Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fecooo írta:Tamudo mégse ment görögbeReal Sociedad
Insua eligazolt, asszem a Fiorentínába, vagy vmi olasz csapatbavisca el barca írta:azért nem olyan rossz játékos ő. mellesleg ott van balhátvédnek insua is, raadasul most ujra alairt fabio aurelio. szoval a 3 balhátvéd azért lehetőség, vmelyik csak beválik.sjd írta:Vagy őt teszik a kezdőbe vagy senkit, mert jelenleg nincs náluk jobb balhátvédlooka írta: Drenthe sztem, ha a 'poolba megy akkor az univerzális (botlábú, futóbolond) playa szerepét töltheti be, nem hiszem amúgy , h őt tennék a kezdőbe a bhv poszton.![]()
Mondjuk, ha mégis akkor pápá európa liga
azért nem olyan rossz játékos ő. mellesleg ott van balhátvédnek insua is, raadasul most ujra alairt fabio aurelio. szoval a 3 balhátvéd azért lehetőség, vmelyik csak beválik.sjd írta:Vagy őt teszik a kezdőbe vagy senkit, mert jelenleg nincs náluk jobb balhátvédlooka írta: Drenthe sztem, ha a 'poolba megy akkor az univerzális (botlábú, futóbolond) playa szerepét töltheti be, nem hiszem amúgy , h őt tennék a kezdőbe a bhv poszton.![]()
Vagy őt teszik a kezdőbe vagy senkit, mert jelenleg nincs náluk jobb balhátvédlooka írta: Drenthe sztem, ha a 'poolba megy akkor az univerzális (botlábú, futóbolond) playa szerepét töltheti be, nem hiszem amúgy , h őt tennék a kezdőbe a bhv poszton.![]()
én olyat is olvastam hogy a chelsea is leakarja igazolni de csak 40 ért engedikP.U.Y.O.L. írta:Szerintem nagyon jó védő, de nem 20 éves és ez kihat a piaci értékére is! Nem hinném, hogy ér 20-at...Robcsyy írta:Elképzelhető, hogy az FC Portóban eltöltött 5 év után a pétervári Zenit játékosa lesz a portugál Bruno Alves. A védőt a nyár elején a Lyonnal is szóba hozták, de végül az orosz csapat lehet a befutó.
Az A Bola sportnapilap szerint a Zenit 20 millió eurót fizethetnek ki Alvesért.
Ennyiért ajándék ...
Szerintem nagyon jó védő, de nem 20 éves és ez kihat a piaci értékére is! Nem hinném, hogy ér 20-at...Robcsyy írta:Elképzelhető, hogy az FC Portóban eltöltött 5 év után a pétervári Zenit játékosa lesz a portugál Bruno Alves. A védőt a nyár elején a Lyonnal is szóba hozták, de végül az orosz csapat lehet a befutó.
Ennyiért ajándék ...
Ajándék, de csak akkor, ha Pepéhez viszonyítjuk, mert amúgy sztem ő sem ér 20M-t. Sztem egy jó közepes védő.Robcsyy írta:Elképzelhető, hogy az FC Portóban eltöltött 5 év után a pétervári Zenit játékosa lesz a portugál Bruno Alves. A védőt a nyár elején a Lyonnal is szóba hozták, de végül az orosz csapat lehet a befutó.
Ennyiért ajándék ...
Na jó, félreérthető voltam asszemgeridoss írta:Bárki, aki az önbecsülését feláldozza annyi pénzért.
mondjuk én
Szerintem ő inkább Riera-Benayoun kettős pótlására ment.Initom írta:Fernando írta:Szerintem Bridge biztos, hogy megy. Úgy tudom eléggé tárgyalásban állnak a Pool-lal. Nekik nincs balbekkjük. Alment Aurélio és most Insúa is.
Bellamy meg már többször kijelentette, hogy megy.
Más: Az Ajax-nál ez azt jelenti, hogy Suárez biztos, hogy megy valahová. Elnézném egy Manchester Unitedben.
drenthe bejelentette hogy megy:
"Nemsokára csatlakozom a Liverpoolhoz. Bízom benne, jó idényem lesz a klubnál" - idézi Drenthét a Daily Star brit lap.
tehát meg van a pudlik balhátvédje
Bárki, aki az önbecsülését feláldozza annyi pénzért.looka írta: Csak itt a kérdés, h ki jönne helyette?
Ezt adom, de a City-nél is 2, talán-talán 3 klasszisnak mondható játékos van, de Silva-t nem igazán venném ide egyelőre.visca el barca írta:nem akarok egytlen united szurkolot sem megbantani, de abban a csapatban 3 klasszis játékos van és semmi több. vds, ferdinand és rooney. meg az öregek giggs, scholes, de ők már nem nagyon fognak jatszani. sztem carrick, fletcher, evra, nani és a többiek az átlagos, vagy egy kicsit jobb kategoria.
a mu-nak igazan egy nagy klasszisa van....sir alkesz... ha nem ő ülne a padon, esélyuk sem lenne a bajnoki cimre...
nem akarok egytlen united szurkolot sem megbantani, de abban a csapatban 3 klasszis játékos van és semmi több. vds, ferdinand és rooney. meg az öregek giggs, scholes, de ők már nem nagyon fognak jatszani. sztem carrick, fletcher, evra, nani és a többiek az átlagos, vagy egy kicsit jobb kategoria.looka írta: Az MU-ban több klasszis van, és sokkal jobb edző, szal ők is jobbak.
Én is megnézném mit alkotnának Rooney-val. Jobb lenne, mint Bebatov az szerintem nem kétség.Fernando írta:Más: Az Ajax-nál ez azt jelenti, hogy Suárez biztos, hogy megy valahová. Elnézném egy Manchester Unitedben.