Nos, lenyomtam a 2010/2011es szezonom, ugyanúgy a BL, spanyol kupa, és a klub vb lett behúzva részemről, a Real Madrid már 2. halássza el előlem a La Liga győzelmet 2-3pontttal

.....Szezon végén eladtam Chygrynskiyt 62(!!)millióért, Valdést 24millióért, Pedrot 38millióért és Yaya Tourét 68(!!)millióért. Egy játékost vettem csiga helyére a padra, Ő pedig San José a Bilbaotól, 81es védő 21éves 3millióért. 2éve a legnagyobb kihívás hogy eltudjam passzolni Ibrahimovicot, most már a kora miatt is mivel 30éves, de mindíg csak érdeklődnek érte, ajánlatot nem tesznek.
201/2012es legjobb kezdőm:
http://kepfeltoltes.hu/100808/barca10-1 ... es.hu_.jpg
szerk.: már a téli átigazolási szezonnál tartok a 2011/2012es szezonban és elhoztam ingyen Buffont 33éves 91es, tökéletes lesz hozzám levezetni amíg Rubén Mino, és De Gea beérik....illetve megvettem Cristiano Ronaldot 81millióért a Real Madridtól, első meccsen tripláztam is vele a Valencia ellen. Van egy olyan gondom most hogy Torres elkezdett romlani "már csak" 89es, a szezon elején kezdett el romlani pedig még csak 27éves, eddig ilyet nem tapasztaltam mert még a kora miatt sem lehetséges, aztán Októberben elkezdett újra javulni most felment 90es szintre megint, de most ismét csökken, ez miért?!