Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Drenthe valószínűleg háttal ülne le a teszt elé....daffy írta:off: nekem egy régi álmom,hogy a focistákkal iq tesztet csináltassanak és megnézhessem. azt gondolom,hogy sok focistának a fán lenne a helye ilyen szempontból és nem a pályán. az egyik ilyen drenthe...állítom,hogy a majmoknak egy későbbi leszármazottja,mint mi(elég csak az arcberendezését nézni...egy az egyben orángután)
Megmondom őszintén, hogy meglepődtem azon, hogy Granero mennyire nem vált be. Én azt hittem, hogy belőle játékos lesz. Canales tényleg meggyőző eddig...daffy írta:on: kezd lassan kirajzolódni h kinek van helye a kezdőben,a padon és egy távoli lakatlan szigeten:
ami biztos: gago,maha,drenthe,granero nem játékosok.
pedro leon kezd meggyőzni,canales is nagyon ügyes eddig. benzema sokkal jobb,mint tavaly és nekem meggyőződésem h együtt kell játszania higannyal és cr-rel a pályán
Nyaralni volt???bali 15 írta:Kívánságod lehet hogy valóra válik.
A Facebook oladlán azt írta nemrég hogy nagyon közel van a Poolhoz.
Kívánságod lehet hogy valóra válik.szebben nem is fogalmazhattad volna meg...
bárcsak eligazolna, azt vennénk a helyére egy fiatal "noname" spanyolt az árából... jobban járnánk... már a tököm ki van vele... de legalább már nem esik-kell annyit mint egy fél lábú kenguru a műkori pályán...
maradjon csak a reppelésnél.... az legalább megy neki...
szebben nem is fogalmazhattad volna meg...lui1698 írta:Nem tehet róla szegény gyerek. Kb. egy két hetes döglött róka tarkószőrével egyező az iq pontszáma. Sokszor bizonyította, hogy neki nem nagyon fekszik a foci, mert elég hülye hozzá.Sanama írta:http://www.youtube.com/watch?v=TbjtiIIcPdA
2:05től
Állat vagy állat ez a Drenthe?
Jól kielemezte a VB döntőt
Nem tehet róla szegény gyerek. Kb. egy két hetes döglött róka tarkószőrével egyező az iq pontszáma. Sokszor bizonyította, hogy neki nem nagyon fekszik a foci, mert elég hülye hozzá.Sanama írta:http://www.youtube.com/watch?v=TbjtiIIcPdA
2:05től
Állat vagy állat ez a Drenthe?
Jól kielemezte a VB döntőt
Hát ez nagyon naagychonggy írta:Idén a RM nyer mindent!
http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
Tuti,hogy arról a kupáról beszélt Mourinho mesterlluisllach89 írta:Az egyik gondolom a Bernabeu kupa
Maicon szerintem nem lenne zsákbamacska. C. Ronaldo meg a meccs/gól átlagát tekintve a legjobb szezonját futotta tavaly. Persze ez is messze van attól, amit Messi művelt...noname írta:Én remélem h Maicon végül nem kerül a Realhoz. Vagy ha mégis, legalább mi is vegyük meg Cescet.![]()
AMúgy most Maicont a legtöbben a posztján a lejobbnak tartják. Bizony sokan belebuktak abba h Olaszo.-ban nagyon ment nekik, aztán egy gyorsabb (spanyol) bajnokságban már nem. Itt CR se akkora ássz, közel se mint volt Angliában.
cr pont akkora ász,nézd meg a statjait. am értem amit mondasz,csak pont a kivételt említetted.noname írta:Én remélem h Maicon végül nem kerül a Realhoz. Vagy ha mégis, legalább mi is vegyük meg Cescet.![]()
AMúgy most Maicont a legtöbben a posztján a lejobbnak tartják. Bizony sokan belebuktak abba h Olaszo.-ban nagyon ment nekik, aztán egy gyorsabb (spanyol) bajnokságban már nem. Itt CR se akkora ássz, közel se mint volt Angliában.
Szerintem nem ügyetlen, csak eléggé könnyelmű.sjd írta:Hát akkor igazoljátok le Usain Boltot hátvédnek, ő úgyis Real fan.daffy írta: sztem ramosnak belül van a helye. pepe gyors,ramos gyors,maicon gyors,marcelo gyors.
De most komolyan, Marcelot a sebessége nem menti fel az alól, hogy nem tud focizni
képzeld el,ha még lassú is lenne. marcelo tud focizni,csak nem balhátvédsjd írta:Hát akkor igazoljátok le Usain Boltot hátvédnek, ő úgyis Real fan.daffy írta: sztem ramosnak belül van a helye. pepe gyors,ramos gyors,maicon gyors,marcelo gyors.
De most komolyan, Marcelot a sebessége nem menti fel az alól, hogy nem tud focizni
Hát akkor igazoljátok le Usain Boltot hátvédnek, ő úgyis Real fan.daffy írta: sztem ramosnak belül van a helye. pepe gyors,ramos gyors,maicon gyors,marcelo gyors.
lúcio,zé roberto. a brazil fiúk gyorsak még járókerettel isP.U.Y.O.L. írta:Mondjuk abból a szempontból 10 pont, hogy ha Maicon lesérül/eltiltják, akkor olyan minőségi cseréje lenne, mint Ramos! Viszont Maicon lassan üti a 30-at nem? 1-2 tökéletes éve még biztos lesz, de talán utána már kopni fog a sebessége. (persze van ellenpélda is bőven pl. Cafú)
sztem ramosnak belül van a helye. pepe gyors,ramos gyors,maicon gyors,marcelo gyors. ha ramos maradna szélen,belül lenne egy albiol/garay ők nem a sebességükről híresek,sőt ha albiol vagy pepe lesérülne,akkor garay játszana. a srácra nem tennék akkora terhet,hogy kezdő legyen,mert nem képes stabil teljesítményt nyújtani(vagyis képes,de az a sz-ar teljesítmény). maiconra nagy szükség van,mert bejátssza az egész oldalt,így fent és lent is lehet egy plusz ember,ami rc óta nem adatott meg.P.U.Y.O.L. írta:Maicon kiváló játékos, posztja egyik legjobbja, de szerintem Sergio Ramos sem éppen ügyetlen, kb. ugyan arra képes, viszont középen nem a legstabilabb. Márpedig oda fog szorulni. Mi a véleményed?daffy írta:vége az első felkészülési meccsnek. Club América - Real Madrid 2-3
gólok: canales - üreskapu
higany - szép akció végén
ronaldo - szabadrúgás 20m
a játékról: a felkészülés közepén jó volt ez. napi 2 edzéssel,max terhelésnél jó kis tréning volt.
konklúzió: gagonak,mahának,drenthének nincs igazán helye a kezdőben. továbbá az is egyértelmű h kell maicon,mint egy falat kenyér(szerencsére amúgy is jön).
a meccs pozitívuma a csodálatos 2-3 akció,ami végigfutott. egyiket lesnek ítélték,pedig gyögyörű gól született belőle(az akció volt szép).
a meccs negatívuma: cr messze van messitől
Maicon kiváló játékos, posztja egyik legjobbja, de szerintem Sergio Ramos sem éppen ügyetlen, kb. ugyan arra képes, viszont középen nem a legstabilabb. Márpedig oda fog szorulni. Mi a véleményed?daffy írta:vége az első felkészülési meccsnek. Club América - Real Madrid 2-3
gólok: canales - üreskapu
higany - szép akció végén
ronaldo - szabadrúgás 20m
a játékról: a felkészülés közepén jó volt ez. napi 2 edzéssel,max terhelésnél jó kis tréning volt.
konklúzió: gagonak,mahának,drenthének nincs igazán helye a kezdőben. továbbá az is egyértelmű h kell maicon,mint egy falat kenyér(szerencsére amúgy is jön).
a meccs pozitívuma a csodálatos 2-3 akció,ami végigfutott. egyiket lesnek ítélték,pedig gyögyörű gól született belőle(az akció volt szép).
a meccs negatívuma: cr messze van messitől