Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igazából csak szabadrúgásnál tudom...miután elkezd nemkifutni a rugó elkezded nyomni az irányt és arra teker, minél tovább nyomod annál jobban.barcelona74 írta:Sziasztok a pes 2010-ben hogy lehet lövésnél csavarni a labdát?Ha vki tud kérem segitsen sziasztok VISCA EL BARCA!
A telepítőt. Ezek a fájlok vannak és ha megnyitom akkor nem nyitja meg.:Kardi írta:magát a telepítőt nem nyitja meg, vagy magát a becsomagolt dolgot nemtudod megnyitni?
magát a telepítőt nem nyitja meg, vagy magát a becsomagolt dolgot nemtudod megnyitni?Z.Chris írta:De akármelyik patch-et akarom megnyitni nem nyitja meg.
a system settings az alapból feltelepíti az 1.3as patchet,utána telepíted a 3.3at utána a 3.4et és megy.Z.Chris írta:Szóval:
1. System Settings -> Download ( leszedem )
2. Telepítem az 1.3mas patch-et.
3. Telepítem a 3.3 patch-et.
4. Telepítem a 3.4 patch-et.
És megy a játék?
Amit letöltök a System Settings-ből azt hova menti el a játék?
Ha megnyitom a 3.0 vagy 3.3 vagy 3.4es patch-eket, egyik se indul el, ez miért van? Az 1.3mas patch az rendesen működik.
elöször leszeded a frissítést, aztán 1.3, aztán 3.3, aztán 3.4Z.Chris írta:Felraktam az 1.3mas patch-et a játék nem indul. Elakartam kezdeni telepíteni a 3.4es patch-et de ha megnyitom nem jön be semmi.
Ez miért van?
Z.Chris írta:Felraktam az 1.3mas patch-et a játék nem indul. Elakartam kezdeni telepíteni a 3.4es patch-et de ha megnyitom nem jön be semmi.
Ez miért van?
rakd fel nyugottan az 1.3at is utána egyből a 3.3, és a 3.4 nemlesz semmi baja!Z.Chris írta:Akkor hogyan rakjam fel a 3.3mas patch-et ha nem telepíthetem fel az 1.3-masat?Puyol05 írta:Ha nem eredeti a játékod, ne rakd fel a hivatalos patchet! ha felrakod, akkor nem fog menni a játék, és újra kell telepíteni. én már egyszer kétszer megszívtam vele. de ez csak egy jó tanács.
Akkor hogyan rakjam fel a 3.3mas patch-et ha nem telepíthetem fel az 1.3-masat?Puyol05 írta:Ha nem eredeti a játékod, ne rakd fel a hivatalos patchet! ha felrakod, akkor nem fog menni a játék, és újra kell telepíteni. én már egyszer kétszer megszívtam vele. de ez csak egy jó tanács.
öhhmm be mész a játékon belül a System Settingshez,ott Download,és letölti a frissitést és már mehet is a gameZ.Chris írta:Fel szeretném telepíteni a 3.4es patch-et a játékhoz, olvastam, hogy hogyan kell telepíteni és ezt írta:
" Amennyiben "szűz" játékra telepítjük fel, akkor a Konami hivatalos 1.3-mas patch-ére lesz szükségünk "
Nekem nem eredeti a játékom ha leszedem az eredeti patch-et akkor menni fog a játékom?
Ha nem eredeti a játékod, ne rakd fel a hivatalos patchet! ha felrakod, akkor nem fog menni a játék, és újra kell telepíteni. én már egyszer kétszer megszívtam vele. de ez csak egy jó tanács.messideco írta:Valószínüleg igen. Nekem is megy a magyar patch-el, ott ugyanezt kérteZ.Chris írta:Fel szeretném telepíteni a 3.4es patch-et a játékhoz, olvastam, hogy hogyan kell telepíteni és ezt írta:
" Amennyiben "szűz" játékra telepítjük fel, akkor a Konami hivatalos 1.3-mas patch-ére lesz szükségünk "
Nekem nem eredeti a játékom ha leszedem az eredeti patch-et akkor menni fog a játékom?
Valószínüleg igen. Nekem is megy a magyar patch-el, ott ugyanezt kérteZ.Chris írta:Fel szeretném telepíteni a 3.4es patch-et a játékhoz, olvastam, hogy hogyan kell telepíteni és ezt írta:
már leírtam egyszer de "Professional"-on nyomom.chonggy írta:Hogy tudtál 2 szezon alatt elmenni ekkora csapatokba?Én is 2. szezon végén vagyok (még van pár meccs),de a Valenciában tolom,az a legnagyobb csapat,amely bejelentkezett értem,pedig én is kb ugyanúgy tolom mint te,gondolom kicsit gólerőseb is vagyok...Kardi írta:Nos srácok elértem BaL-ban az 2. szezon végére....Realban 7.15ös osztályzás 23meccsen 11gól 8gólpassz, Barcaban 7.35ös osztályzás 21meccsen 10gól 9gólpassz. Realal anno kiejtettem a Barcát a kupából megis nyerték nélkülem, én a Barcával megnyertem a La Ligát és a Bajnokok Ligáját....Melyik szinten tolod?