2010.08.02. 11:29:52
Kardi írta:
én csak arra figyelek hogy jó osztályzást kapjak 7.5, vagy 8.0-ast illetve hogy én legyek lehetőleg a Man of the Match és valahogy jönnek a nagy csapatok szépen idővel....amúgy már megfigyeltem (nem ez az első BaL-os playám) hogy a Real mindíg bejelentkezett értem a 2. évben, csak valamiért sosem mentem mert azért mégis csak Barca a várt csapat, de ez most korán összejött. A rekordom az 22éves kor volt és 92es AMF, CMF, DMF, SS, SMF és épp akkor igazolt le a Barcelona a maximum fizetéssel amit csak lehet adni, vagy 4000 vagy 5000. Illetve figyeljetek arra hogy nemzetközi mecseken is jól szerepeljetek, az is fontos szerintem.

Az overallt hol lehet megnézni? Mert az eredeti posztom SS,de AMF-ként játszatnak,és úgy kevesebb vagyok,73as. SS-ként tuti több vagyok,mert alig van 70 alatti értékem,a javarésze már 85 körüli.
ÉRtem se nagyon jelentkezik senki,már a Mainzban vagyok 4. éve. Rúgtam 150 gólt,meg 50 gólpasszt, 7,75ös átlagértéket kapok,és így is semmi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."