem senkivel.
szerk.:
Fecooo írta:..és érdekes infó ezzel kapcsolatban: az animax leadja ősszel tv-ben szinkronizálva

(bár sztem kizárt, h a régi szinkroncsapatot össze tudnák szedni...)
Szerencsére nekem is megvan a teljes sorozat,és bár nem rossz a szinkronja,de ha felirattal nézed rájössz hogy a szinkron nagyon-nagyon eltér az eredeti szövegtől

Én be sem merem írni a kedvenceimet mert rengeteg van.Sokak által lenézett műfaj ez,ezért külön örülök hogy itt is vannak rajongói!
Nekem is be van szerezve az összes rész,mindegyikből (Z,GT,XXL,stb) hála Drigonak.
ráadásul úgy,hogy szinkronos és egyben eredi is felirattal, természetesen szinkronosan csak egy ideig megy,de nagyon hamar át lehet állni az eredetire,csak hát olvasni kell,de megéri

ennél nagyobb kedvencem a mesék közt sose volt,és lesz. azok a fejek,és izgalmak anno

milyen alázásokat nyomattak már

zseniális teknőc powa! bár ahogy az egomen Vegita párszor beégett az se semmi, Bulma párszor megfenyítette

Természetesen azért GoKu volt a kedvenc,de az összes karaktert nagyon eltalálták.
nah nosztalgia off /bár télen lehet nekiállok előröl meglesni

:D:D/

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.