Bár én sem látok bele jobban az igazolások menetébe, de szerintem nem úgy kell elképzelni, mint ahogyan itt sokan felvázolták, hogy valaki önkényesen lezsírozott mindent Özil-lel, Guardiolát meg majd megkérdezik.

Nyilván van valami koncepció, van A-B-C terv, amit az edző és a stáb közösen beszél meg. Valószínűleg ebben benne volt Özil is, a kompetens személy meg intézkedhetett simán egy délelőtt, a Werdernél van egy kb. ár, mert sokan állnak sorba, a játékos meg ha jönni akar, akkor nagyjából vele is meg lehet egyezni. Ezután jöhet Pep, aki véglegesíti, hogy tényleg kell neki, és így hamar zárul az üzlet. Elvégre neki is be kell illeszkedni.
Bár a logikát továbbra sem látom benne, főleg Pep-et ismerve.

Ha jövőre jöhet Fabregas, nem lesz az az ember BCN-ban, aki azt mondaná, hogy dehogy kell. Még akkor sem, ha Özil és Jonathan minden várakozást fölülmúlva játszana. Én legalábbis nem igazán hiszem. Szóval ha jönne Cesc, meg itt lennének a saját nevelések, Özil-nek nem maradna hely (hacsak nem egy sorral feljebb). Mondjuk még Özil sem biztos, nem hogy Fabregas.
Ennyi pénzért viszont megérné, mert fiatal, és tehetséges. Ha nem megy neki, egy-két év múlva ennyiért simán haza lehet passzolni a Bayern-nek.
szerk.:
Mellesleg aki olvassa amit írok, az már többször láthatta, hogy szerintem Hleb-bel hol rontottuk MI el. Valószínűleg Özil azért nem Messi alternatívája lenne...
Ja... Xavi és Iniesta.

Lényegesen jobb.
Egyébként ha már sokszor szóba került a fórum színvonala... egy sportoló kapcsán ne az legyen már az egyik legnagyobb gondunk, hogyan néz ki.

(mondjuk ez a szmájli lehet sz.rul mutat itt

) Ez már tényleg kezd az alja lenni.