Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.27. 22:39:57

Taken: érdemes megnézni, jó kis film
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.07.27. 22:30:28

Ilúvatar írta:
miihii írta:Unthinkable
Szerintem kummajó lett.Elég komolyan nyomja Samuel a vallatást,Aceveda százados meg a hóhérsegéd :P
Simán ajánlós!

Miattad néztem meg a filmet most az előbb... Hát tejóatyaúristen :shock: :shock: :shock: Elég durva... Egyszerűen a filmben nincsenek határok, de ezt most értsétek szó szerint.

a vége se semmi... mind a négy atombomba felrobbant tuti...
megnéztem én is!

utoljára a Dexter vége sokkolt ennyire... :shock: :shock:

emberek, kegyetlen durva film! :shock:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.27. 16:52:49

Elsejevél újra régi fényében tündökölhet a netem, addig meg valahogy kihúzom a lost-tal. :D

Eredet, és az Unthinkable mindenképp tervbe van. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
miihii
KHAL

2010.07.27. 16:51:22

lui1698 írta:Zöld zónáról vélemények?
Az a véleményem,h nézd meg.Amennyire emlékszem,nagyjából hasonló az ízlésünk,véleményünk,így ajánlós.Nekem tetszett.

Ahogy az Inception is.
Nagyon találó ajánlat volt korábban,h fáradtan ne nézze meg az ember,mert kell figyelni,az tuti.Én is tutti,h megnézem mégegyszer majd,mert úgy tényleg átláthatóbb lesz minden.

Losers-Vesztesek bosszúja.
Ez meg egy kommandóscsapatról szól,akiket átvágnak,majd természetesen (ahogy a cím is írja) bosszulnak.Semmi különlegeset nem tapasztaltam,sima ecccerű akciófilm,vagány és elég kemény srácokkal és spéci felszereléssel.Szal ilyen laza egyszernézős időtöltés,de annak jó sztem.
Ilúvatar írta:

Miattad néztem meg a filmet most az előbb...
Ez hízelgő :oops: Pedig nem is játszom benne :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2010.07.27. 16:57:22-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.07.27. 16:45:31

soadroli írta:Eredet
Ma néztem moziba, nagy film, még egyszer meg kell néznem hogy teljesen megértsem. :lol:
DiCaprio ismét nagyot alakít, szerintem mindenképp érdemes megnézni.
Nálam kapja a 10/9-et.Akinek nem tetszett a Viharsziget, az még a letöltéssel se fárassza magát, mert hasonló a felépítés.

Én képbe vagyok végig a filmmel, a végén persze lehet gondolkodni, ki így, ki úgy fogja fel.
Kép
Deus
Boixos Nois

2010.07.27. 16:36:53

Szerintem kummajó lett.Elég komolyan nyomja Samuel a vallatást,Aceveda százados meg a hóhérsegéd :P
Simán ajánlós!

Miattad néztem meg a filmet most az előbb... Hát tejóatyaúristen :shock: :shock: :shock: Elég durva... Egyszerűen a filmben nincsenek határok, de ezt most értsétek szó szerint.

a vége se semmi... mind a négy atombomba felrobbant tuti...
KépKép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.27. 15:35:46

Varatrix írta:
Victor_Valdes írta:valaki nem tudja, hogy lesz-e az Odaát 4-5 évadja szinkronosan?
Szerintem nem sok igeny mutatkozik ra, de abban bizhatsz, hogy a Viasat most kozvetiti az elso evadot, es ha sikeres szerintem szinkronizalnak majd.
Bar szerintem angolul is nagyon jo persze magyar felirattal.
A kedvenc sorozatom.
Supernatural love
Akkor elkezdem húzni felirattal. Bár előbb még kivégzem a Lost-ot. :)
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Varatrix
Director del Fútbol

2010.07.27. 15:32:48

Victor_Valdes írta:valaki nem tudja, hogy lesz-e az Odaát 4-5 évadja szinkronosan?
Szerintem nem sok igeny mutatkozik ra, de abban bizhatsz, hogy a Viasat most kozvetiti az elso evadot, es ha sikeres szerintem szinkronizalnak majd.
Bar szerintem angolul is nagyon jo persze magyar felirattal.
A kedvenc sorozatom.
Supernatural love
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
kanty
Llegenda del Barça

2010.07.27. 15:18:38

lui1698 írta:Zöld zónáról vélemények?
Nem rossz film. Nem az amelyiket sokszor újra fogok nézni, de unalmasnak nem nevezném. Nekem jobban tetszett, mint a bombák földjén. Matt Daemon alakitása is jó, bár én őt nem annyira kedvelem.
:wink:

Szerk:
Legjobban Freddy, az iraki "tolmács" karaktere tetszett.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.27. 14:09:21

valaki nem tudja, hogy lesz-e az Odaát 4-5 évadja szinkronosan?
lui1698
Llegenda del Barça

2010.07.27. 13:55:29

Zöld zónáról vélemények?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.26. 23:15:40

Inside Man: ötletes sztori, nekem tetszett (+ jó színészek)
Ghost Writer: kicsit furcsa, Polanski gyakorlatilag egy kémsztoriból forgatott egy adrenalinmentes művészfilm jellegű dolgot, a végén nem is igazán értettem mire akart kilyukadni (számomra elég értelmetlen befejezése lett)

elvileg holnap sort kerítek az Inception-re
soadroli
Llegenda del Barça

2010.07.26. 22:41:46

Eredet
Ma néztem moziba, nagy film, még egyszer meg kell néznem hogy teljesen megértsem. :lol:
DiCaprio ismét nagyot alakít, szerintem mindenképp érdemes megnézni.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.26. 16:29:31

Tim írta:
lui1698 írta:Ha anime akkor a Dragon Ball Son Goku a király. Mennyit néztük kiskorunkban, sőt még középsuli elején is pörögtek a részek ezerrel, bár én soha nem jutottam a végére. Nekem monotonná vált egy idő után a sok csépelés. :D

Amúgy mi az az 'otaku' ?
Az otaku kifejezést a megszállott anime/manga rajongókra használják. Az általam belinkelt képek egy kicsit rávilágítanak a világukra. Van ennél súlyosabb változat a hikikomori. Na ők például például teljesen kivonulnak a valóságos életből,olyan szinten hogy évekig nem hagyják el a szobájukat! A napjuk általában animék és mangák illetve videójátékok közt telik.Az új részeket várják folyamatosan,illetve családtagjaikat bízzák meg ezek beszerzésével,természetesen iskolába,dolgozni nem járnak és nem építenek ki személyes kapcsolatokat sem senkivel.

szerk.:
Fecooo írta:..és érdekes infó ezzel kapcsolatban: az animax leadja ősszel tv-ben szinkronizálva ;) (bár sztem kizárt, h a régi szinkroncsapatot össze tudnák szedni...)
Szerencsére nekem is megvan a teljes sorozat,és bár nem rossz a szinkronja,de ha felirattal nézed rájössz hogy a szinkron nagyon-nagyon eltér az eredeti szövegtől :wink: Én be sem merem írni a kedvenceimet mert rengeteg van.Sokak által lenézett műfaj ez,ezért külön örülök hogy itt is vannak rajongói!
Nekem is be van szerezve az összes rész,mindegyikből (Z,GT,XXL,stb) hála Drigonak.

ráadásul úgy,hogy szinkronos és egyben eredi is felirattal, természetesen szinkronosan csak egy ideig megy,de nagyon hamar át lehet állni az eredetire,csak hát olvasni kell,de megéri :) ennél nagyobb kedvencem a mesék közt sose volt,és lesz. azok a fejek,és izgalmak anno :D milyen alázásokat nyomattak már :D zseniális teknőc powa! bár ahogy az egomen Vegita párszor beégett az se semmi, Bulma párszor megfenyítette :lol: Természetesen azért GoKu volt a kedvenc,de az összes karaktert nagyon eltalálták.

nah nosztalgia off /bár télen lehet nekiállok előröl meglesni :D:D:D/
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
socio66

2010.07.26. 14:44:26

L.Messi 10 írta: a kisbetüs a plüsmacijával kapcsolatos? :D
áh,annál durvább. :)
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.07.26. 14:42:59

Fecooo írta:
messideco írta:Family Guy :!: :!: :!:

Aki még nem ismeri ezt a sorozatot, azonnal kezze el nézni! Akkorákat röhögök rajta, hogy az ágyról esek le :lol: Stewie karakterét mennyire eltalálták...Plusz a szinkronja (Dolmány Attila) is nagyon jó.
http://www.youtube.com/watch?v=_bKBke9Z4ZA

A negyedik évad közepénél tartok. Az első részek eszméletlenül jók voltak, de később a színvonal csökkent. Kicsit unom azt a sok éneklős részt az epizódokban. Az az érzésem, hogy már nem nagyon van ötlet a készítőkben. De ne legyen igazam
ne írd le a sorozatot, a 6.-7. évad is zseniális! ;) (vissza a jövőbe utalások, star wars részek, és Stewie, mint gyilkos vmi eszméletlen jó! ) <= a kicsi szöveget csak saját felelősségre olvasd el!

az utóbbi(kisbetűvel) nagyot fog ütni! :D

a kisbetüs a plüsmacijával kapcsolatos? :D
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.07.26. 14:08:15

messideco írta:Family Guy :!: :!: :!:

Aki még nem ismeri ezt a sorozatot, azonnal kezze el nézni! Akkorákat röhögök rajta, hogy az ágyról esek le :lol: Stewie karakterét mennyire eltalálták...Plusz a szinkronja (Dolmány Attila) is nagyon jó.

A negyedik évad közepénél tartok. Az első részek eszméletlenül jók voltak, de később a színvonal csökkent. Kicsit unom azt a sok éneklős részt az epizódokban. Az az érzésem, hogy már nem nagyon van ötlet a készítőkben. De ne legyen igazam
ne írd le a sorozatot, a 6.-7. évad is zseniális! ;) (vissza a jövőbe utalások, star wars részek, és Stewie, mint gyilkos vmi eszméletlen jó! ) <= a kicsi szöveget csak saját felelősségre olvasd el!

az utóbbi(kisbetűvel) nagyot fog ütni! :D
messideco
Presidente del Barça

2010.07.26. 14:02:54

Family Guy :!: :!: :!:

Kép
"And my heart will leave you never."
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.26. 13:19:32

geridoss írta:
CartmanBarca írta:Nálam ugyanez a helyzet, csak még rosszabb, mert van hogy 6 kor kell kelnem és olyan napokon inkább nem is alszom, hanem nyomom a Dextert. Azt hittem hogy az első és második évad után nem tudnak jobbat alkotni, erre összerittyentettek egy olyan harmadik évadot, hogy csak kapkodom a fejem :D A többi Dexter fantól kérdem, hogy van-e már 4. évad szinkronnal, vagy csak feliratosan tudom megnézni?
Még nincs a negyedik évad leszinkronizálva.
és remélem legalább emiatt elkezded eredeti hanggal nézni, mert úgy az igazi. többet ad, hidd el :wink:

kevés sorozat van aminél nagyon eltalálták véleményem szerint a szinkront, azok is régebbiek már, pl : Friends,Dallas,Baywatch,Knight Rider, és ami jelenlegi talán a House.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
geridoss
Director del Fútbol

2010.07.26. 13:10:11

CartmanBarca írta:Nálam ugyanez a helyzet, csak még rosszabb, mert van hogy 6 kor kell kelnem és olyan napokon inkább nem is alszom, hanem nyomom a Dextert. Azt hittem hogy az első és második évad után nem tudnak jobbat alkotni, erre összerittyentettek egy olyan harmadik évadot, hogy csak kapkodom a fejem :D A többi Dexter fantól kérdem, hogy van-e már 4. évad szinkronnal, vagy csak feliratosan tudom megnézni?
Még nincs a negyedik évad leszinkronizálva.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
CartmanBarca
Jugador del Barça

2010.07.26. 06:31:40

geridoss írta:Fecooo és sjay!
"Tönkretettétek az életem"!!! Igazán büszkék lehettek magatokra... Azt mondtátok, hogy a Dexter, mint sorozat, nagyon jó, és függőséget okoz.
Hát megnéztem az első évadot, most a második évadot, és még most is , hajnali negyed négykor is kénytelen vagyok nézni, mert nem tudom abbahagyni :D:D
Igazatok volt, rosszabb mint a legerősebb narkotikum :lol: Én is csak ajánlani tudom mindenkinek ;)

Remélem nem vettétek komolyan az elejét :lol:

Nálam ugyanez a helyzet, csak még rosszabb, mert van hogy 6 kor kell kelnem és olyan napokon inkább nem is alszom, hanem nyomom a Dextert. Azt hittem hogy az első és második évad után nem tudnak jobbat alkotni, erre összerittyentettek egy olyan harmadik évadot, hogy csak kapkodom a fejem :D A többi Dexter fantól kérdem, hogy van-e már 4. évad szinkronnal, vagy csak feliratosan tudom megnézni?
geridoss
Director del Fútbol

2010.07.26. 03:15:04

Fecooo és sjay!
"Tönkretettétek az életem"!!! Igazán büszkék lehettek magatokra... Azt mondtátok, hogy a Dexter, mint sorozat, nagyon jó, és függőséget okoz.
Hát megnéztem az első évadot, most a második évadot, és még most is , hajnali negyed négykor is kénytelen vagyok nézni, mert nem tudom abbahagyni :D:D
Igazatok volt, rosszabb mint a legerősebb narkotikum :lol: Én is csak ajánlani tudom mindenkinek ;)

Remélem nem vettétek komolyan az elejét :lol:
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Hunter91
Capitá del Barça

2010.07.25. 22:27:41

Fernando írta:
Hunter91 írta:Valamiért nem tudom megnézni a cinemacity.hu-t, ezért valaki meg tudná mondani mikor lesz a mozikban ez a film?
Ez mekkora vígjátéksztárparádé már. :D
port.hu: Bemutató dátuma: 2010. július 29. (Forgalmazó: Intercom)
Köszi, jó kis filmnek ígérkezik. Bár IMDB-n 5,5-ös az értékelése :roll:
Mindegy azért megnézem :wink:
Fernando
Llegenda del Barça

2010.07.25. 22:24:10

Hunter91 írta:Valamiért nem tudom megnézni a cinemacity.hu-t, ezért valaki meg tudná mondani mikor lesz a mozikban ez a film?
Ez mekkora vígjátéksztárparádé már. :D
port.hu: Bemutató dátuma: 2010. július 29. (Forgalmazó: Intercom)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Hunter91
Capitá del Barça

2010.07.25. 22:13:35

Valamiért nem tudom megnézni a cinemacity.hu-t, ezért valaki meg tudná mondani mikor lesz a mozikban ez a film?
Válasz küldése