socio66 az Európai Játékospiac topikban írta:
... Huszti egy hülye,a Zenittel elcseszte a karrierjét,Halmosi meg egyszerűen pénzt keres.. nem akar ő játszani,minek..
áh,az ilyeneket semmibe nem nézem...
áthoztam ide,ott már off lenne nagyon:
Huszti, Halmosi és még rengeteg magyar van,akinek ezzel ment el a karrierje,hogy csak a pénzt nézte. Leandro - mivel magyar válogatottról lévén szó - is sztem esélyes lehetne a balbekk pozícíóra a válogatottban, de nem Ciprusról. és még annyi ilyen (bocsánat a kifejezésért,de) barmunk van, hogy ezért is tart itt a magyar foci, ahol. És lám, itt az új üdvöskénk, a mi Balázsunk. nem volt vele semmi bajom, míg egyszer szóba nem hozták valamelyik török csapattal, mire ő: előrelépés lenne. anyagilag biztos

az hogy mennnyivel jobb törökben mint szemelőtt lenni hollandiában, azt nem értem... volt sok olyan játékosunk,akik többre vihették volna és valamiért mégsem jött össze nekik, és itt most a 3 kedvencem említem meg:
- Lisztes a legrosszabbkor szenvedett sérülést,ráadásul elég komolyat, és ennyi. (Lipcsei szintén...)
- Gera többször is rossz döntést hozott, előbb el kellett vna jönnie a West Bromból és kész. ő sztem nem a pénzt nézte, egyszerűen elszúrta. többször is.
- Vincze Ottó: aki már volt annyira jó, h a Barca leigazolja (még ha csak a B csapatban is játszott) azért abban több van, mint a SV Mannheim, Cottbus stb...
és most is ugyanez, minden játékosunknál, aki valamire is hivatott, tuti hogy valami nem stimmel: vagy hülye, vagy pénzéhés (aki utóbbinak tulajdonosa az az előbbinek is

) vagy nincs szerencséje. és ez kezd már idegesíteni
](./images/smilies/eusa_wall.gif)