Nagyjából patch segítségévelZopex írta:hello nekem olyan kérdésem lenne, hogy MLben a Barcával vagyok és a fiatalokhoz hol tudok hozzá férni? Gondolok itt Jeffrenre Thiagora, dos Santosra.. előre is köszönöm a segítséget!

www.peshungary.hu
Nagyjából patch segítségévelZopex írta:hello nekem olyan kérdésem lenne, hogy MLben a Barcával vagyok és a fiatalokhoz hol tudok hozzá férni? Gondolok itt Jeffrenre Thiagora, dos Santosra.. előre is köszönöm a segítséget!
Hogy tudtál 2 szezon alatt elmenni ekkora csapatokba?Én is 2. szezon végén vagyok (még van pár meccs),de a Valenciában tolom,az a legnagyobb csapat,amely bejelentkezett értem,pedig én is kb ugyanúgy tolom mint te,gondolom kicsit gólerőseb is vagyok...Kardi írta:Nos srácok elértem BaL-ban az 2. szezon végére....Realban 7.15ös osztályzás 23meccsen 11gól 8gólpassz, Barcaban 7.35ös osztályzás 21meccsen 10gól 9gólpassz. Realal anno kiejtettem a Barcát a kupából megis nyerték nélkülem, én a Barcával megnyertem a La Ligát és a Bajnokok Ligáját....
Esély az üzletre, majdnem nulla.Z.Chris írta:Ha ezt írja a Scout, akkor ugye semmi esély arra, hogy leigazoljam őt? :
Chances of deal are almost zero.
Kardi írta:Negotations>Player Search>Search by Group>Other>és ott Free Agent, vagy Edit Player, eltudod hozni ingyen akit szeretnél. Illetve még van egy olyan lehetőség hogy amely játékosokkal nem hoszabbított szerződést a csapata azokat is eltudod hozni őket ingyen. Vagy nézel kis csapatokban tehetséges fiatalokat, azokat is elég olcsón meglehet szerezni, plusz mondjuk aki Transfer Listán van aztis...Remélem segítettem.barca1615 írta:Hali! Engem az érdekelne, hogy ingyen igazolni hogy lehet?
Stoke cityvel vagyok master-be.. Szeretnék valami jó csapatot össze rakni.. Lóvé kevés 10milla:D Felnyomtam a fan clubbot 10-re meg az átigazolási edzőt maxra 5-ös asszem
a pontozás se rossz a focus point allocationben (asszem így hívják) de nem feltétlen segít..Kardi írta:trainging-en belűl is próbálkozhatsz a pontok elosztásában...mondjuk egy csatárnál fölös a védekezés, ilyenekbarca tomi írta:Az miért van, hogy megveszek egy játékost, aki más csapatokba nagyon jól fejlődik, megveszem, és nálam már "visszafelé fejlődik"?
Előre is KÖSZI.![]()
szerk.: Avataromat lécci ne nyúld cseréld ki vagy vedd le, köszi ...aláríásodban is látom van egy kis copy de azt még elnézzük!...bocsi az OFFért!
trainging-en belűl is próbálkozhatsz a pontok elosztásában...mondjuk egy csatárnál fölös a védekezés, ilyenekbarca tomi írta:Az miért van, hogy megveszek egy játékost, aki más csapatokba nagyon jól fejlődik, megveszem, és nálam már "visszafelé fejlődik"?
Előre is KÖSZI.
barca tomi írta:Az miért van, hogy megveszek egy játékost, aki más csapatokba nagyon jól fejlődik, megveszem, és nálam már "visszafelé fejlődik"?
Előre is KÖSZI.
Negotations>Player Search>Search by Group>Other>és ott Free Agent, vagy Edit Player, eltudod hozni ingyen akit szeretnél. Illetve még van egy olyan lehetőség hogy amely játékosokkal nem hoszabbított szerződést a csapata azokat is eltudod hozni őket ingyen. Vagy nézel kis csapatokban tehetséges fiatalokat, azokat is elég olcsón meglehet szerezni, plusz mondjuk aki Transfer Listán van aztis...Remélem segítettem.barca1615 írta:Hali! Engem az érdekelne, hogy ingyen igazolni hogy lehet?
Stoke cityvel vagyok master-be.. Szeretnék valami jó csapatot össze rakni.. Lóvé kevés 10milla:D Felnyomtam a fan clubbot 10-re meg az átigazolási edzőt maxra 5-ös asszem
Köszi,a C a jó.csababarca írta:Nálam Y-C.
Vagy X-V![]()
kettő közül valamelyik.
soadroli írta:Nem módosítottam, de se az E, se a Q nem jó.messideco írta:Csak gyorsítani lehet, ha jól tudom a Q és/vagy az E gombokkal, persze ha nem módosítottad a kezelést
Nem módosítottam, de se az E, se a Q nem jó.messideco írta:Csak gyorsítani lehet, ha jól tudom a Q és/vagy az E gombokkal, persze ha nem módosítottad a kezelést
Csak gyorsítani lehet, ha jól tudom a Q és/vagy az E gombokkal, persze ha nem módosítottad a kezeléstsoadroli írta:Azt valaki nem tudja hogy mikor csere vagyok,akkor hogy lehet előretekerni a meccset? Mert a jobb fölsőbe van ilyen bigyó, ami szerintem arra van hogy előretekerjem...
Player > Individual Information > és akkor ott a "Q" és "E" billentyűkkel tudsz lapozni, 5. lapocskán megtalálod!csababarca írta:Az overallt hol lehet megnézni? Mert az eredeti posztom SS,de AMF-ként játszatnak,és úgy kevesebb vagyok,73as. SS-ként tuti több vagyok,mert alig van 70 alatti értékem,a javarésze már 85 körüli.
ÉRtem se nagyon jelentkezik senki,már a Mainzban vagyok 4. éve. Rúgtam 150 gólt,meg 50 gólpasszt, 7,75ös átlagértéket kapok,és így is semmi.
Kardi írta: én csak arra figyelek hogy jó osztályzást kapjak 7.5, vagy 8.0-ast illetve hogy én legyek lehetőleg a Man of the Match és valahogy jönnek a nagy csapatok szépen idővel....amúgy már megfigyeltem (nem ez az első BaL-os playám) hogy a Real mindíg bejelentkezett értem a 2. évben, csak valamiért sosem mentem mert azért mégis csak Barca a várt csapat, de ez most korán összejött. A rekordom az 22éves kor volt és 92es AMF, CMF, DMF, SS, SMF és épp akkor igazolt le a Barcelona a maximum fizetéssel amit csak lehet adni, vagy 4000 vagy 5000. Illetve figyeljetek arra hogy nemzetközi mecseken is jól szerepeljetek, az is fontos szerintem.