Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ezzel csak egy hatalmas probléma van: Hleb-re nem számít Pep.Barcaman14 írta:...
Nos, ez pontosan ilyen egyszerű.Csoppy írta:Ez nem ilyen egyszerű. Az általam leírt játékosok kiegészítők, ezt le is írtam akkor. Fabre egyetlen játékos, nem hiányposztra, drágán (bár saját árához mérten reálisan) kerülne hozzánk, ráadásul nincs garancia arra, hogy 20-25 meccsnél többen tudna játszani. Nem a transzfert torpedózom, csak az alternatívák szerintem egy cseppet jobbak.
Újra megpróbálom.Chino írta:Ezzel kikre célzol. Özil, Khedira stb.?Csoppy írta: Nem a transzfert torpedózom, csak az alternatívák szerintem egy cseppet jobbak.
hát ez. Félreértés ne essék elég kritikus vagyok Rosellel szemben, Laportához ellentétesen állok, a legnagyobb tiszteletemet és szeretetemmel bír, aki az elmúlt 10 év legjobb klubvezetőjeként tartok számon (del Nido mellett), de hogy vagy jót, vagy semmit, azért az elég meleg.mitomenfcb írta:sziasztok.!!!
En szemely szerint azt mondom, hogy egy ilyen elnokrol vagy jot kell mondani, vagy inkabb semmit.
Ez nem ilyen egyszerű. Az általam leírt játékosok kiegészítők, ezt le is írtam akkor. Fabre egyetlen játékos, nem hiányposztra, drágán (bár saját árához mérten reálisan) kerülne hozzánk, ráadásul nincs garancia arra, hogy 20-25 meccsnél többen tudna játszani. Nem a transzfert torpedózom, csak az alternatívák szerintem egy cseppet jobbak.Capon írta:Igazolások terén vagy jön Fabi és vele van meg a keret vagy nem és nélküle is versenyképesek vagyunk. Ha nincs ló jó a szamár is hozzáállás nekem nem tetszik. Vagy őt vegyük meg vagy akkor senkit. A csapat többi része meg szerintem készen van. Nem látom szükségét más játékost is leigazolni.
Csoppy mond meg hogy mi nem állja meg mitomenfcb hozzászólásában a helyét.Csoppy írta:Nem vagy te egy kicsit elvakult?mitomenfcb írta:sziasztok.!!!
Eloszor is nem tudom miert fikazatok a Laporta vezetoseget.
Laporta azt igazolt akit akart, mert olyan Barcelonat hozott ossze, amely a vilag legjobb csapata lett, sot a tortenelemben nem volt meg ilyen jo csapatta a katalanoknak.
Masodszor ha vissza emlekeztek Laporta amikor elnok lett, a Barcelona totalis csodben volt, s o volt aki kihuzta a bajbol.
En szemely szerint azt mondom, hogy egy ilyen elnokrol vagy jot kell mondani, vagy inkabb semmit.![]()
Szerintem helytallo.Csoppy írta:Nem vagy te egy kicsit elvakult?![]()
Nem vagy te egy kicsit elvakult?mitomenfcb írta:sziasztok.!!!
Eloszor is nem tudom miert fikazatok a Laporta vezetoseget.
Laporta azt igazolt akit akart, mert olyan Barcelonat hozott ossze, amely a vilag legjobb csapata lett, sot a tortenelemben nem volt meg ilyen jo csapatta a katalanoknak.
Masodszor ha vissza emlekeztek Laporta amikor elnok lett, a Barcelona totalis csodben volt, s o volt aki kihuzta a bajbol.
En szemely szerint azt mondom, hogy egy ilyen elnokrol vagy jot kell mondani, vagy inkabb semmit.
Egyrészről cácéréssel nem számol Pep, ezért keresünk cserejobbhátvédet, másrészről a transfermarkton többé kevésbe reálisak az árak, Khedira pedig NEM azért van ennyire taksálva, mert a margit vinné. Fabre pölö 55 rajta, és nem azért mert érdeklődünk iránta, egyszerűen jelenleg ennyi a piaci értéke.Kissge87 írta: Jobbhátvéd cserének ott van egyenlőre Cáseres! Az akkor minek, meg ugye középhátvádkánt is becserélhető!!!
Khedira ára meg azért annyi mert kell a "jó reál margitnak"!!!
Meg mondom, hogy engem személy szerint a VB-s teljesítménye egyáltalán nem győzött meg!!! Meg egy VB az csak egy dolog! Anno volt pár ilyen "nagy játékos" a VB-n! (pl.: El Hadji Diouf (a Liverpool be is fürdött vele), meg Cannavaro is arra kapott aranylabdát, azóta nem nagyon volt jó meccse, ment is az arabokhoz, oda talán még befér)
Én még mindig ott vagyok, hogy akkor inkább Banega, Ő mégiscsak 2-3 éve a spanyol bajnokságban játszik, meg nem is egy ügyetlen srác!
Jobbhátvéd cserének ott van egyenlőre Cáseres! Az akkor minek, meg ugye középhátvádkánt is becserélhető!!!Csoppy írta:
Nemes egyszerűséggel a közöttük lévő 45 millió euró miatt. Özillel szerződést kötnék 2011től.
De kíváncsi vagyok, te mire költenéd el az 50 millát?
Vanden Borre 4-5 milláért abszolute nem sok, jobbhátvéd cserének tökéletes, eztán még fejlődhet is, Van der Wiel szerintem nem szorul magyarázatra, a transfermarkt 20 körülire taksálja Khedirát, ami nálam nem a játéktudás hiányát jelenti.
Nemes egyszerűséggel a közöttük lévő 45 millió euró miatt. Özillel szerződést kötnék 2011től.Kissge87 írta:Először is üdv mindenkinek!
Egy kicsit "vitatkoznék" veled "Csoppy"!
Minek ide az Özil "gyerek"! Oké, tudom hogy tehetséges fiatal játékos láttam én is, de Ő is ugyan úgy padra jönne, mint Fabregas, ha sikerül leigazolni! Apropó Fabregas! Én azzal amit írtál nem igazán értek együtt, mert nem hiszem, hogy annyira sokat koptatná a padot! Most gondolj bele, hogy 3 meccsből 2-t játszana csak végig a Xavi-Ini páros bármelyik tagja! Elég hosszú lesz idén is a szezon, szóval rá fog férni a középpályánkra a pihenés, az esetleges sérülésekről még nem is beszélve!
Vkp. Senna annyi pénzért egy nagyon jó igazolás lenne, Én személy szerint örülnék neki annyiért! A többiek közül meg én csak a Banega srácot látnám itt szívesen, a többiek nem ütik meg a Barca szintet! A Khedira-ból meg nem tudom, hogy miért csináltak ilyen "nagy játékost"! A VB-n sem láttam én kiemelkedő tudást vagy játékintelligenciát tőle! Én nem tartom egy jó játékosnak! Akkor ennyi erővel hozzuk vissza van Bommel-t!
(Na jó a van Bommel csak vicc akart lenni! Nem kell ide ilyen alattomos kis patkány!)
Nem hinném. Rosell majd szépen felemeli a belépő árakat stb.bali 15 írta:Nem vagyok nagy economista.
Ez a válság kihat majd a csapat teljesítményére?
Ugye nem kell játékosoktól megválni a törlesztés miatt?
Bár a Barcelona híres csapat van elég bevételi forrása a csapatnak.
Nem így van?
Meg Pepnek. Mondjuk Csigrinszkijért önmagában egy egész virágos bódé is kijárna.Lionel85 írta:Megelőztél Fernando, én is terveztem egy listát összeállítani a "top"-igazolásokról. Hát igen, ez a névsor magáért beszél, egy csokor virágot küldenék Txikinek és Laportának.
Megelőztél Fernando, én is terveztem egy listát összeállítani a "top"-igazolásokról. Hát igen, ez a névsor magáért beszél, egy csokor virágot küldenék Txikinek és Laportának.Fernando írta:A hülye igazolási politikánk vezetett ide. Olyan játékosokért adtunk ki olyan pénzt...
Keirrison 10... őt még megértem. Lehet belőle vmi az biztos.
Henrique szintén 10. Nah ő fölös volt.
Cáceres 17 kb. Ő is.
Hleb megérte volna, csak nem játszott ott és nem jól ahol és ahogy tette.
Csigrinszkij 25.... nc.
Ibra közel 50... sok, túl sok. Ha idevesszük Eto'o kb 25-30 milliós árát, akkor 75-80.
Nem is lenne baj, ha a marha nagy szolidaritásunk picit alább hagyna és nem engednénk el ingyen vagy 4-5 milliókért mindenkit.
Márquez piaci értéke kb: 10-12, Henryé dettó, de egy 5-öst bőven elkértem volna mindkettőért.