2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
megnéztem én is!Ilúvatar írta:miihii írta:Unthinkable
Szerintem kummajó lett.Elég komolyan nyomja Samuel a vallatást,Aceveda százados meg a hóhérsegéd![]()
Simán ajánlós!
Miattad néztem meg a filmet most az előbb... Hát tejóatyaúristen![]()
![]()
Elég durva... Egyszerűen a filmben nincsenek határok, de ezt most értsétek szó szerint.
a vége se semmi... mind a négy atombomba felrobbant tuti...
Az a véleményem,h nézd meg.Amennyire emlékszem,nagyjából hasonló az ízlésünk,véleményünk,így ajánlós.Nekem tetszett.lui1698 írta:Zöld zónáról vélemények?
Ez hízelgőIlúvatar írta:miihii írta:Unthinkable
Miattad néztem meg a filmet most az előbb...
Nálam kapja a 10/9-et.Akinek nem tetszett a Viharsziget, az még a letöltéssel se fárassza magát, mert hasonló a felépítés.soadroli írta:Eredet
Ma néztem moziba, nagy film, még egyszer meg kell néznem hogy teljesen megértsem.![]()
DiCaprio ismét nagyot alakít, szerintem mindenképp érdemes megnézni.
miihii írta:Unthinkable
Szerintem kummajó lett.Elég komolyan nyomja Samuel a vallatást,Aceveda százados meg a hóhérsegéd![]()
Simán ajánlós!
Akkor elkezdem húzni felirattal. Bár előbb még kivégzem a Lost-ot.Varatrix írta:Szerintem nem sok igeny mutatkozik ra, de abban bizhatsz, hogy a Viasat most kozvetiti az elso evadot, es ha sikeres szerintem szinkronizalnak majd.Victor_Valdes írta:valaki nem tudja, hogy lesz-e az Odaát 4-5 évadja szinkronosan?
Bar szerintem angolul is nagyon jo persze magyar felirattal.
A kedvenc sorozatom.
Supernatural love
Szerintem nem sok igeny mutatkozik ra, de abban bizhatsz, hogy a Viasat most kozvetiti az elso evadot, es ha sikeres szerintem szinkronizalnak majd.Victor_Valdes írta:valaki nem tudja, hogy lesz-e az Odaát 4-5 évadja szinkronosan?
Nem rossz film. Nem az amelyiket sokszor újra fogok nézni, de unalmasnak nem nevezném. Nekem jobban tetszett, mint a bombák földjén. Matt Daemon alakitása is jó, bár én őt nem annyira kedvelem.lui1698 írta:Zöld zónáról vélemények?
Nekem is be van szerezve az összes rész,mindegyikből (Z,GT,XXL,stb) hála Drigonak.Tim írta:Az otaku kifejezést a megszállott anime/manga rajongókra használják. Az általam belinkelt képek egy kicsit rávilágítanak a világukra. Van ennél súlyosabb változat a hikikomori. Na ők például például teljesen kivonulnak a valóságos életből,olyan szinten hogy évekig nem hagyják el a szobájukat! A napjuk általában animék és mangák illetve videójátékok közt telik.Az új részeket várják folyamatosan,illetve családtagjaikat bízzák meg ezek beszerzésével,természetesen iskolába,dolgozni nem járnak és nem építenek ki személyes kapcsolatokat sem senkivel.lui1698 írta:Ha anime akkor a Dragon Ball Son Goku a király. Mennyit néztük kiskorunkban, sőt még középsuli elején is pörögtek a részek ezerrel, bár én soha nem jutottam a végére. Nekem monotonná vált egy idő után a sok csépelés.
Amúgy mi az az 'otaku' ?
szerk.:Szerencsére nekem is megvan a teljes sorozat,és bár nem rossz a szinkronja,de ha felirattal nézed rájössz hogy a szinkron nagyon-nagyon eltér az eredeti szövegtőlFecooo írta:..és érdekes infó ezzel kapcsolatban: az animax leadja ősszel tv-ben szinkronizálva(bár sztem kizárt, h a régi szinkroncsapatot össze tudnák szedni...)
Én be sem merem írni a kedvenceimet mert rengeteg van.Sokak által lenézett műfaj ez,ezért külön örülök hogy itt is vannak rajongói!
áh,annál durvább.L.Messi 10 írta: a kisbetüs a plüsmacijával kapcsolatos?
Fecooo írta:ne írd le a sorozatot, a 6.-7. évad is zseniális!messideco írta:Family Guy![]()
![]()
![]()
Aki még nem ismeri ezt a sorozatot, azonnal kezze el nézni! Akkorákat röhögök rajta, hogy az ágyról esek leStewie karakterét mennyire eltalálták...Plusz a szinkronja (Dolmány Attila) is nagyon jó.
http://www.youtube.com/watch?v=_bKBke9Z4ZA
A negyedik évad közepénél tartok. Az első részek eszméletlenül jók voltak, de később a színvonal csökkent. Kicsit unom azt a sok éneklős részt az epizódokban. Az az érzésem, hogy már nem nagyon van ötlet a készítőkben. De ne legyen igazam(vissza a jövőbe utalások, star wars részek, és Stewie, mint gyilkos vmi eszméletlen jó! ) <= a kicsi szöveget csak saját felelősségre olvasd el!
az utóbbi(kisbetűvel) nagyot fog ütni!
ne írd le a sorozatot, a 6.-7. évad is zseniális!messideco írta:Family Guy![]()
![]()
![]()
Aki még nem ismeri ezt a sorozatot, azonnal kezze el nézni! Akkorákat röhögök rajta, hogy az ágyról esek leStewie karakterét mennyire eltalálták...Plusz a szinkronja (Dolmány Attila) is nagyon jó.
http://www.youtube.com/watch?v=_bKBke9Z4ZA
A negyedik évad közepénél tartok. Az első részek eszméletlenül jók voltak, de később a színvonal csökkent. Kicsit unom azt a sok éneklős részt az epizódokban. Az az érzésem, hogy már nem nagyon van ötlet a készítőkben. De ne legyen igazam
és remélem legalább emiatt elkezded eredeti hanggal nézni, mert úgy az igazi. többet ad, hidd elgeridoss írta:Még nincs a negyedik évad leszinkronizálva.CartmanBarca írta:Nálam ugyanez a helyzet, csak még rosszabb, mert van hogy 6 kor kell kelnem és olyan napokon inkább nem is alszom, hanem nyomom a Dextert. Azt hittem hogy az első és második évad után nem tudnak jobbat alkotni, erre összerittyentettek egy olyan harmadik évadot, hogy csak kapkodom a fejemA többi Dexter fantól kérdem, hogy van-e már 4. évad szinkronnal, vagy csak feliratosan tudom megnézni?
Még nincs a negyedik évad leszinkronizálva.CartmanBarca írta:Nálam ugyanez a helyzet, csak még rosszabb, mert van hogy 6 kor kell kelnem és olyan napokon inkább nem is alszom, hanem nyomom a Dextert. Azt hittem hogy az első és második évad után nem tudnak jobbat alkotni, erre összerittyentettek egy olyan harmadik évadot, hogy csak kapkodom a fejemA többi Dexter fantól kérdem, hogy van-e már 4. évad szinkronnal, vagy csak feliratosan tudom megnézni?
geridoss írta:Fecooo és sjay!
"Tönkretettétek az életem"!!! Igazán büszkék lehettek magatokra... Azt mondtátok, hogy a Dexter, mint sorozat, nagyon jó, és függőséget okoz.
Hát megnéztem az első évadot, most a második évadot, és még most is , hajnali negyed négykor is kénytelen vagyok nézni, mert nem tudom abbahagyni:D
Igazatok volt, rosszabb mint a legerősebb narkotikumÉn is csak ajánlani tudom mindenkinek
Remélem nem vettétek komolyan az elejét
Köszi, jó kis filmnek ígérkezik. Bár IMDB-n 5,5-ös az értékeléseFernando írta:Ez mekkora vígjátéksztárparádé már.Hunter91 írta:Valamiért nem tudom megnézni a cinemacity.hu-t, ezért valaki meg tudná mondani mikor lesz a mozikban ez a film?![]()
port.hu: Bemutató dátuma: 2010. július 29. (Forgalmazó: Intercom)
Ez mekkora vígjátéksztárparádé már.Hunter91 írta:Valamiért nem tudom megnézni a cinemacity.hu-t, ezért valaki meg tudná mondani mikor lesz a mozikban ez a film?