Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elég szomorú,hogy ilyenek megtörténhetnek.Mit vártak a válogatott-tól,azt,hogy megnyerik a vb-t?Menjenek már a .....bali 15 írta:A labdarúgó világbajnokságon nyújtott megalázó szereplés miatt az észak-kóreai válogatott edzőjét hat órányi kihallgatás után kitették a kommunista pártból és munkatáborba deportálták.
Hol van ilyenkor a FIFA SŐT az ENSZ!!!!
Nesze neked civilizált 21. század!!!!!!!!!![]()
![]()
Valaki szólaljon már fel ezek ellen.
Itt megtalálod a csapatot: http://www.uefa.com/under21/teams/team= ... index.htmlalbicelesteX írta:Üdv!Olyat szeretnék kérdezni,hogy az Olasz utánpótlás válogatottnak akik ellenünk is játszottak az utánpótlás VB-n kik a húzóemberei?Kik azok akikre érdemes odafigyelni illetve akiket már be lehetne építeni a felnőtt válogatottba?
A tavalyi döntőt megnéztem, nem is volt rossz meccs.#Neymar# írta:Van valaki más "elvetemült",aki fogja nézni a Libertadores Kupa elődöntő visszavágót hajnalban? Szerintem elég jó meccs lesz,érdemes megnézni
Azzal a két agysejttel, ami amúgy is volt Maseratinak, meg sem érezte az ütést.sjd írta:Irigylem Vieirátmessideco írta:Mekkora gólt lőtt az interes gyerek
a stb.-hez írjuk oda h mind3 gólt emberhátrányban kaptákalbicelesteX írta:Azért a City megint meg lett fricskázva.Persze még szezon eleji forma stb.,
Pedig simán meglehet. Ezekből a barátságos meccsekből nem lehet kiindulni. Nem is olyan rég volt, mikor a szpörsz agyonvert mindenkit felkészülési meccseken, mindenki összefosta magát tőlük, aztán meg örülhettek, h bent maradtak.albicelesteX írta:Azért a City megint meg lett fricskázva.Persze még szezon eleji forma stb.,de azért én nem hiszem,hogy nagy csapat lesz ott a közeljövőben.
Irigylem Vieirátmessideco írta:Mekkora gólt lőtt az interes gyerek
Igen. A baltimore-i M&T Bank Stadium-ban lesz a meccs.messideco írta:Miért van ilyen későn? Az Usa-ban játszanak?
Vége 1-1 lett, Chamakh góljára Pato válaszolt. Ezt a Milant 2-3 góllal kellett volna verni...messideco írta:Az Arsenal-Milan meccset nézem. Koscielny egész jól tolja, plusz Rosicky játéka is tetszik. Meg kell verni ezt a Milant! Go Gunners!
A cikkre utaltam, nem a te kommentárodra.Fecooo írta:szted én nem vettem észre? szted miért írtam zárójelben azt, amit? néha már sok lesz a szarkazmus, nem gondolod?
szted én nem vettem észre? szted miért írtam zárójelben azt, amit? néha már sok lesz a szarkazmus, nem gondolod?d írta:És mindezt a dél-koreai média információi alapján.
Hát igen, nem a legmegbizhatóbb a forrás, de azért lehet benne valami.d írta:És mindezt a dél-koreai média információi alapján.