Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
fociban több csapat szokott lenni (létszámtól függ,h mennyi),és mind ugyanannyi meccset játszik, így mindenki aki focizni szeretne megkapja aS.Agüero írta:na, valószínűleg nem engednek már el.
ezért:
nem engednek mert hülyeségnek tartja a két tesóm apa meg anya is:S
nem vagyok én odavaló
meg kicsi vagyok
meg stb...
tesóm:
kicsi vagy még focizásnál meg úgyis csere leszel aztán max beállítanak két perce h örüljél
"a kocsmázás meg nem neked való"
mondom úgyis billiárdozunk dartsozunk beszélgetünk pókerezünk meg stb..
meg h: mit csinálsz te 20 évesek mellett fociban simán ellölknek...
![]()
![]()
Népliget közelében van egy jó focipálya, ha arrafelé kerestek. Puskás Ferenc Stadionnak hívják. A bérlés lehet, hogy egy kicsit drága lesz, de megoldható.Tim írta:
Viccet félretéve továbbra is várjuk az ötleteket az esti helyszínnel kapcsolatban! Illetve a focipályával kapcsolatban is.
Mióta kampányolok már érte..(lásd az avatárom) De sajnos hiába.Victor_Valdes írta: Én ugyan nem megyek, de az ingyensört miért hagyta ki mindenki a kivánságokból?![]()
![]()
Elég lett volna ha annyit írsz:Tartsátok nálam,srácok!ozsimiki írta: továbbá legyen darts lehetőség, pókerasztal egy playboy címlapos osztóhölggyel, legyen kerthelyiség bográccsal kivilágított medencével, jakuzzival, óriáscsúszdával.
én azért hagytam ki, mert ha ingyen lenne,akkor másnap nem emlékeznék a dartsra, pókerre egy playboy címlapos csajjal, bográcsra a kivilágított medence és jakuzzi mellett, és a nagy csúszásokra...Victor_Valdes írta:Én ugyan nem megyek, de az ingyensört miért hagyta ki mindenki a kivánságokból?ozsimiki írta:
továbbá legyen darts lehetőség, pókerasztal egy playboy címlapos osztóhölggyel, legyen kerthelyiség bográccsal kivilágított medencével, jakuzzival, óriáscsúszdával.
nah remélem segítettem a szervezőknek a kívánságaimmal.![]()
![]()
Én ugyan nem megyek, de az ingyensört miért hagyta ki mindenki a kivánságokból?ozsimiki írta:továbbá legyen darts lehetőség, pókerasztal egy playboy címlapos osztóhölggyel, legyen kerthelyiség bográccsal kivilágított medencével, jakuzzival, óriáscsúszdával.Slither írta:A szervezős társaság próbáljon már olyan helyet szerezni ahol van billiárd asztal.![]()
Azt Andris is bírná!
nah remélem segítettem a szervezőknek a kívánságaimmal.
továbbá legyen darts lehetőség, pókerasztal egy playboy címlapos osztóhölggyel, legyen kerthelyiség bográccsal kivilágított medencével, jakuzzival, óriáscsúszdával.Slither írta:A szervezős társaság próbáljon már olyan helyet szerezni ahol van billiárd asztal.![]()
Azt Andris is bírná!
Eddig nem volt, de most már tényleg elgondolkodom rajtaAndris írta: Nos, ez csak egy kis viccelődés eredménye, nem kell komolyan venni.![]()
Természetesen semmi probléma nem volt, és a bíróságot gyakorlatilag szergely személyesítette meg.
A madridistákkal történő ökölharc természetesen már 4 éve a program elmaradhatatlan része.![]()
Nos, ez csak egy kis viccelődés eredménye, nem kell komolyan venni.sjd írta:Erre készüljünk idén is? Csak mert akkor szerzek ügyvédet előre....Andris írta:
Persze persze Szergej, tavaly is ezt mondtad, aztán mehettünk a bíróságra....![]()
(ha publikus, akkor mit csináltatok? madridistákkal verekedtetek?)
1490 egy méter sör, ami 10 korsó. Mit gondoltál? btw nem találkoztam annyira vizes sörrel ott, én legalábbis. De mondj jobb helyet, hogy szerinted hova kéne menniHouse írta: Ha az Andersen alatt a Blahától nem messze levőre gondoltok, akkor azt nem ajánlom. Pl: az 1 méteres sörben több a víz mint a sör.Ráadásul a hely is kicsi.
Erre készüljünk idén is? Csak mert akkor szerzek ügyvédet előre....Andris írta:
Persze persze Szergej, tavaly is ezt mondtad, aztán mehettünk a bíróságra....
Na ne állítsd itt a valótlantAndris írta:Persze persze Szergej, tavaly is ezt mondtad, aztán mehettünk a bíróságra....rszergej írta:Pl. nekem mindegy az időpont, a hely, csak gyárkémény legyen
Figyelem, figyelem! Szavazni lehet 5 perc múlva!
Ez ha igaz, akkor rosszul hangzik, tudtommal se a rakétába, se a gyárkéménybe, sőt még a zsiráfba se kéne annyi víz.House
Ha az Andersen alatt a Blahától nem messze levőre gondoltok, akkor azt nem ajánlom. Pl: az 1 méteres sörben több a víz mint a sör. Smile Ráadásul a hely is kicsi.
Ha az Andersen alatt a Blahától nem messze levőre gondoltok, akkor azt nem ajánlom. Pl: az 1 méteres sörben több a víz mint a sör.Tim írta:Írjuk ki a szavazást,aztán okosabbak leszünk.Andris írta:Asszem nem az a legfontosabb szempont, talán pár szót a helyről is irhatnál.Szandi írta:Kocsmaügyileg én az Andersenre szavazok, annál olcsóbban sört csak akkor iszunk, ha lopjuk.
14.-ét nem preferálom mert akko' még sziget van bőven.
A tavalyiból is okulhatnánk, és nem a sör meg annak az ára alapján döntünk idén a helyről.
És gondolom a sziget nemsokakat érint itt, azt kénytelen leszel otthagyni egy napra, ha megszavazzuk.
Nekem pl még nem dőlt el, h mire szavazok, de perpill a 14.e az igazánjó. 21.én nemnagyon vagyok itthon, meg 20.ás 3napos cucc miatt sokan mások se gondolom, 28 meg már csak késő gólyatáborok meg minden miatt, az a leggázabb általánosságban gondolom.
Raádásul szerintem eldőlt hogy mi lesz, mert semmi ellentábor, meg amúgyse reális az egész perpill most és így, úgyhogy lassan kiírhatjuk az időpontra szavazást. Hm Tim koma?
Szandi! Az általad ajánlott Andersen EZ lenne? Illetve találtam még róla pár véleményt ITT. Nem tűnik rossznak..Viszont abban mindenki egyetért hogy foglalás nélkül esélytelen leülni![]()
Ha lenne pár vállalkozó szellemű ember(elsősorban ilyen Marci kaliberű komákra gondolok) lecsekkolhatnánk a borpiacot is közelről,hogy mire számithatunk.
Persze persze Szergej, tavaly is ezt mondtad, aztán mehettünk a bíróságra....rszergej írta:Pl. nekem mindegy az időpont, a hely, csak gyárkémény legyen
- az andersen elég jó hely és az ár-érték arány is megfelelő ottSzandi írta:....Andersen, Sziget, Muse...
Írjuk ki a szavazást,aztán okosabbak leszünk.Andris írta:Asszem nem az a legfontosabb szempont, talán pár szót a helyről is irhatnál.Szandi írta:Kocsmaügyileg én az Andersenre szavazok, annál olcsóbban sört csak akkor iszunk, ha lopjuk.
A tavalyiból is okulhatnánk, és nem a sör meg annak az ára alapján döntünk idén a helyről.
És gondolom a sziget nemsokakat érint itt, azt kénytelen leszel otthagyni egy napra, ha megszavazzuk.
Nekem pl még nem dőlt el, h mire szavazok, de perpill a 14.e az igazánjó. 21.én nemnagyon vagyok itthon, meg 20.ás 3napos cucc miatt sokan mások se gondolom, 28 meg már csak késő gólyatáborok meg minden miatt, az a leggázabb általánosságban gondolom.
Raádásul szerintem eldőlt hogy mi lesz, mert semmi ellentábor, meg amúgyse reális az egész perpill most és így, úgyhogy lassan kiírhatjuk az időpontra szavazást. Hm Tim koma?
Na akkor itt is.Andris írta:Asszem nem az a legfontosabb szempont, talán pár szót a helyről is irhatnál.Szandi írta:Kocsmaügyileg én az Andersenre szavazok, annál olcsóbban sört csak akkor iszunk, ha lopjuk.
Asszem nem az a legfontosabb szempont, talán pár szót a helyről is irhatnál.Szandi írta:Kocsmaügyileg én az Andersenre szavazok, annál olcsóbban sört csak akkor iszunk, ha lopjuk.
ezt nem vágom most, én is busszal szoktam menni, aminek a végállomása a NépligetS.Agüero írta:Meg azt mondja, hogy ha leszállunk a buszról azért nem 1-2 perc odaérni gyalog a népligethez.![]()
busz odavisz titeket ahova a többiek is érkeznek (Népliget), akik között lesz jópár idegenvezető, így megoldva. telszámot megadod vkinek aki ott lesz már, és amikor megérkeztetek felhívod. (ha nem találnátok meg az állomás alatti kocsmát)S.Agüero írta:
Amúgy még az a gondja, hogy ő nem tájékozott Pesten.
Ha jön VV19 faterja,akkor majd beszélget veleS.Agüero írta: Még lehet rá tudnám fűzni, hogy jöjjön el velem.
Szerintetek igaza van?
Szerintetek mit tudna tényleg addig csinálni?
Köszi a válaszokat előre is!![]()