2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De, csongi írta a kinai büféket.sjd írta:bazz, ez egy akkora értelmetlen és témához nem kapcsolódó megszólás, h röhögnöm kellett rajtaVictor_Valdes írta: Szerk.: Wááááá, kinai kajázdák. Azok mekkora flesek éjszaka mikor egyik kocsmából mész a másikba. És minden sarkon ilyen vacak van, sok apró kinai fa.szival benne.
Ha nem lenne ott, hogy 33 éves gyanakodnék VV-re a ma esti alakítása után, bár ki tudja. Fórumon bárki mondhatja, hogy 15.gygerike írta:Fura 1 ember:D:D Transzfesztita , és dugja az állatokat, gyilkos kombó
Én annyira nem tudom megkülönböztetni őket mindig azt hiszem hogy ugyan az a csávóVictor_Valdes írta:Igaz.sjd írta:Ebben a kontextusban kicsit félreérthető az "eldugtam a pénzem" kifejezésVictor_Valdes írta: Munkaruha bazz. Nem tudom hova tettem. Mehetek még teszkóba is.![]()
Valahol csak megtalálom.
Bár nálam ez szokás, multkor úgy eldugtam pénzem egy részét, máig nem tudom hol van.
Amugy meg lehet már el is költöttem, csak kiment a fejemből.
Csajról meg...felesleges csomag lenne csak a munkaruha. Fiatal még, pár hétig még büntetné a törvény is.
Szerk.: Wááááá, kinai kajázdák. Azok mekkora flesek éjszaka mikor egyik kocsmából mész a másikba. És minden sarkon ilyen vacak van, sok apró kinai fa.szival benne.
bazz, ez egy akkora értelmetlen és témához nem kapcsolódó megszólás, h röhögnöm kellett rajtaVictor_Valdes írta: Szerk.: Wááááá, kinai kajázdák. Azok mekkora flesek éjszaka mikor egyik kocsmából mész a másikba. És minden sarkon ilyen vacak van, sok apró kinai fa.szival benne.
De, és?chonggy írta:te nem 15 éves vagy?Victor_Valdes írta:[
Csajról meg...felesleges csomag lenne csak a munkaruha. Fiatal még, pár hétig még büntetné a törvény is.![]()
![]()
Fura 1 ember:D:D Transzfesztita , és dugja az állatokat, gyilkos kombólui1698 írta:Kései jóság
http://www.sg.hu/forumkepek/2010_07/vararokban.jpg
Mehetne a humorba is, de annyira él ez a topic, hogy nem akarom elrontani ezt a meghittséget.
te nem 15 éves vagy?Victor_Valdes írta:[
Csajról meg...felesleges csomag lenne csak a munkaruha. Fiatal még, pár hétig még büntetné a törvény is.
Igaz.sjd írta:Ebben a kontextusban kicsit félreérthető az "eldugtam a pénzem" kifejezésVictor_Valdes írta: Munkaruha bazz. Nem tudom hova tettem. Mehetek még teszkóba is.![]()
Valahol csak megtalálom.
Bár nálam ez szokás, multkor úgy eldugtam pénzem egy részét, máig nem tudom hol van.
Ebben a kontextusban kicsit félreérthető az "eldugtam a pénzem" kifejezésVictor_Valdes írta: Munkaruha bazz. Nem tudom hova tettem. Mehetek még teszkóba is.![]()
Valahol csak megtalálom.
És akkor én vagyok a beteg.sjd írta:Vagy veszel belőle XXL-est és használod esőkabátnak (is)gygerike írta: Ha esetleg elállna az eső a "munkaruhát" otthon ne hagyd:D
Vagy veszel belőle XXL-est és használod esőkabátnak (is)gygerike írta: Ha esetleg elállna az eső a "munkaruhát" otthon ne hagyd:D
Victor_Valdes írta:Vérkomolyan mondtam.![]()
Már rég elmentem volna biciklivel... csak szakad az eső.
Mellesleg ezt sokan mondják. Alapból is ilyen idióta [auto_cenzúra] humorom van. Innom se kell hozzá. Fárasztó is tudok ám lenni egy idő után.![]()
Szerk.: Ez a Lost de egy megterhelő sorozat ilyen tájban.
Beteg ember vagy te h ilyenkor nem horrort nézelVictor_Valdes írta: Szerk.: Ez a Lost de egy megterhelő sorozat ilyen tájban.
Elhiszem,hogy nem kell hozzá innod,nekem is kb ilyen,csak nekem jobban meg kell ismernem az illetőt...Am meg el tudom képzelni,milyen vagy,ha iszol is...Victor_Valdes írta:Vérkomolyan mondtam.![]()
Már rég elmentem volna biciklivel... csak szakad az eső.
Mellesleg ezt sokan mondják. Alapból is ilyen idióta [auto_cenzúra] humorom van. Innom se kell hozzá. Fárasztó is tudok ám lenni egy idő után.![]()
Victor_Valdes írta: Akarom mondani ma.Mindegy, csajt fűzni msnen reggelig többet ér, mint holmi horgászás.
szerk.: Főleg ha ilyen ütembe folytatja, át is lépek hozzá biciklivel.
Akarom mondani ma.chonggy írta:Akarod mondani,ma...Victor_Valdes írta:Értem, kössz.
El kéne már tünnöm. Holnap kelhetek 6kor.
Nekem a bátyám mondta, de majd utánanézekVictor_Valdes írta:Ez tényleg így van? Pedig a rám vonatkozó, "kibujós" törvényekete vágom.sjd írta: Ja és kitartás, 16 éves korodtól nem korlátozhatnak szabad mozgásodbanBár a baj hogy, úgyis szülők pénzelnek...
Ez tényleg így van? Pedig a rám vonatkozó, "kibujós" törvényekete vágom.sjd írta: Ja és kitartás, 16 éves korodtól nem korlátozhatnak szabad mozgásodban