Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Először is üdv mindenkinek!Csoppy írta:Bár nem tartom reálisnak az 500at, én sem látom Fabre 50-ének nagyon az értelmét... akkor már mégis inkább Özilre mennék rá úgy h egy évig hagynám ott ahol van, azután még mindig el lehet adni, ha kell a fiataloknak a hely ésatöbbi ésatöbbi. Úgy őszintén, mi van akkor, ha Fabre nem hozza azt a szintet, amit tud? Van egy 50 millás padra-játékosunk, akit NEM ADHATUNK EL. nem beszélve arról, hogy milyen negatív pszichológiai hatással érhet fel a leigazolása a fiatal játékosok körében. Ebből az összegből
Van der Wiel 8-9M
Senna 2-3 M
Anthony Vanden Borre 4-5M
Khedira 20-22M
Banega 15-17M
akár egy fél csapatra való fiatal, tehetséges, játékost lehet igazolni. Emellett Londonban egy életre megutálnak minket, aminek mégha a jogossága vitatható is, megihatjuk a levét.
Bár nem tartom reálisnak az 500at, én sem látom Fabre 50-ének nagyon az értelmét... akkor már mégis inkább Özilre mennék rá úgy h egy évig hagynám ott ahol van, azután még mindig el lehet adni, ha kell a fiataloknak a hely ésatöbbi ésatöbbi. Úgy őszintén, mi van akkor, ha Fabre nem hozza azt a szintet, amit tud? Van egy 50 millás padra-játékosunk, akit NEM ADHATUNK EL. nem beszélve arról, hogy milyen negatív pszichológiai hatással érhet fel a leigazolása a fiatal játékosok körében. Ebből az összegbőlmenczel írta:Látván hogy mekkora deficit volt idén ,egyáltalán nem kell egy 50 milliós Fabregas a padra! Ha ezt az összeget megtakarítjuk, az az adósság 1/10-ede!
valahol olyan minusz 20 körül lehet a frankó, de hogy annyira el lennénk adósodva azt nem hinnám. Anno 7-8 évvel ezelőtt voltak problémák az anyagi helyzettel, azóta ez lényegesen változott. Bevételileg és kiadásilag is egyaránt a top3-ban vagyunk évek óta. Ha bruttó 500 minuszunk lenne, eleve melyik klubvezető vesz meg 70 milláért Ibrát. Nem az a lényeg, hogy megéri vagy nem, hanem a 70 milla+ fizetés. ugyanez a tézisem a Fabre ságához. ha Rosell kimutatta ezt a számot, akkor miért költünk idén 100 körül?? Nem áll össze a kép.Attika 25 írta:...
Két nyúl megy az erdőben és bokorFernando írta:"Torrest vagy Kuyt"![]()
![]()
![]()
Ez olyan mint a kérek egy kenyeret meg egy sajt?
Vagy ajándék csónak ne nézd a lapát?
Véleményem szerint nem történt semmi különös...ezek a mérlegek kicsit olyanok, mint amilyennek készíteni akarják őket...számtalan formája létezik, mindegyik mást és mást tűntet fel benne (pláne ha évközi). Valamelyikben nem szerepelnek rendkívüli bevételek vagy a nem esedékes kiadások, vagy csak a kamattörlesztéseket tűntetik fel a kiadások között és a ténylegesen felvett össszeg nem számít bele, csusztatják a törvényben megengedett hibahatárokat...és ilyenkor nagyon eltérő számok jöhetnek ki (Én is láttam már ilyet, mikor egy-két leányvállalatot értékesített a cég, és törvényes keretek között pikk-pakk sikerült atom veszteséges cégből gyenge nyereséget kimutatni egy kis "számjátékkal").Attika 25 írta:...
Egyetértek, csoda, h még tegeznek itt páran a 26 évemmel, sajnos a régi fórumozók (és régi drukkerek) szép lassan kikopnak, helyüket új "fellángolók" veszik át, én 97 óta vagyok megszállott Barcás, sokan meg akkor születtek az itt lévők közül.Lionel85 írta:Azért remélem mire Maradonához értél, nem fulladtál meg.d írta:Kuyt nevénél félrenyeltem a kávém.![]()
Hihetetlen milyen emberek képesek ide regisztrálni. Már régóta szajkózom, hogy kor és IQ-határossá kéne tenni a fórumot...
nana! azért mókásnak mókás volt!P.U.Y.O.L. írta:
Gyakorlatilag mindegy, mert ez még viccnek is rossz!!!
Gyakorlatilag mindegy, mert ez még viccnek is rossz!!!geridoss írta:Zlatan elmegy és a helyére kéne hozni Torrest vagy Kuyt vagy estleg Patot!
Guardiola ebbe az évben még lesz jövőre a helyére Maradona jönn!
Gratulálok, kemény meló lehetett ezt kitalálni. Had kérdezzem meg, ezt komolyan gondolod, vagy csak mókázol?![]()
Zlatan elmegy és a helyére kéne hozni Torrest vagy Kuyt vagy estleg Patot!
Hunter91 írta:WTF??guardiola_16 írta:Zlatan elmegy és a helyére kéne hozni Torrest vagy Kuyt vagy estleg Patot!
Maradonát én nem engedném edzősködni sem. Még hogy a Barcába:)
Az egy dolog,hogy nagy spíler volt,de nem egy Guardiola szint.
HSZ OF THE YEAR.....Zlatan elmegy és a helyére kéne hozni Torrest vagy Kuyt vagy estleg Patot!
Remélem Pep nem olvassa az NSO-t, meg hogy gyorsan megveszi az Inter őt.
WTF??guardiola_16 írta:Zlatan elmegy és a helyére kéne hozni Torrest vagy Kuyt vagy estleg Patot!
Gondolom csak elírtad, de Mancini már max. a Cityhez csábíthatná, mivel ott edző jelenleg.lui1698 írta:Angol Eurosporton néztem a spanyolok meccsét és ott mondták szünetben, hogy Mancini csábítgatja az Interhez. Remélem is, hogy olaszba megy és nem hozzánk. Én legjobban Sanna érkezését támogatnám.
guardiola_16 írta:Nem kéne ide hozni Sennát hanem Özilt kéne ide hozni!Caceres remélem marad!