Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Azért nem mindegy, hogy 17-18 az a fiatal vagy 22.CFirpo3 írta:Thiago/JdS is tehetséges, fiatal, és ingyen van..
Egyébként, ha létre jön a transzfer, nagyon nem fogom érteni, ugyanis a Barca mindig megadja a lehetőséget a sajátneveléseknek, eddig úgy tűnt, hogy most is, JdS nagyon jól szerepelt, erre igazolnak egy fiatal középpályást...
Ezzel gyakorlatilag esélyt sem adnak a két Barca nevelésnek, ha mégis sikerül bizonyítaniuk, és Özil elé kerülnek a rangsorban, akkor pedig egy hatalmas tehetségnek kikiáltott játékos fog nálunk padozni évekig.
Ezért nem tudom elképzelni, hogy igaz ez a hír.
Azért azt nehezen tudom elképzelni ahogy Fabregas fenyegeti Wengert meg veri magát...(mondjuk igaza van), ennél sokkal tisztelettudóbb és intelligensebb mind ő mind Wenger!Capon írta:
Fabregasra rátérve én nem gondolom....
kitől olvastad hogy ez szempont?Léfe írta:Mióta szempont egy igazolásnál, hogy , milyen a szeme, és hogy " nem szimpatikus". Röhely. Ötévesek szövege. Ezt -ha tényleg jön- majd az idő eldönti, mármint hogy jó igazolás volt vagy nem. Minden nagy csapatnál fogtak már átigazolást tekinve mellé, de volt ugy is hogy valaki többet adott mint vártuk.
az.Léfe írta:Röhely.
1: Nem hagyta ki Thiágot, mivel nem kaptunk arról hivatalos infót, hogy Pep felhozza végérvényesen.Messithebest írta:Kihagytál egy bizonyos Thiagot.Fernando írta:Ha jönne Özil és fölkerülne Jonathan szerintem le is lenne zárva az idei átigazolási ablak nekünk (bár én szeretnék még egy Senna-nak is szorítani). Kész lenne a keret lényegében.
Valdés, Pinto,- Alves, Adriano, Piqué, Puyol, Milito, Fontás, Abidal, Maxwell,- Busquets, Jonathan, Iniesta, Keita, Xavi, Özil, (esetleg Senna),- David Villa, Pedro, Ibrahimovic, Bojan, Messi, Jeffren
Szerintem nem hangzik rosszul.
Az Özil-ügyhöz:
Szerintem Özil tehetséges játékos,de én nem tudom,hogy hol lenne a helye a kezdőben,padoznia meg felesleges itt.Akkor maradjon már Brémába,ott legalább biztos kezdő.Vkp-t nem játssza jól,Xavi vagy Ini helyére kötve hiszem,hogy betenné Pep(ráadásul szerintem is hülyeség lenne),a csatársor meg hibátlan,oda sem nagyon férne be.Tehát kérdem én,hol lenne itt a helye?
Kihagytál egy bizonyos Thiagot.Fernando írta:Ha jönne Özil és fölkerülne Jonathan szerintem le is lenne zárva az idei átigazolási ablak nekünk (bár én szeretnék még egy Senna-nak is szorítani). Kész lenne a keret lényegében.
Valdés, Pinto,- Alves, Adriano, Piqué, Puyol, Milito, Fontás, Abidal, Maxwell,- Busquets, Jonathan, Iniesta, Keita, Xavi, Özil, (esetleg Senna),- David Villa, Pedro, Ibrahimovic, Bojan, Messi, Jeffren
Szerintem nem hangzik rosszul.
Én is nagyon örülnék neki, én se voltam német-fan, de az ő játéka nekem is kivételt nyújtott. Ha kb. 30 milláért jött volna, szerintem az egy kicsit túlzás lett volna, de így szerintem egy bomba nagy igazolás . (árától eltekintve)messideco írta:Remélem nem kamu ez az Özil-story. Hosszú idő után érkezne egy általam várt játékos. A Vb-n nagyon nem szurkoltam a németeknek, de Özil kivételt képezett. 12-15 millió nem tűnik soknak érte, és ha valóban Ő is jönne, az nem lenne rossz![]()
!Capon írta:Ez valóban elég vicces amit barca99 is mond, azért ezt ti sem gondoljátok komolyan. Pep csak úgy elvan, felkel elmegy edzésre, lődörög, aztán a délutáni vagy kora esti edzés végén hazafelé indulva az autókijáróban odaszólnak neki csak úgy mellékesen, hogy ja Özilt leigazultunk a csapatba...
Ja... Xavi és Iniesta.Mellesleg aki olvassa amit írok, az már többször láthatta, hogy szerintem Hleb-bel hol rontottuk MI el. Valószínűleg Özil azért nem Messi alternatívája lenne...
Minek is? Ott van fiatalnak Mino és Oier!Jövőre mindenképpen kell venni egy cserekapust vagy egy fiatalt Smile Mert Pinto nagyon nem biztos.
Szerintem ebben a trióban Romeu helyett Keita neve lesz a 3. .A védelemben én Fontásban nagyon bízok.Zozzy 5 írta:HA Touré távozását valóban megoldja a Busquets, Romeu, JDS trió együttesen, vagy esetleg még érkezne Senna, akkor Özil ilyen áron való leigazolása mindenképp jó üzlet lenne.
viszont még mindig 3 biztos belső védőnk van...
Láttam én már 2x ennyiért egy alapból se kitűnő ukrán védőt.nagyatyesz írta:Én örülök/örülnék Özil érkezésének! Cesc jobb lett volna, de Özil jó "B"-terv! Vagy ki mást lehetett volna megszerezni? Ennyi pénzért meg vicc!
Én még mindig örülnék, ha jönne egy védekező középpályás és egy középhátvéd, vagy egy olyan játékos, aki mindkettőt tudja játszani! Jaj de jó lenne ha Toure itt lenne, már kész is lenne a keret! Csak Abidalt felejtsük el, mint középhátvédet! Ő nem odavaló! Nem lennék nyugodt, inkább akkor valami fiatal!
WTF:Ennyi baromsagot reg nem lattam egy helyen...Van Persie,Elia,Balotelli..guardiola_16 írta:Mondták a holland lányok,hogy Van Persiet az Barcelonába kell igazolnia!Eliának is a Barcelona a megfelelő!
Balotelli kéne ide!