Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát nem tudom.bowlinggolyo írta:Csak nekem kezdett el ba..akodni a chat vagy mindenkinek?![]()
Véletlenül elnyomtam aztán most meg nem enged be
Azt írja ki mint Housenak ma fél2kor mennyit kell várni vele?
Blitzed-en van a cucc. Bot hívásába segíthetnél, én csak Quakenet-es cuccokba vagyok otthon.Talma írta:Aki fenn van jelenleg chat-en, leírhatná, hogy mi a server neve, aztán felvándorolnék rá bnc-ről. Köszönöm.
Először ugyan ilyet láttam, abba lettem szerelmes, csak feket - piros színbe, és utána megláttam, hogy MANCHESTER UNITED.Shark írta:Ha már válltáskák, szerintetek ez milyen
Na, minél többen vagyunk annál jobb.bowlinggolyo írta:A csetes dologban benne vagyokVictor_Valdes írta:...
A táska szerintem jó ha meg belefér minden akkor meg pláne.Mennyibe fájt végül?Meg konditermet találtál?
A csetes dologban benne vagyokVictor_Valdes írta:...
A légy is ott napozik alulLionel85 írta:70 gigapixeles panorámakép készült Budapestről.
http://www.origo.hu/techbazis/hightech/ ... strol.html
a panorámakép:
http://www.70-billion-pixels-budapest.com/
[13:27] Kapcsolódás...Victor_Valdes írta:[23:11] Kapcsolódás...
[23:11] Bejelentkezés...
[23:11] -penguin.uk.eu.blitzed.org- *** Looking up your hostname...
[23:11] -penguin.uk.eu.blitzed.org- *** Checking Ident
[23:11] -penguin.uk.eu.blitzed.org- *** Found your hostname
és megáll.
már megy. várok mindenkit srácok, partizzunk.
www.java.comchonggy írta:honnan a java,és hogy kell felrakni?nekem csak azt kéri mostVictor_Valdes írta:nekem megy krómmal, és ie-vel is, felraktam egy újabb javát, vártam elsőnél rányomta a run-ra, a 2. cuccnál pedig a NO-ra. és vártam...majd belépett.
nem.jól elbeszélgetek magammal.
honnan a java,és hogy kell felrakni?nekem csak azt kéri mostVictor_Valdes írta:nekem megy krómmal, és ie-vel is, felraktam egy újabb javát, vártam elsőnél rányomta a run-ra, a 2. cuccnál pedig a NO-ra. és vártam...majd belépett.
nem.jól elbeszélgetek magammal.