Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudtommal a játékosok mondták le.Kalap1988 írta:Nem tudjátok mi az oka, hogy az USA ilyen viszonylag gyengébb kerettel vesz részt a kosárlabda a vb-én? Bár még így is ők a favoritok, de furcsa, esetleg azért van az, mert az Olimpia után, mikor visszaszerezték a renoméjuk, már nem számít annyira a győzelem és inkább építgetnek több csapatot is ? Vagy a játékosok mondták le?
Igen, ha valamelyik csapat átlépi az adófizetési határt, akkor amennyivel átlépte, annak a dupláját kell fizetni. A következő szezonzra ezt írták:Eazzy írta:Van valami luxury tax nekik nem?
Sehogy, de mivel rugalmas a fizetési sapka, ezért bizonyos feltételek mellett átléphető, de még nem is a Miami lépte át sokkal, hanem pl. a LAL meg a BostonEazzy írta:Ha már sapka, hogyan fér be a Miami a sapka alá![]()
![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... t-2037866/visca el barca írta:az a nem semmi
ilja kovalcsukkal 17 évre szóló szeruződést kötött a devilskicsit gyanus...
nem gyengén a kb 11 millio dollaros fizetesi sapka kijatszásáról van szó...
fishernek konkrétan nem hianyzik a gyurujeSlither írta:Hát egy tuti biztos bajnokságot, mi mást.visca el barca írta:
há bazzeg mit akarnak még ezek?
Ha a köv. 5 évben nem nyernek legalább 3 bajnokit, akkor elszégyellhetik magukat. Minden veterán akinek csak a gyűrű hiányzik, most mind oda akar majd menni, szóval kb. minden adott.
Hát egy tuti biztos bajnokságot, mi mást.visca el barca írta:
há bazzeg mit akarnak még ezek?
O'neil Bostonba mentcsababarca írta:http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... el-2036342
Miami lett a befutó.
Ütőképes csapat lehet;Wade,Bosh,James. És még ott van,bár már csak szabad ügynökként Quentin Richardson, Arroyo, Jermaine O'neil.
Még hozzá csapják Carmelot és összeáll az egykori szuper draft társaság....csababarca írta:http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... el-2036342
Miami lett a befutó.
Ütőképes csapat lehet;Wade,Bosh,James. És még ott van,bár már csak szabad ügynökként Quentin Richardson, Arroyo, Jermaine O'neil.
köszönöm!visca el barca írta:daffy írta:én azt olvastam h james csütörtökön(azaz ma) jelenti be,hogy hol folytatja. erről nem tud senki semmit?
v marad vagy chicago lesz meglássátok
James is expected to announce which team he will play for at 9 pm EST during an ESPN special on July 8.[64]
szoval ezt mi már csak holnap tudjuk meg...
daffy írta:én azt olvastam h james csütörtökön(azaz ma) jelenti be,hogy hol folytatja. erről nem tud senki semmit?
Ott volt, csak szabadügynök lett. Azt mondta marad, ha megfelelő társ kerül mellé.csababarca írta: Wade nem ott volt?vagy aláírt máshova,és onnan visszhozták? Chicago rémlik nekem
Game90 írta:BoshMiami + Wade-et is visszaigazolták.
Amare StoudemireNew York.
Joe Johnsonmarad Atlantában.
BoozerChicago.
Állítólag James is Miami felé kacsingat...
Helló! Szeretettel üdvözlünk az Eurobarca fórumán!sopisz írta:Ismeri valaki a Rugbyt?
Én azt játszom és nincs annál jobb sport.
De nem szeretem ha összekeverik az amerikai focival![]()
Na jóéjt.