Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nesze nekem.Cooltiszo írta:Pont ma olvastam a sport.es-en, hogy visszarakja középre.
Vito írta:bírálják a lapok, amiatt, hogy Eto'o-t a szélen játszatta és erre fogják, hogy nem sikerült gólt szerezni.
Lehet benne vmi amugy! Etoot soha tobbet nem szabad szélre rakniVito írta:bírálják a lapok, amiatt, hogy Eto'o-t a szélen játszatta és erre fogják, hogy nem sikerült gólt szerezni.
hhmmm..Barcelona coach Frank Rijkaard is already under pressure after Saturday's draw at Alaves.
Local newspapers blasted Rijkaard for his use of Samuel Eto'o in a wide position in the 0-0 draw, which is where he employed the Cameroon striker during the Super Cup.
Rijkaard wants to play Ronaldinho through the middle and Eto'o on a flank, but spent the entire 90 minutes at Alaves shouting at his African ace as the player struggled to keep up with his instructions.
El Deportivo Mundo ran with the headline: 'Eto'o must play in the centre' on Sunday after the 0-0 draw.
Rijkaard recognised after the game that the "experiment did not work", but also said: "I tried Eto'o on the wing to give us more mobility."
Hááát...a Barcának sok kituno edzoje volt már...de ki tudja, legyen igazadA Barca valaha volt legnagyobb edzője is válhat belőle, ha minden úgy megy tovább, ahogy eddig...
1.Az elnökség beleegyezése is kell abba hogy kit mennyié adnak el.Kitfisto írta:Szerintem jó edző csak amit az utobbi 1-2 hónapban csinált azt nem tudom valahogy értékelni.Simán elengedi riquelmét "két Fillérért" Saviolat is elküldik.Nem hajlandó aláírni a szerzödést.Úgy volt hogy van Bommel ott lesz a kezdőben a szuperkupán nem is játszott.Úgy volt betervezve hogy Messi is ott lesz.De hát még a kispadon sem foglalt helyet.Meg az ahogy játszottunk most a Betis ellen attol egy kicsit elfogott a félelem érzése hogy nem leszünk ott a bajnokságban sehol.
Ezen csak sírni tudnék...Kitfisto írta:Ém most öszintén megmondom nem sírnék ha elmenne(nem is örülnék)de amit az utobbi időben szó szerint művelaz egy kicsit sok.
csak nem tudom hogy ki lene helyette?