Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Csak az a pitbull eléggé technikás volt, és nem esztelenül megölte az ellenfelet...nekem Davids nagy kedvencem volt a Juvéban és itt...Capon írta:Azt nem tudom milyen lenne ha leigazolnánk, mennyire illene bele a csapatba. Arra viszont emlékszem amikor ugyancsak egy pitbullt igazoltunk le és nagyon is sokra mentünk vele. Azt az embert pedig Edgar Davis-ank hívták. Ha jól emlékszem csak fél évig volt nálunk, de elég jól tolta.noname írta:Az Özil körüli káosz közepette elkezdtek cikkezni Mascheranoról.
Nos, róla már írtam többször.
Sokszor hiányolok egy ilyen vérszomjas pitbullt tőlünk, aki ha kell 3x körbeszalaja a pályát miközben üldöz vkit. Nem egy kreatív játékos, de a betömörülő csapatok ellen jól jöhet vki, aki bármikor képes labdát szerezni.
Nem tartom túl valószínűnek h jön, de ha mégis, nagyon örülnék neki!
Igazából teljesen közömbös vagyok az argentin irányába de úgy gondolom nem feltétlen rossz ha van egy romboló típusú játékos is a keretben. Persze nem feltétlen őrá gondolok, de az tény hogy hiányzik egy hasonló felfogású játékos a csapatból.
Azt nem tudom milyen lenne ha leigazolnánk, mennyire illene bele a csapatba. Arra viszont emlékszem amikor ugyancsak egy pitbullt igazoltunk le és nagyon is sokra mentünk vele. Azt az embert pedig Edgar Davis-ank hívták. Ha jól emlékszem csak fél évig volt nálunk, de elég jól tolta. Nekem pozitív emlékeim vannak róla.noname írta:Az Özil körüli káosz közepette elkezdtek cikkezni Mascheranoról.
Sokszor hiányolok egy ilyen vérszomjas pitbullt tőlünk, aki ha kell 3x körbeszalaja a pályát miközben üldöz vkit. Nem egy kreatív játékos, de a betömörülő csapatok ellen jól jöhet vki, aki bármikor képes labdát szerezni.
Végre valaki ugyanazon az állásponton van mint én. Ennek örülök. Bár én is kevés esélyt látok rá sajnos.noname írta:Az Özil körüli káosz közepette elkezdtek cikkezni Mascheranoról.
Hát ha van valaki, aki Deco-szerű, az pont Özil.barca0417 írta:Én nem a gülü szemei miatt nem szeretném hogy jönne Özil. Ő egy olyan középpályás aki a 2 csatár mögött szabadon, védekező feladat nélkül játszik.
Nálunk Xavi és Iniersta is védekezik. Az ő posztjukon pedig nem biztos hogy jobban játszana mint Thiago vagy Jonathan. Jövőre Fabregas esélyes, jobban mint idén, addig egy rutinos, Deco-szerű középpályás jobb lenne.
Játéktudása van Özilnek ez kétségtelen de nem tudom miért ő lenne a legjobb megoldás.
Eggyet értek mint azt korábban írtam issjd írta:jó most én vágom h lehet a kinézetével fikázni vkit, de indoklásként ne ez jelenjen megFCBPOWER írta:nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem szívesen látnám ezt a gülü "németet" a keretben...
(ha meg nem ezzel indoklod, akkor légyszi indokold vmivel)
jó most én vágom h lehet a kinézetével fikázni vkit, de indoklásként ne ez jelenjen megFCBPOWER írta:nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem szívesen látnám ezt a gülü "németet" a keretben...
Ott sose írnak pletykákról, csak kész tényekrőlFtcSikiHun írta:Az FCBarcelona hivatalos honlapján csak én nem látom sehol sem azt a nevet, hogy: Özil?
Ha ott nincs megjelenve, akkor szerintem nincs miről beszélni...
Attika 25 írta:Német részről már van cáfolat.
Az "összes" német adó (RTL,Sat1,Pro7,ARD,ZDF) teletextjén szerepel,hogy megegyezés van a 2 klub között illetve Özil-el is,azt is irják,hogy 4 éves szerződést fog aláirni.
Azonban a Werder részéről Klaus Allofs illetve az úgynevezett "média dierctor" T. Polster mindent cáfol. Azt mondják,hogy ők nem fogadtak el ajánlatot sem a Barca-tól sem pedig más csapattól,az újságértesülések rosszak,hamisak,Özil marad náluk.
Nyilván még ez sem jelent semmit,de amiről nemrég beszéltünk az itt van,az első cáfolatok megjelentek.....
Minden ilyen cikket annak kellene venni amíg nem azzal kezdődik, hogy hivatalos.Akkor ezt is kamunak vehetjük?
Hát a játékos is azt nyilatkozta, hogy nem beszélt más klubbal. A Werderrel van szerződése és ezt tiszteletben tartja.LM10 írta:Akkor ezt is kamunak vehetjük?
Csak nehogy azt higgye valaki, hogy kapusnak jönne Özil...mindorokke_barca írta:a lényege kint van a főoldalon
Köszönömmindorokke_barca írta:a lényege kint van a főoldalon