Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazából marhára nem értem Pep-et.Ha nem jön Cesc és mást meg nem hozunk helyette akkor simán elférne Hleb,a semminél ő is több. Pep-be olyan makacsság van ami már nem egészséges. Amit elhatároz abból nem enged,akkor sem enged ha a döntése finoman szólva is megkérdőjelezhető (pl. Samu,Yaya). Persze amig jönnek az eredmények addig senkinek nem lehet egy szava sem,de ha megtörik a lendület (reméljük nem fog) akkor bőven lesznek olyan helyzetek amivel lehet majd támadni.sjd írta:Akkor Guardiolával ezt beszéld meg, mert még egy barátságos meccsre sem viszi elbali 15 írta: Kezd má elegem lenni nagyon. Hleb szerintem megfelelő lesz. MOST MÉG....
Akkor Guardiolával ezt beszéld meg, mert még egy barátságos meccsre sem viszi elbali 15 írta: Kezd má elegem lenni nagyon. Hleb szerintem megfelelő lesz. MOST MÉG....
Az meg már túl nagy összeg, maradjon ahol van.Attika 25 írta:A 42 milla elég vicces ajánlat,ha eltekintünk attól,hogy saját nevelés stb.,márpedig el kell tekintenünk tőle,mert az Arsenal is leszarja,teszem hozzá teljes joggal. Ennyiért akkor sem fogják odaadni,ha végül Cesc meggyőzi Wenger-t,hogy engedje el. Én 50 milla alatt nem látok rá esélyt.
De sokszor mondták már azt h ma vagy következő héten eldől a sorsa...nahjolvan írta:A sport.es szerint 42 millkát ajánlottunk Cescért..ma vagy a következő hét elején dől el a sorsa!ma beszél négyszemközt Wengerrel,aztán gondolom a sajtónak is beszámol a dologról!
Így van. Azt hiszem Wenger 6.-át tűzte ki határidőnek,úgyhogy gondolom holnap hallunk valamit.sunyi-menyet írta:az Arsenal-nál várnak tőle egy hivatalos nyilatkozatot jövőjéről... akkor -vélhetően- eldől, hogy buktuk vagy sem...Andris írta:..."ja hogy már az Arsenallal edzett? akkor ez bukta".
az Arsenal-nál várnak tőle egy hivatalos nyilatkozatot jövőjéről... akkor -vélhetően- eldől, hogy buktuk vagy sem...Andris írta:..."ja hogy már az Arsenallal edzett? akkor ez bukta".
Ezekkel szerintem mind így vagyunk, kell az ember, és a tény ....csababarca írta:Nem.CFirpo3 írta:Szerintem nem kell aggódni.![]()
Nyugodtabb lennél ha minden nap kitalálnának egy átigazolási pletykát, vagy leírnák, hogy holnap már tényleg eldől Cesc sorsa?
Akkor nyugodnék meg,ha igazolnánk minimum egy embert a középpályára.
Igazából rosszul fogalmaztam,vagy félreérthető voltam,mert nem pletykákat akarok,hanem tényeket.
Nem.CFirpo3 írta:Szerintem nem kell aggódni.![]()
Nyugodtabb lennél ha minden nap kitalálnának egy átigazolási pletykát, vagy leírnák, hogy holnap már tényleg eldől Cesc sorsa?
Szerintem nem kell aggódni.csababarca írta:Nagy a csend,a mundo és a sport se hoz semmi új pletykát.
Nem tudom,kezdek félni,hogy ezzel a szűk kerettel megyünk neki az idénynek.
És lassan el kéne kezdeni igazolni,mert nemsokára kezdődik az idény.
Az első felével egyet értek, a másikkal már nem.Varatrix írta:Nem tudom ez a 21 ember igy szepen hangzik, de sok a fiatal.
En nem feltetlen biznam meg Thiagora, meg Jhonatanra a Barca sorsat serules eseten.
En 2 kozeppalyast mindenkepp leigazolnek.
Egy szervezot, meg egy vedekezot.
Ezt meg megspekelnem azzal, hogy megtartanam Hlebet meg Cacarest.
Hlebnek tetszik a hozzaallasa, Cacares meg szimpi volt a Vb-n.
Hlebet, csak akkor adnam el, ha bele lehet vonni egy uzletbe.
Ez még nem gáz....de hol van Rosell ??SuperMessi írta:Elkezdte az edzést az Arsenallal, nyilvános transzfer kérelemnek semmi nyoma...baas11 írta:Nincs valami hír Fabregasról ? ha jól tudom ma ért véget a szabija.....
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 90,00.html
Akkor nagyon úgy néz ki, hogy nem jön.SuperMessi írta:Elkezdte az edzést az Arsenallal, nyilvános transzfer kérelemnek semmi nyoma...baas11 írta:Nincs valami hír Fabregasról ? ha jól tudom ma ért véget a szabija.....
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 90,00.html
Elkezdte az edzést az Arsenallal, nyilvános transzfer kérelemnek semmi nyoma...baas11 írta:Nincs valami hír Fabregasról ? ha jól tudom ma ért véget a szabija.....
Ázsiába már kivitte, de a padra már nem fért fel! Talán majd Kínában... (minden esetre szerintem se fog szerepet kapni idén sem nálunk, ráadásul több kérője is van, úgyhogy pénz lesz belőle...)Chino írta:Nem hiszem hogy számolna vele, bár ki tudja. Hlebbel biztosan nem, legalábbis abból kiindulva, hogy még a túrára sem vitte ki.Kissge87 írta: Cáserest még ki is felejtetted!!!![]()
Tudom, hogy nem számol vele Pep de ki tudja!!!
Nem hiszem hogy számolna vele, bár ki tudja. Hlebbel biztosan nem, legalábbis abból kiindulva, hogy még a túrára sem vitte ki.Kissge87 írta: Cáserest még ki is felejtetted!!!![]()
Tudom, hogy nem számol vele Pep de ki tudja!!!