Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fú b...megsjd írta:Ez nálam a Litex szurkolóit jelenti, még ha ténylegesen nem is "hazai" a pályaMihu írta: Egyébként most olvasom a szon.hu-n hogy 100 vendégdrukker jön.
Ez nálam a Litex szurkolóit jelenti, még ha ténylegesen nem is "hazai" a pályaMihu írta: Egyébként most olvasom a szon.hu-n hogy 100 vendégdrukker jön.
Majd megyünk tirpákföldre!bowlinggolyo írta:Ez még koránt sem biztos.Még most folyik a tárgyalás az UEFA és a Nyíregyháza Spartacus illetékeseivel,bár nagyon örülnék ha itt lenn mert kimennék egy hurkás-bolgár meccsre#Neymar# írta:Na a Loki Nyíregyházán fogadja a Litex-et
Az nso nem mindig megbízható a pepsifocin és a dvsc.hu-n is csak a tárgyalásokról van szó.Ne feledd hogy a Szpari tavaly első osztályban játszott és nem rég volt stadion felújítás.A nyáron a veterán atlétikai ebnek adott helyszínt a stadion szóval nem egy rossz helyfcbarca0827 írta:NSO, már tutira mondja. Bár náluk sose lehet tudni.Amúgy elég fura, hogy egy másodosztályú csapatnak jobb stadionja van, mint az elmúlt 5 év bajnokának.
NSO, már tutira mondja. Bár náluk sose lehet tudni.bowlinggolyo írta:Ez még koránt sem biztos.Még most folyik a tárgyalás az UEFA és a Nyíregyháza Spartacus illetékeseivel,bár nagyon örülnék ha itt lenn mert kimennék egy hurkás-bolgár meccsre#Neymar# írta:Na a Loki Nyíregyházán fogadja a Litex-et
Ez még koránt sem biztos.Még most folyik a tárgyalás az UEFA és a Nyíregyháza Spartacus illetékeseivel,bár nagyon örülnék ha itt lenn mert kimennék egy hurkás-bolgár meccsre#Neymar# írta:Na a Loki Nyíregyházán fogadja a Litex-et
1. Benne van persze, de ezzel azt akartam mondani, hogy ők nem fognak lenézni minket, az elejétől presszionálnak majd, nem csak tengnek lengnek mint a Montpellier 1,5 meccsen át.levproff írta:És ez a Zagreb ellen nincs benne? Sőt még nagyobb esély is van rá.Fernando írta:Találtunk egy gólt és kibekkeltük.
Még jó, hogy a fociban van olyan, hogy szurkoló.(érdekes ha a Barca ellen játszik vki így, az undorító, nah mindegy...)
És ez a Zagreb ellen nincs benne? Sőt még nagyobb esély is van rá.Fernando írta:Találtunk egy gólt és kibekkeltük.
Még jó, hogy a fociban van olyan, hogy szurkoló.(érdekes ha a Barca ellen játszik vki így, az undorító, nah mindegy...)
Szerintem nagyot nem vállaltak volna 11 emberrel se. Plusz 1 ember a 16-os előtt. Nagyjából ennyi szerintem.fcbarca0827 írta:Azt is tegyük hozzá, hogy az ETO 3 perccel a gól után emberhátrányba került. Biztos nem nyíltak volna ki annyira, mint addig tették, de ennyire zártan se védekeztek volna.Fernando írta: Na na azért ne ájuljunk el. Eléggé beleestek a franciák abba, hogy lenézték a Győrt. Találtunk egy gólt és kibekkeltük. (érdekes ha a Barca ellen játszik vki így, az undorító, nah mindegy...)
Azt is tegyük hozzá, hogy az ETO 3 perccel a gól után emberhátrányba került. Biztos nem nyíltak volna ki annyira, mint addig tették, de ennyire zártan se védekeztek volna.Fernando írta: Na na azért ne ájuljunk el. Eléggé beleestek a franciák abba, hogy lenézték a Győrt. Találtunk egy gólt és kibekkeltük. (érdekes ha a Barca ellen játszik vki így, az undorító, nah mindegy...)
Na na azért ne ájuljunk el. Eléggé beleestek a franciák abba, hogy lenézték a Győrt. Találtunk egy gólt és kibekkeltük. (érdekes ha a Barca ellen játszik vki így, az undorító, nah mindegy...). A Zagreb nem fog lebecsülni minket ebbe biztos vagyok, és ők sokkal alázatosabbak, harcosabbak, brusztulósabbak, mint a csigazabáló franciák. A szurkolótáboruk pedig térdremegtető (bár ezen kevés fog múlni szerintem).levproff írta:A Montpelliernek is így futottunk neki..az ETO meg szerintem oda-vissza ki fog kapni a Dinamo Zagreb-től. Fényévekkel jobb csapat azért![]()
Meg azért szerintem a francia bajnokság előrébb van, mint a horvát.
Ha így küzd az ETO, mint tegnap meglehet a továbbjutás.
A Montpelliernek is így futottunk neki..az ETO meg szerintem oda-vissza ki fog kapni a Dinamo Zagreb-től. Fényévekkel jobb csapat azért