Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez sok dologtól függ. Nem tudom eddig milyen gyakran néztél angol nyelven filmeket. Mert azért az ott "használt" szavak nagy része előfordul minden egyes "szleng" szövegben. Tehát ha azokat megismered,onnantól sokkal könnyebb,legalábbis megérteniEazzy írta:Nekem is lenne egy kérdésem, csak ezt inkább azokhoz intézném, akik fordítgattak már feliratot esetleg, vagy valamit.
Mennyi időbe telik kb. egy 40-45 perces sorozatrész feliratának angolról magyarra fordítása?
Ma nekikezdtem egynek csak úgy gyakorlás céljából. öt és fél órát fordítottam, na jó nem teljesen odafókuszálva, mert néha pihentem pár percet, meg ilyenek, de még nem lettem kész vele, szerintem még kb 1, max 1,5 óra kell hogy befejezzem, átnézzem. Ha csak erre figyelek, akkor szerintem 5 órára le tudom kb faragni.
na most ez jó, vagy illik kicsit gyakorolni a nyelvet méginkább![]()
(mindenképp fogom, csak kíváncsi vagyok, hogy kb másnak hogy megy ez...)
egyébként kb 600 soros ehhez a részhez a felirat.
Messa írta:Szerk.: Mivan chonggy, fáj a hátad? A Fastum jó krém, azt használjad.chonggy írta:Hátfájásra melyik a legjobb gyógyszer?Nincs itthon senki,de majd belehalok...![]()
így idézőjelesen már más a dolog, köszidavidvilla77 írta: Szerintem arra gondolt,hogy ő írt egy szöveget vagy valami, és azt kéne neki "felénekelni"
Szerintem arra gondolt,hogy ő írt egy szöveget vagy valami, és azt kéne neki "felénekelni"sjd írta:wtf? nálam a rap és az ének két különböző dolog, tudomásom szerint a rapperek nem tudnak énekelnivuvu írta:valaki nem tud olyan (amatőr is lehet persze) rappert aki egy szöveget felénekelne valamilyen kis zenei aláfestéssel?
(bocs, de tényleg nem vágom h mit szeretnél kérni)
Azt hiszem ismerek két embert, bár őket rég nem láttam. Amikor elváltak útjaink, akkor ők ketten nyomatták a dolgot egész rendszeresen. Egy próbált megérhet, illetve akár adhatok egy facebook adatlapot. (lévén annyi ideje nem beszéltem vele, és amúgy sose volt túl kedves ismerősöm, hogy szinte ugyanaz lenne, ha te kérnéd meg őt, vagy őket a dologra, akkor legalább meg tudjátok egyből beszélni a részleteket )vuvu írta:valaki nem tud olyan (amatőr is lehet persze) rappert aki egy szöveget felénekelne valamilyen kis zenei aláfestéssel?
wtf? nálam a rap és az ének két különböző dolog, tudomásom szerint a rapperek nem tudnak énekelnivuvu írta:valaki nem tud olyan (amatőr is lehet persze) rappert aki egy szöveget felénekelne valamilyen kis zenei aláfestéssel?
EZ például szerintem pont olyan mint amit keresel.Messa írta:Sziasztok. Magyar Válogatottas mezt szeretnék rendelni magamnak, de sehol sem találok olyan igazit, amilyen nekem kéne.
Szerk.: Mivan chonggy, fáj a hátad? A Fastum jó krém, azt használjad.chonggy írta:Hátfájásra melyik a legjobb gyógyszer?Nincs itthon senki,de majd belehalok...
Transfermarkt - elég hasznos ez ügybenkudu írta:Régebben mintha láttam volna egy olyan honlapot, ahol az aktuális átigazolások voltak rendszerezve bajnokságok és csapatok szerint, illetve a teljes keretek.
Egy külföldi oldal volt. Elsősorban spanyol átigazolások érdekelnének.
Tudja valaki, hogy melyik honlap lehet ez?
köszii
Anyád kinja,alig élek,te meg még b.sztatsz...Saviola írta:Vágd le a lábad,az jobban fog fájni,hátfájásra már koncentrálni sem tudsz.chonggy írta:Hátfájásra melyik a legjobb gyógyszer?Nincs itthon senki,de majd belehalok...![]()
nyomj okét!fanbarca írta:
Mit tegyek? .....(
áttételes fájdalomkezelés by Mel BrooksSaviola írta:Vágd le a lábad,az jobban fog fájni,hátfájásra már koncentrálni sem tudsz.chonggy írta:Hátfájásra melyik a legjobb gyógyszer?Nincs itthon senki,de majd belehalok...![]()
Nekem is egyre több számnál írja ezt ki. Amit két nappal ezelőtt még simán hallgattam, azt tegnap már nem tudtam. A fél playlistem most le van tiltva ezzel a jogi cécós szarsággal....Rinku írta:Másnap is ezt a 'mit is' ? - /pont azt.../ írja ki a youtube?
A videó Sony Music Entertainment tulajdonában álló anyagot tartalmaz, aki letiltotta azt az országodban szerzői jogi okok miatt.
Anyátok...![]()
![]()
Nehogy meg lehessen hallgatni egy kumma számot, áh, minek...
igen, ez engem is nagyon felkúr. nem tudom, hogy minek kell a fesztivált csinálni...Rinku írta:Másnap is ezt a 'mit is' ? - /pont azt.../ írja ki a youtube?
A videó Sony Music Entertainment tulajdonában álló anyagot tartalmaz, aki letiltotta azt az országodban szerzői jogi okok miatt.
Anyátok...![]()
![]()
Nehogy meg lehessen hallgatni egy kumma számot, áh, minek...
Vágd le a lábad,az jobban fog fájni,hátfájásra már koncentrálni sem tudsz.chonggy írta:Hátfájásra melyik a legjobb gyógyszer?Nincs itthon senki,de majd belehalok...![]()
Az otthon található gyógyszerkból akarsz random bevenni valamit?chonggy írta:Hátfájásra melyik a legjobb gyógyszer?Nincs itthon senki,de majd belehalok...![]()