Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Capon
Llegenda del Barça

2010.08.10. 19:43:49

Mondom én nem az argentin mellet beszélek hanem egy hasonló mentalitású játékosról aki nem öli meg az ellenfelet a pályán. Igen keménynek kell hogy legyen de többé kevésbé szabályosnak is. Ezen a poszton ez nagyon nehezen megoldható.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Tocy
Director del Fútbol

2010.08.10. 19:40:17

Capon írta:
noname írta:Az Özil körüli káosz közepette elkezdtek cikkezni Mascheranoról.
Nos, róla már írtam többször.
Sokszor hiányolok egy ilyen vérszomjas pitbullt tőlünk, aki ha kell 3x körbeszalaja a pályát miközben üldöz vkit. Nem egy kreatív játékos, de a betömörülő csapatok ellen jól jöhet vki, aki bármikor képes labdát szerezni.
Nem tartom túl valószínűnek h jön, de ha mégis, nagyon örülnék neki!
Azt nem tudom milyen lenne ha leigazolnánk, mennyire illene bele a csapatba. Arra viszont emlékszem amikor ugyancsak egy pitbullt igazoltunk le és nagyon is sokra mentünk vele. Azt az embert pedig Edgar Davis-ank hívták. Ha jól emlékszem csak fél évig volt nálunk, de elég jól tolta.
Igazából teljesen közömbös vagyok az argentin irányába de úgy gondolom nem feltétlen rossz ha van egy romboló típusú játékos is a keretben. Persze nem feltétlen őrá gondolok, de az tény hogy hiányzik egy hasonló felfogású játékos a csapatból.
Csak az a pitbull eléggé technikás volt, és nem esztelenül megölte az ellenfelet...nekem Davids nagy kedvencem volt a Juvéban és itt...
Capon
Llegenda del Barça

2010.08.10. 19:38:33

Sokszor hiányolok egy ilyen vérszomjas pitbullt tőlünk, aki ha kell 3x körbeszalaja a pályát miközben üldöz vkit. Nem egy kreatív játékos, de a betömörülő csapatok ellen jól jöhet vki, aki bármikor képes labdát szerezni.
Azt nem tudom milyen lenne ha leigazolnánk, mennyire illene bele a csapatba. Arra viszont emlékszem amikor ugyancsak egy pitbullt igazoltunk le és nagyon is sokra mentünk vele. Azt az embert pedig Edgar Davis-ank hívták. Ha jól emlékszem csak fél évig volt nálunk, de elég jól tolta. Nekem pozitív emlékeim vannak róla.
Igazából teljesen közömbös vagyok az argentin irányába de úgy gondolom nem feltétlen rossz ha van egy romboló típusú játékos is a keretben. Persze nem feltétlen őrá gondolok, de az tény hogy hiányzik egy hasonló felfogású játékos a csapatból.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.10. 19:34:50

Végre valaki ugyanazon az állásponton van mint én. Ennek örülök. Bár én is kevés esélyt látok rá sajnos.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
noname
Llegenda del Barça

2010.08.10. 18:17:27

Az Özil körüli káosz közepette elkezdtek cikkezni Mascheranoról.
A Fifa egy szégyen
barca0417
Entrenador del Barça

2010.08.10. 17:28:20

Nem az életkorára vonatkozott, hanem a játékstílusára, bár rutinos játékos kéne, ezt továbbra is tartom. Fiatal tehetséget, akivel hosszabb távon számolunk oda kell igazolni ahol nincs. És pedig a középpályán akad.
Játékstílusra visszatérve, munkás, mellette technikás, pályán jól látó játékos kell. Özil sem áll ettől messze, de nem ő a legalkalmasabb szerintem továbbra sem.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.10. 16:53:31

barca0417 írta:Én nem a gülü szemei miatt nem szeretném hogy jönne Özil. Ő egy olyan középpályás aki a 2 csatár mögött szabadon, védekező feladat nélkül játszik.
Nálunk Xavi és Iniersta is védekezik. Az ő posztjukon pedig nem biztos hogy jobban játszana mint Thiago vagy Jonathan. Jövőre Fabregas esélyes, jobban mint idén, addig egy rutinos, Deco-szerű középpályás jobb lenne.
Játéktudása van Özilnek ez kétségtelen de nem tudom miért ő lenne a legjobb megoldás.
Hát ha van valaki, aki Deco-szerű, az pont Özil. :D Ő nyomta hasonló szerepkörben a Portoban, majd itt a Barcában már mélyebben játszott annál, mégis jó volt.
Bár lehet, hogy a jelző az életkorára vonatkozott... :)
barca0417
Entrenador del Barça

2010.08.10. 16:48:13

Én nem a gülü szemei miatt nem szeretném hogy jönne Özil. Ő egy olyan középpályás aki a 2 csatár mögött szabadon, védekező feladat nélkül játszik.
Nálunk Xavi és Iniersta is védekezik. Az ő posztjukon pedig nem biztos hogy jobban játszana mint Thiago vagy Jonathan. Jövőre Fabregas esélyes, jobban mint idén, addig egy rutinos, Deco-szerű középpályás jobb lenne.
Játéktudása van Özilnek ez kétségtelen de nem tudom miért ő lenne a legjobb megoldás.
Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2010.08.10. 16:01:39

sjd írta:
FCBPOWER írta:nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem szívesen látnám ezt a gülü "németet" a keretben...
jó most én vágom h lehet a kinézetével fikázni vkit, de indoklásként ne ez jelenjen meg
(ha meg nem ezzel indoklod, akkor légyszi indokold vmivel)
Eggyet értek mint azt korábban írtam is :) Kicsit unalmas már hogy sok embernél ez a legjobb kifogás :roll:
Visca El Barca
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2010.08.10. 15:26:01

Özillel kapcsolatban a Werder részéről annyit olvastam hogy nem is cáfolják, de nem is ismerik el a transzfert, ergo nyitott a kérdés. Számomra ez azt jelenti, hogy a némettől függ minden. Ha nem akar hosszabbítani egyértelmű hogy elengedi a Werder, hisz most láthatnának belőle utoljára pénzt.

Nem igazán voltam eddig a leigazolása mellett, de hogy befulladt a Cesc-ügy és máás hasonló ár/érték arányú játékos nincs a piacon meggondolandó az érkezése. Arra baromság lenne apellálni, hogy ezt a szezont majd kibírjuk valahogy, jövőre meg jön Fabregas.
Mindig is nagyon támogattam a fiatalok beépítését de lenne egy szezonra (50-60 meccs) 5 középpályásunk. Busi, Ini, Xavi egyértelmű, de mellette lenne egy Keitánk és Dos Santos-unk. JDS nagyon tehetséges és beválhat, de ha Ini vagy Xavi -vagy akár Busi- kiesik nem lenne közel se tökéletes megoldás. Nincs elég rutinja és nem igazán bír még 90 percet. Azt pedig láttuk Keita-val milyen minőségi változás lesz. Egyszóval ez így nagyon vékony. Özil sem képes egy az egyben pótolni Ini-éket, de ha beválik rotációra is jó megoldás lehet. Azonkívül én nem nevezném tipikus zsákbamacskának. Ibra az volt, Csiga az volt, Keirrison az volt stb. mert kifizettünk érte egy valag pénzt és nagyot bukhattunk rajtuk.
Özil pedig valljuk be letett már annyit az asztalra, hogy más csapatok is felfigyeljenek rá és ha nem válik be akkor se buknánk rajta sokat.

Szóval nem sírnám el magam ha érkezne. Vannak nagyon tehetséges játékosaink de nem lehet az összeset egyszerre beépíteni, főleg nem ugyanarra a posztra. Én egy Thiago-JDS-Keita cseresorral kicsit félnék nekivágni a szezonnak.
A legoptimálisabb szvsz egy JDS/Thiago, Fontás, Özil, Senna kvartett lenne amivel teljes lenne a keret. Ez sajnos nem hiszem hogy teljes mértékben megvalósulna, de egy ilyen kerettel minden fronton a legesélyesebbek közt szerepelnénk.
Forca Barca!!!!
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.10. 15:20:33

FCBPOWER írta:nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem szívesen látnám ezt a gülü "németet" a keretben...
jó most én vágom h lehet a kinézetével fikázni vkit, de indoklásként ne ez jelenjen meg
(ha meg nem ezzel indoklod, akkor légyszi indokold vmivel)
FCBPOWER
Barça B

2010.08.10. 14:50:47

nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem szívesen látnám ezt a gülü "németet" a keretben...
, ,Hát... K... jó idényt produkáltunk. Itt van előttünk a három kupa, amit elértünk. De folytatnunk kell, mert a Barcában minden évben nyerni kell." (Eric Abidal élőben a Camp Nou gyepén)
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.10. 14:41:57

Csak ne kezdődjön már megint egy nyilatkozatháború mint egész nyáron Londonnal... ha komolyan akarjuk akkor biztos, hogy itt fog játszani, egész egyszerűen mert lenne helye és mi vagyunk a legjobb csapat a világon.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
looka
Capitá del Barça

2010.08.10. 14:19:46

Nah, remek. Mostmár senki nem tud semmit, a média tovább kavar... :lol:
Egyébként egy cáfolat nem jelent semmit, rengeteg olyan igazolás volt a focitörténelemben, amit először cáfoltak, aztán rá 1 héttel hivatalosan bejelentettek. Várjuk ki a végét. :) Ha Özil ide akar igazolni akkor idejön, nem a cselszkijhez, plusz nem fogunk összeveszni a Werderrel 3 milkán, ha arra kerül sor...
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.08.10. 14:06:31

FtcSikiHun írta:Az FCBarcelona hivatalos honlapján csak én nem látom sehol sem azt a nevet, hogy: Özil?
Ha ott nincs megjelenve, akkor szerintem nincs miről beszélni... :?
Ott sose írnak pletykákról, csak kész tényekről :)
Még egy játékosról sem láttam, akár IBra vagy Villa, egy "lehet, h átigazol" cikket.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.08.10. 14:05:07

Nos, akkor tegyük fel, hogy jönne Özil. 10-15 millióért szerintem eléggé megérné, fiatal, ennyiért pedig megéri bőven. Lenne helye a csapatban és így szerintem több érkező/távozó nem lenne továbbá a fiatalok Dos Santos is kaphatna szerintem bőven lehetőséget. Viszont ha Özil jön, akkor Fabregas álma teljesülhet és maradhat a világverő arsenalban. :lol:

U: Amúgy rühellem a fejét, ki nem állhatom, török származású és német válogatott, rosszabb nem is lehetne. :D de 10-15 misiért aprópénz lenne, ennyiért pedig jó fogás(nagyságrendekkel többet érhet a vb miatt).
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
senzu
Entrenador del Barça

2010.08.10. 14:03:18

"Allofs egyébként még a nyilatkozata végén megjegyezte, hogy a Werdernek nyilvánvalóan el kell adnia a játékost, hiszen Özilnek jövőre lejár a kontraktusa, így ez az utolsó átigazolási időszak, amikor még pénzt kaphat a klasszisért a német klub. "

Azért a Werdernél se hülyék, kicsit húzzák az idegeket, aztán eladják szépen 15ért 10-12 helyett.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.08.10. 14:03:09

Az FCBarcelona hivatalos honlapján csak én nem látom sehol sem azt a nevet, hogy: Özil?
Ha ott nincs megjelenve, akkor szerintem nincs miről beszélni... :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FtcSikiHun 2010.08.10. 14:03:34-kor.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.08.10. 13:59:19

Attika 25 írta:Német részről már van cáfolat.

Az "összes" német adó (RTL,Sat1,Pro7,ARD,ZDF) teletextjén szerepel,hogy megegyezés van a 2 klub között illetve Özil-el is,azt is irják,hogy 4 éves szerződést fog aláirni.

Azonban a Werder részéről Klaus Allofs illetve az úgynevezett "média dierctor" T. Polster mindent cáfol. Azt mondják,hogy ők nem fogadtak el ajánlatot sem a Barca-tól sem pedig más csapattól,az újságértesülések rosszak,hamisak,Özil marad náluk.

Nyilván még ez sem jelent semmit,de amiről nemrég beszéltünk az itt van,az első cáfolatok megjelentek.....

Forrás? Csak mert én meg ezt találtam:

12:15
Rachel Griffiths:
Werder Bremen have confirmed Mesut Ozil could depart the club this summer, with reports in Spain claiming Barcelona are close to signing the Germany midfielder.

Forrás: http://www.skysports.com/football/transfer_clockwatch

Szerk: http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... elona.html

Na akkor olybá tűnik megint csak a spanyol mádia kavart. Azért várjuk meg a Barca cáfolatot is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2010.08.10. 14:04:24-kor.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.08.10. 13:58:45

Akkor ezt is kamunak vehetjük?
Minden ilyen cikket annak kellene venni amíg nem azzal kezdődik, hogy hivatalos.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.08.10. 13:51:41

LM10 írta:Akkor ezt is kamunak vehetjük? :roll:
Hát a játékos is azt nyilatkozta, hogy nem beszélt más klubbal. A Werderrel van szerződése és ezt tiszteletben tartja.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
LM10
Director del Fútbol

2010.08.10. 13:50:07

lui1698 írta:A Mundo is lehozta, hogy kamu az Özil-es hír.
Nem volt ajánlat sem a Barca részéről és a játékossal sem tárgyaltak.
Akkor ezt is kamunak vehetjük? :roll:
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.10. 13:48:02

mindorokke_barca írta:a lényege kint van a főoldalon
Csak nehogy azt higgye valaki, hogy kapusnak jönne Özil... :lol:
robag
Jugador d'estrella

2010.08.10. 13:43:21

Javier?

Évek alatt sikerült csak kiírtani a favágókat a csapatból, lásd Motta és Edmilson ( nem a technikai tudásra értem, hanem az agyatlan ámokfutásra amibe mindketten elég jók voltak ), erre most megint felmerült a neve :shock: . Már tavaly is azon imádkoztam, hogy csak ússzuk meg az érkezését.

Özil nem zavarna alapvetően, ha nem Thiagotól és Jds-től venné el a helyet.
Thiagot felkészültebbnek érzem a kis mexikóinál, szerintem őt kellene beépíteni, és csak a védekező középpályás poszt betöltésére koncentrálni!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.08.10. 13:40:41

mindorokke_barca írta:a lényege kint van a főoldalon
Köszönöm :)
Akkor:

Sokan említenek itt középső védő vételét. Ezt felejtsék el :wink:

Mascherano: Ide ne merjék hozni :x Az az ember egy idegbeteg állat. És szerintem nem is valami nagy durranás. Busquets sokkal jobb, és fiatalabb is :)

Özil: Mivel Thiago még annyira nem ért be, csak maximum JdS ezért simán elférne Ini és Xavi cseréje ként. 12-15 millió pedig végképp nem nagy összeg egy 21 éves tehetségért. És szerintem nem csak akkor játszana, ha valaki el van tiltva vagy sérült. Ha Pep látja, hogy van benne valami, akkor szinte biztos, hogy egy gyengébb csapat ellen-Almería, Zaragoza- simán berakja a kezdő tizenegybe. Nem buknánk rajta, azt biztos, hiszen 2-3 év múlva is ugyan ilyen árért tudnánk kb. eladni, ha nem többért :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Lezárt