levproff írta:Fernando írta:Találtunk egy gólt és kibekkeltük.
És ez a Zagreb ellen nincs benne? Sőt még nagyobb esély is van rá.
(érdekes ha a Barca ellen játszik vki így, az undorító, nah mindegy...)
Még jó, hogy a fociban van olyan, hogy szurkoló.

1. Benne van persze, de ezzel azt akartam mondani, hogy ők nem fognak lenézni minket, az elejétől presszionálnak majd, nem csak tengnek lengnek mint a Montpellier 1,5 meccsen át.
2.
Ezzel nem igazán értem mire célzol. Szerintem az egyik legboldogabb ember voltam tegnap, mikor Tokody belőtte a büntetőt, mert egy magyar csapat meglepetés eredményt ért el, és ez nagy tett, ráadásul továbbmentek ezzel. De azt ne vedd már el tőlem kérlek, hogy objektív lehessek. Ezek tények voltak, mert ez megy itt (is). Csak egyszerűen vicces, hogy a Győr harcolt, körömszakadtáig küzdött, mindent megtett stb stb, de mikor valaki a Barca ellen játszik akkor az bunkerfoci, eredménycentrikus, mourinho vírus stb stb. Érzed a kontrasztot nem? Ez független attól, hogy én is ilyen vagyok. Ugyanúgy mondom ezeket mindkét oldalról nézve. Szurkolni lehet sőt kell, de azért sokan elszálltak tegnap gondolkodásban...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)