Eurobarca találkozók!

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.27. 00:06:38

S.Agüero írta:na, valószínűleg nem engednek már el.
ezért:
nem engednek mert hülyeségnek tartja a két tesóm apa meg anya is:S
nem vagyok én odavaló
meg kicsi vagyok
meg stb...
tesóm:
kicsi vagy még focizásnál meg úgyis csere leszel aztán max beállítanak két perce h örüljél
"a kocsmázás meg nem neked való"
mondom úgyis billiárdozunk dartsozunk beszélgetünk pókerezünk meg stb..
meg h: mit csinálsz te 20 évesek mellett fociban simán ellölknek...

:roll: :evil: :?
fociban több csapat szokott lenni (létszámtól függ,h mennyi),és mind ugyanannyi meccset játszik, így mindenki aki focizni szeretne megkapja a
lehetőséget. általában ráadásul úgy oszlik el,hogy mindenhol legyenek kisebbek,nagyobbak.

többi szöveg is elég sablon szerű, persze érthető a szülők reakciója,viszont erre megoldás ha faterod is jön, de ezt ugye Neked,nektek kell otthon lerendezni, mi csak annyit tudunk mondani a szüleid megnyugtatására,hogy eddig is voltak korodbeliek és max egy végtaggal kevesebbel mentek csak haza, szal nem vészes. (nehogy komolyan vegye bárki is :D )
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.27. 00:01:18

Tim írta:
Viccet félretéve továbbra is várjuk az ötleteket az esti helyszínnel kapcsolatban! Illetve a focipályával kapcsolatban is.
Népliget közelében van egy jó focipálya, ha arrafelé kerestek. Puskás Ferenc Stadionnak hívják. A bérlés lehet, hogy egy kicsit drága lesz, de megoldható.
(bocs, kezd elszállni az agyam)

S.Agüero: aki a focinál semmit se játszik, az az edző (érezd magad megtisztelve)
Ja és kitartás, 16 éves korodtól nem korlátozhatnak szabad mozgásodban
MatyiG
Adminisztrátor

2010.07.26. 23:57:14

na, valószínűleg nem engednek már el.
ezért:
nem engednek mert hülyeségnek tartja a két tesóm apa meg anya is:S
nem vagyok én odavaló
meg kicsi vagyok
meg stb...
tesóm:
kicsi vagy még focizásnál meg úgyis csere leszel aztán max beállítanak két perce h örüljél
"a kocsmázás meg nem neked való"
mondom úgyis billiárdozunk dartsozunk beszélgetünk pókerezünk meg stb..
meg h: mit csinálsz te 20 évesek mellett fociban simán ellölknek...

:roll: :evil: :?
Tim
Mezei fórumozó

2010.07.26. 22:32:46

Victor_Valdes írta: Én ugyan nem megyek, de az ingyensört miért hagyta ki mindenki a kivánságokból? :roll: :oops: :lol:
Mióta kampányolok már érte..(lásd az avatárom) De sajnos hiába.
ozsimiki írta: továbbá legyen darts lehetőség, pókerasztal egy playboy címlapos osztóhölggyel, legyen kerthelyiség bográccsal kivilágított medencével, jakuzzival, óriáscsúszdával.
Elég lett volna ha annyit írsz:Tartsátok nálam,srácok! :lol:

Viccet félretéve továbbra is várjuk az ötleteket az esti helyszínnel kapcsolatban! Illetve a focipályával kapcsolatban is.
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.26. 21:22:56

Kész. :lol:

Ezt az ingyensörös cuccot meg nem lehetett kihagyni úgy éreztem. :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.26. 21:21:45

Victor_Valdes írta:
ozsimiki írta:
továbbá legyen darts lehetőség, pókerasztal egy playboy címlapos osztóhölggyel, legyen kerthelyiség bográccsal kivilágított medencével, jakuzzival, óriáscsúszdával.

nah remélem segítettem a szervezőknek a kívánságaimmal. :D
Én ugyan nem megyek, de az ingyensört miért hagyta ki mindenki a kivánságokból? :roll: :oops: :lol:
én azért hagytam ki, mert ha ingyen lenne,akkor másnap nem emlékeznék a dartsra, pókerre egy playboy címlapos csajjal, bográcsra a kivilágított medence és jakuzzi mellett, és a nagy csúszásokra...
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.07.26. 21:17:55

Ha nem lenne annyira ráállva az ivászatra ez az alkoholista társaság, akkor beajánlottam volna a Gold Crownt. Van ott biliárd, csocsó, darts, játékgépek, kártyaasztalok, étterem... csak mondjuk nem éppen ilyen "hepaj hely". :D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.26. 21:12:17

ozsimiki írta:
Slither írta:A szervezős társaság próbáljon már olyan helyet szerezni ahol van billiárd asztal. :oops: :D

Azt Andris is bírná! :)
továbbá legyen darts lehetőség, pókerasztal egy playboy címlapos osztóhölggyel, legyen kerthelyiség bográccsal kivilágított medencével, jakuzzival, óriáscsúszdával.

Én ugyan nem megyek, de az ingyensört miért hagyta ki mindenki a kivánságokból? :roll: :oops: :lol:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.26. 21:08:45

Slither írta:A szervezős társaság próbáljon már olyan helyet szerezni ahol van billiárd asztal. :oops: :D

Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.07.26. 20:39:28

A szervezős társaság próbáljon már olyan helyet szerezni ahol van billiárd asztal. :oops: :D

rszergej
Capitá del Barça

2010.07.26. 20:35:23

Andris írta: Nos, ez csak egy kis viccelődés eredménye, nem kell komolyan venni. :)
Természetesen semmi probléma nem volt, és a bíróságot gyakorlatilag szergely személyesítette meg.

A madridistákkal történő ökölharc természetesen már 4 éve a program elmaradhatatlan része. :)
Eddig nem volt, de most már tényleg elgondolkodom rajta 8) :mrgreen:

Ezer bocsánat cimbora, megremegett a kezem. :P
Andris
Adminisztrátor

2010.07.26. 20:27:50

sjd írta:
Andris írta:
Persze persze Szergej, tavaly is ezt mondtad, aztán mehettünk a bíróságra....
Erre készüljünk idén is? Csak mert akkor szerzek ügyvédet előre.... :D

(ha publikus, akkor mit csináltatok? madridistákkal verekedtetek?)
Nos, ez csak egy kis viccelődés eredménye, nem kell komolyan venni. :)
Természetesen semmi probléma nem volt, és a bíróságot gyakorlatilag szergely személyesítette meg.

A madridistákkal történő ökölharc természetesen már 4 éve a program elmaradhatatlan része. :)

ŐŐŐ: LEHET SZAVAZNI!

Ja, és Housenak mondom, h nem kell másik helyet mondani természetesen, és mindenki másnak: írjatok az ötletként feldobott helyekről véleményt bátran, ha nincs is más vagy jobb ötletetek, mert most ezekkel is beljebb vagyunk!

Ó, és a legfontosabb: Ha szavazol egy időpontra, és nem jössz el nyomós indok nélkül, nagyon csúnyán fogunk nézni, mert lehet hogy így mások találkozóját toltad el. Felmentésként használható orvosi igazolás mellékelt kórtörténettel, halotti bizonyítvány, valamint ordenáré party fotók Csongorról. Természetesen lefizethető is vagyok.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Szandi
Főnökasszony

2010.07.26. 20:20:55

House írta: Ha az Andersen alatt a Blahától nem messze levőre gondoltok, akkor azt nem ajánlom. Pl: az 1 méteres sörben több a víz mint a sör. :) Ráadásul a hely is kicsi.
1490 egy méter sör, ami 10 korsó. Mit gondoltál? btw nem találkoztam annyira vizes sörrel ott, én legalábbis. De mondj jobb helyet, hogy szerinted hova kéne menni :)
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.26. 20:16:27

Andris írta:
Erre készüljünk idén is? Csak mert akkor szerzek ügyvédet előre.... :D

(ha publikus, akkor mit csináltatok? madridistákkal verekedtetek?)
rszergej
Capitá del Barça

2010.07.26. 20:10:40

Andris írta:
rszergej írta:Pl. nekem mindegy az időpont, a hely, csak gyárkémény legyen 8)

Figyelem, figyelem! Szavazni lehet 5 perc múlva! :D
Na ne állítsd itt a valótlant :mrgreen: Megúsztátok, most bíróság nélkül megyek, csak a rakéta ne hiányozzon :lol:
House

Ha az Andersen alatt a Blahától nem messze levőre gondoltok, akkor azt nem ajánlom. Pl: az 1 méteres sörben több a víz mint a sör. Smile Ráadásul a hely is kicsi.
Ez ha igaz, akkor rosszul hangzik, tudtommal se a rakétába, se a gyárkéménybe, sőt még a zsiráfba se kéne annyi víz.
House
Entrenador del Barça

2010.07.26. 20:04:46

Tim írta:
Andris írta:
Szandi írta:Kocsmaügyileg én az Andersenre szavazok, annál olcsóbban sört csak akkor iszunk, ha lopjuk.
14.-ét nem preferálom mert akko' még sziget van bőven.
Asszem nem az a legfontosabb szempont, talán pár szót a helyről is irhatnál.
A tavalyiból is okulhatnánk, és nem a sör meg annak az ára alapján döntünk idén a helyről.

És gondolom a sziget nemsokakat érint itt, azt kénytelen leszel otthagyni egy napra, ha megszavazzuk.
Nekem pl még nem dőlt el, h mire szavazok, de perpill a 14.e az igazánjó. 21.én nemnagyon vagyok itthon, meg 20.ás 3napos cucc miatt sokan mások se gondolom, 28 meg már csak késő gólyatáborok meg minden miatt, az a leggázabb általánosságban gondolom.

Raádásul szerintem eldőlt hogy mi lesz, mert semmi ellentábor, meg amúgyse reális az egész perpill most és így, úgyhogy lassan kiírhatjuk az időpontra szavazást. Hm Tim koma?
Írjuk ki a szavazást,aztán okosabbak leszünk.
Szandi! Az általad ajánlott Andersen EZ lenne? Illetve találtam még róla pár véleményt ITT. Nem tűnik rossznak..Viszont abban mindenki egyetért hogy foglalás nélkül esélytelen leülni :lol:
Ha lenne pár vállalkozó szellemű ember(elsősorban ilyen Marci kaliberű komákra gondolok) lecsekkolhatnánk a borpiacot is közelről,hogy mire számithatunk.
Ha az Andersen alatt a Blahától nem messze levőre gondoltok, akkor azt nem ajánlom. Pl: az 1 méteres sörben több a víz mint a sör. :) Ráadásul a hely is kicsi.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Andris
Adminisztrátor

2010.07.26. 20:00:50

rszergej írta:Pl. nekem mindegy az időpont, a hely, csak gyárkémény legyen 8)

Figyelem, figyelem! Szavazni lehet 5 perc múlva! :D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
rszergej
Capitá del Barça

2010.07.26. 19:41:00

Pl. nekem mindegy az időpont, a hely, csak gyárkémény legyen 8)
kurdt
Megmentő :)

2010.07.26. 19:08:47

Szandi írta:....Andersen, Sziget, Muse...
- az andersen elég jó hely és az ár-érték arány is megfelelő ott

- sziget nekem is számít, de az a nap pont nem és egyébként valszeg nekem mind3 szombet megfelelne

- a Muse pedig 15-én van

Egyébként meg 'location scout'-nál érdemes figyelembe venni a várható időjárást is. Főleg azoknak akik tavaly voltak az Osterben: elviselhetetlenül meleg volt!!!
Ergo ha kerthelyiség is szóba jöhet ott bőven hozzá tudok szólni, mert az inkább 'szakterületem' (szimpla szimpátiából kifolyólag).
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Tim
Mezei fórumozó

2010.07.26. 18:52:25

Andris írta:
Szandi írta:Kocsmaügyileg én az Andersenre szavazok, annál olcsóbban sört csak akkor iszunk, ha lopjuk.
A tavalyiból is okulhatnánk, és nem a sör meg annak az ára alapján döntünk idén a helyről.

És gondolom a sziget nemsokakat érint itt, azt kénytelen leszel otthagyni egy napra, ha megszavazzuk.
Nekem pl még nem dőlt el, h mire szavazok, de perpill a 14.e az igazánjó. 21.én nemnagyon vagyok itthon, meg 20.ás 3napos cucc miatt sokan mások se gondolom, 28 meg már csak késő gólyatáborok meg minden miatt, az a leggázabb általánosságban gondolom.

Raádásul szerintem eldőlt hogy mi lesz, mert semmi ellentábor, meg amúgyse reális az egész perpill most és így, úgyhogy lassan kiírhatjuk az időpontra szavazást. Hm Tim koma?
Írjuk ki a szavazást,aztán okosabbak leszünk.
Szandi! Az általad ajánlott Andersen EZ lenne? Illetve találtam még róla pár véleményt ITT. Nem tűnik rossznak..Viszont abban mindenki egyetért hogy foglalás nélkül esélytelen leülni :lol:
Ha lenne pár vállalkozó szellemű ember(elsősorban ilyen Marci kaliberű komákra gondolok) lecsekkolhatnánk a borpiacot is közelről,hogy mire számithatunk.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.07.26. 16:25:33

Nekem valószínűleg csak 20.-a előtt jó.
Remélem a többségnek is jó 20 előtt.
Szandi
Főnökasszony

2010.07.26. 13:48:03

Andris írta:

Na akkor itt is.
Eléggé jó hely az Andersen, jó nagy, és maradjunk annyiban, hogy nem elhanyagolható szempont a sör ára meg minősége.
És nem fogom otthagyni a szigetet ha 14.-én lesz, mivel aznap van Billy Talent,Kasabian, meg Muse is, és kb ezek miatt megyek. Szavazás lesz, nem te meg én fogjuk eldönteni... de fesztivál csúcsznapra rakni..ahogy érzed, max kihagyom.
Andris
Adminisztrátor

2010.07.26. 13:35:25

- József Attila
Szandi
Főnökasszony

2010.07.26. 11:01:28

Kocsmaügyileg én az Andersenre szavazok, annál olcsóbban sört csak akkor iszunk, ha lopjuk.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.25. 22:35:50

S.Agüero írta:Meg azt mondja, hogy ha leszállunk a buszról azért nem 1-2 perc odaérni gyalog a népligethez. :roll:
ezt nem vágom most, én is busszal szoktam menni, aminek a végállomása a Népliget :wink: szerintem minden vidéki busz ott köt ki.
S.Agüero írta:
Amúgy még az a gondja, hogy ő nem tájékozott Pesten. :roll:
busz odavisz titeket ahova a többiek is érkeznek (Népliget), akik között lesz jópár idegenvezető, így megoldva. telszámot megadod vkinek aki ott lesz már, és amikor megérkeztetek felhívod. (ha nem találnátok meg az állomás alatti kocsmát)
S.Agüero írta: Még lehet rá tudnám fűzni, hogy jöjjön el velem.
Szerintetek igaza van?
Szerintetek mit tudna tényleg addig csinálni?
Köszi a válaszokat előre is! :)
Ha jön VV19 faterja,akkor majd beszélget vele :D bár akár ő,akár te faterod nyugodtan bekapcsolódhat a társaságba,és másokkal is témázhat, elvégre foci eléggé középpontban lesz.
Kép
Válasz küldése