Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem vitték,mert sérült volt ha jól tudomLéfe írta:Sennát el kellene felejteni. Már a VB.-re sem vitték el. Egy 34 évesért pénzt adni nem jó ötlet, és max 1 évre. Hleb nem kellene de Caseres itt maradhatna. Ha Caseres marad elég a védő, egy vkp. és egy csatár kellene, de nem kell hogy nagy ászok legyenek. Fabregast bolondok lennének eladni, ragaszkodnak hozzá mint mi Messihez - érthető.
Hidd el, hogy a Fabregason kívül még foglalkoznak egy-két játékossal. Erre Adriano egy jó példa volt.Jason írta:Ennyi idő allatt már régen lelehett volna igazolni 3 vagy 4 játékost is.De nem nekik csak ő kell, és ezek szerint mostmár minden árron....
Arra, hogy már tavaly is ezt mondtákRonaldinho&Barca írta: Fabregas meg ha idén nem jön, akkor jövőre? Mire alapozzátok ezt?
Szinte tökéletes.. bravó zakós emberek! Csigát még megértettem, Titi pedig levezetni megy, de Rafa és Yayát pedig végleg nem tudom felfogni..lui1698 írta: 4 ember ment. Rafa, Yaya, Henry, Csiga.
Akkor nem fogok örülni....S.Agüero írta:Ez így mind szép és jó, csak ez nem fog beteljesülni.kurdt írta:...![]()
Ez így mind szép és jó, csak ez nem fog beteljesülni.kurdt írta:A mostani információk és sajtóhírek alapján így kéne kinéznie a 2010/2011-es keretnek, hogy örüljek:
--------------------------------VV (Pinto)---------------------------------------------
--Alves (Adriano)--Puyol (Milito)--Piqué (Fontás/Cáceres)--Abidal (Maxwell)--
-----------------------------Busquets (Senna)---------------------------------------
----------------Xavi (Fabregas)---------------Iniesta(Keita)-----------------------
------------------------------Messi (Jeffren, ő ugye nem középen)---------------
-------------Ibrahimovic (Bojan)--------------Villa (Pedro)------------------------
ez így egy 22 fős keret (ha jön Senna és Fabregas), ami az ifikikel kiegészítve egy kellemes, bő csapat lenne a jövő évre....
Ja tényleg, Csigát el is felejtettem.lui1698 írta:4 ember ment. Rafa, Yaya, Henry, Csiga.Tocy írta:Egyelőre nagyon nem tetszik az idei átigazolási politika, 2 ember jött, 3 ment, abból 2 ingyen....nem értem én ezt
4 ember ment. Rafa, Yaya, Henry, Csiga.Tocy írta:Egyelőre nagyon nem tetszik az idei átigazolási politika, 2 ember jött, 3 ment, abból 2 ingyen....nem értem én ezt
Hát nekem a védelem sem oké, széleken megvagyunk, de a középre 3 ember...legalább egy Fontás kell, de lehet h még1 Bartra vagy Muniesa is kellene....csababarca írta:Jelenleg van egy 19 fős keretünk,ami fix.
Ehhez jön még Hleb,és Cacáres,akikkel nem tudni hogy mi lesz. Illetve a fiatalok.
Kapus: Valdes,Pinto
Védelem: Puyol,Piqué,Milito,Alves,Maxwell,Abidal,Adriano.
Középpálya: Xavi,Keita,Iniesta,Busquets.
Csatárok: MEssi,Villa,Pedro,Bojan,Ibrahimovic,Jeffrén.
Hátul,meg elől megvagyunk, viszont a középpálya necces. Még ha jön fel Thiago,vagy Jonathan,akkor jók lehetünk,illetve Adriano is tud fentebb játszani,de Pepet ismerve nem fog.
Hlebet szerintem felesleges számolni,mert őt el fogják küldeni szerintem. És inkább a két fiatal kapjon helyet mint ő.
Érdekes lesz a szezon,ha a sérülések elkerülik a csapatot,akkor nem lesz gond.
Mármint attól jobban érzi magát, hogy ingyen ment el és nem 8 millióért?ab1daL írta:Ez egy gesztus a játékosok felé, a pénz mellett még számítanak az ilyen emberi dolgok is egy-két helyen... (hál istennek...)
miközben 500 milliós tartozásunk van....nem akar ez nekem összeállnisunyi-menyet írta:Marquezt is elengedtük, természetesen gálánsan, ingyen...
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ok-2039134
ki van a NY-nál, hogy ezket elintézi? henry, rafa...millió eurókat engedünk el...
Ez még a tavalyinál is szűkebb keret. ÉS elvgére az volt hangsúlyozva,hogy most keretbővítés lesz,csak hát nem látom,hogyan...Jelenleg van egy 19 fős keretünk,ami fix.
Ehhez jön még Hleb,és Cacáres,akikkel nem tudni hogy mi lesz. Illetve a fiatalok.
Kapus: Valdes,Pinto
Védelem: Puyol,Piqué,Milito,Alves,Maxwell,Abidal,Adriano.
Középpálya: Xavi,Keita,Iniesta,Busquets.
Csatárok: MEssi,Villa,Pedro,Bojan,Ibrahimovic,Jeffrén.
Az ilyen hsz-ektől falra mászok.xavi12 írta:18millioért Öezil a barcelobába igazol---- de jó
És ez mégis honnan jött?xavi12 írta:18millioért Öezil a barcelobába igazol---- de jó:)