Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A bajnokságban a 3. helyen zártam. Eddig csak egy középpályással erősítettem, több változást nem tervezek, talán egy kapust fogok venni. A hetedbe milyen tulajdonságai legyenek a kapusnak?Puyol05 írta: ...
hát nagyjából ennyi. ti hogy álltok
Hát 7.ed osztályban szerintem elegek lesznek a "jó" és "remek" képességű játékosokPuyol05 írta:
hát nagyjából ennyi. ti hogy álltok
socio66 írta:én vagyok a hülye,vagy délelőtt tényleg más volt a kupaellenfelem,mint most?
komolyan.
nem mintha nem menne egyre mindkettő,csak fura.
egy ilyen csapat már régóta kispályázik a szegedi egyetemi bajnokságban. biztos onnan az ötlet:PPuyol05 írta:na várjál, azt skubizd, hogy milyen ellenfelet kaptam a kupában. igaz, hogy egy bot csapat, de a neve az nem semmi:
Szemérem Ajax![]()
![]()
az nagyon komoly...![]()
Idős korában simán. Mondjuk ez elég nagy ugrás, de ezek szerintem akkor ilyen is van.streho87 írta:Megtörténhet, hogy egy játékos visszafelé "fejlődik"????![]()
Egyik szélső játékosom remek szintről megfelelőre esett vissza...eddig ilyet még nem tapasztaltam, azért kérdezem.
Jaja, köszi szépen. Leginkább a játékosok érdekeltek, mert néztem HO-ban, hogy két legendással átlag hazai meccsen (elégedett csapatszellem) és a mostani játékosokkal nem nagyon megy megfelelő fölé, de a legendásak már azért elég magasak ahhoz, hogy túl drágák legyenek.MichaaBee írta:A 2 kozeppalyasom titani illetve termfeletti kepessegu. Van egy defcsatim, o lenyugozo, illetve a ket tamadoszelsom jo, valamint remek. A 3 kozephatvedbol 2 remek jatekszervesu es 1 kozepszeru. A csapatszellem (TS) mamoros volt (ez a leheto legmagasabb, mivel elozo heten foldi paradicsom volt, s 7 frissites alatt mamorosra esik vissza).ElBartimaeus írta:MichaaBee! Gratulálok a feljutásodhoz, bár elnézve az ellenfeledet ez igen egyértelmű volt, hogy így fog alakulni. Amúgy azt megkérdezném, hogy ilyen középpályát milyen játékosokkal lehet elérni? (Az összes játékszervezése érdekelne, aki besegít a kp-ba) Illetve természetesen érdekelne a csapatösszhang, vagy mi is.Azt tudom, hogy mots-oltál, de azért érdekel, hogy ilyet hogy lehet összehozni?
(Mert a csoportomban az egyik csapat vett kettő, feltehetően legendás, vagy hasonló játékszervezésű játékost és így is csak megfelelő kp-t hoz le a legtöbbször.)
A legfontosabb tenyezo szerintem a csapatszellem. Azt nagyon magasan tartva szep kozeppalyat lehet hozni hetrol hetre, akar lazazva is. Aki nem engedheti meg maganak, hogy a bajnoksagban legalabb a meccsek felen lazazzon, az szerintem hasznalja ki a kupameccseket, hogy ott megszedje magat. A masik fontos dolog ezzel kapcsolatban, hogy gyakorlatilag csak kozepszeru vagy annal jobb vezetoi kepessegu edzonel mukodik, tehat csapnivaloval nem nagyon eri meg, mert hamar visszaesik a csapatszellem.
Remelem hasznos volt a monologom!
A 2 kozeppalyasom titani illetve termfeletti kepessegu. Van egy defcsatim, o lenyugozo, illetve a ket tamadoszelsom jo, valamint remek. A 3 kozephatvedbol 2 remek jatekszervesu es 1 kozepszeru. A csapatszellem (TS) mamoros volt (ez a leheto legmagasabb, mivel elozo heten foldi paradicsom volt, s 7 frissites alatt mamorosra esik vissza).ElBartimaeus írta:MichaaBee! Gratulálok a feljutásodhoz, bár elnézve az ellenfeledet ez igen egyértelmű volt, hogy így fog alakulni. Amúgy azt megkérdezném, hogy ilyen középpályát milyen játékosokkal lehet elérni? (Az összes játékszervezése érdekelne, aki besegít a kp-ba) Illetve természetesen érdekelne a csapatösszhang, vagy mi is.Azt tudom, hogy mots-oltál, de azért érdekel, hogy ilyet hogy lehet összehozni?
(Mert a csoportomban az egyik csapat vett kettő, feltehetően legendás, vagy hasonló játékszervezésű játékost és így is csak megfelelő kp-t hoz le a legtöbbször.)
Neztem a te meccsed is, hat az egy cseszett nagy szivatas volt. 100-bol 99-szer te nyertel volna, de most pont az az 1 jott ki. Nem lehet megmagyarazni sajnos...bowlinggolyo írta:Gratulálok neked!MichaaBee írta:Eeees, IGEN! 5-1 ide, megvan az osztalyozo, irany az V. osztaly!![]()
Nekem sajnos nem jött össze és nm is értem h miért nem mocskos HT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ilyenkor szívesen kidobnám a kukába.Abszolút nem bírom felfogni h miért kaptam ki.
Ha vki aki tudja h miért kaptam ki annak megköszönném ha leírná.Match id:285853633 (hozzá nem értők kérem kíméljenek a baromságaikkal)Elég tapasztalt vagyok de nem bírom felfogni h 56 ponttal jobb vagyok és nem nyertem
A válaszokat előre is köszi!
Üdv,Szabi
bowlinggolyo írta: Ha vki aki tudja h miért kaptam ki annak megköszönném ha leírná.Match id:285853633 (hozzá nem értők kérem kíméljenek a baromságaikkal)Elég tapasztalt vagyok de nem bírom felfogni h 56 ponttal jobb vagyok és nem nyertem
A válaszokat előre is köszi!
Üdv,Szabi
Gratulálok neked!MichaaBee írta:Eeees, IGEN! 5-1 ide, megvan az osztalyozo, irany az V. osztaly!![]()
Grat!MichaaBee írta:Eeees, IGEN! 5-1 ide, megvan az osztalyozo, irany az V. osztaly!![]()