Élő közvetítések
-
- Jugador del Barça
Ettől a csapattól ez is szép eredmény,örüljünk,ameddig csak 1-gyel mennek.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Shiiiieeett!
Kicsit pofon kéne vágni a bandát mester!
Kicsit pofon kéne vágni a bandát mester!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Pepnek ezek a cserei....
Nem csak most ez hanem az egesz tavalyi szezonban is.
Mintha nem is a meccset nezne hanem elolre eldontott csereket csinal.
Bojan jatszik Messi helyen es sajnos nem megy neki most a jatek.
Ezt mi innen latjuk egymastol fugetlenul.O miert nem latja? Miert Ibrat kell lehoznia?Ibra vegigtolta a felkeszulest es VB-n sem volt.Most vagy van neki kisebb serulese vagy egy szamomra teljesen erthetetlen Pep csere volt megint.
Nem csak most ez hanem az egesz tavalyi szezonban is.
Mintha nem is a meccset nezne hanem elolre eldontott csereket csinal.
Bojan jatszik Messi helyen es sajnos nem megy neki most a jatek.
Ezt mi innen latjuk egymastol fugetlenul.O miert nem latja? Miert Ibrat kell lehoznia?Ibra vegigtolta a felkeszulest es VB-n sem volt.Most vagy van neki kisebb serulese vagy egy szamomra teljesen erthetetlen Pep csere volt megint.
ezt csúnyán benézte Minnyó 

-
- Entrenador del Barça
Bojant lassan tenyleg le lehetne hozni,gyakorlatilag semmit se csinal....

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
-
- Entrenador del Barça
Hatalmas!Fecooo írta:az anyucitetkós lazacsávó unatkozott, Pep meglátta, megsajnálta és elküldte melegíteni, h focizzon már majd egy keveset

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Andris
- Adminisztrátor
Mit? Mondjuk ügyesen gyorsan felemelte a kezét, különben mellkasáról pattant volna ki a labda.D.Villa írta:Mino mit védett
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
az anyucitetkós lazacsávó unatkozott, Pep meglátta, megsajnálta és elküldte melegíteni, h focizzon már majd egy keveset 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.08.14. 22:43:04-kor.
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Na azért Messi bácsi beállhatna majd villogni 

- Danka00792
- Director del Fútbol
Feladom. Nyertetek. Adjuk el.lluisllach89 írta:Meg akkor olyan hogy minden reklamálása után nekem utal 1000 eurót..
Giovanninak jó érzés lehet látni az öcsköst a Barca kezdőjében. Ő meg csere volt a Tottenhamben 

-
- Director del Fútbol
Meg akkor olyan hogy minden reklamálása után nekem utal 1000 eurót..Danka00792 írta:De akkor legyen egy olyan kikötés is, hogy minden az ellenfél térfelén történö labdaszerzés után is kap 1000 eurót.ziipp írta:Alves szerződésében kéne egy kikötés, hogy minden elrontott beadás után levonnak tőle 1000 eurót...

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Sztem meg Maxwell 1xerűen nem tud azon a poszton játszani. Kétszer került helyzetbe, mind2x meglepődött és elszabta. A gólpassza nagyszerű volt, ő ehhez ért. Nagyon gyenge a játék, érződik h hiányoznak a művészek. Sztem Jonathan egész jó, Oriol Romeu mintha ott se lenne...Bojan próbálkozik, de igazán neki sem megy, lehet középen többet csinálna. Ibrahimovic gólja szép volt, drukkolok neki nagyon...de sztem hátrébb játszik, mint az igazi helye, inkább ott ahol tavaly Messi. Kicsit "összerakatlan" ez a csapat, össze-vissza posztok, a második félidőben vmit változtatni kéne. Mjuk Bojant behúzni középre, Ibra mögötte és Dani Alves jön fel végig a jobbon...de persze ez így elég támadó, és nem nekünk kell sietni
Mind1, hajrá srácok, meg kell nyerni ezt a meccset !

- Danka00792
- Director del Fútbol
De akkor legyen egy olyan kikötés is, hogy minden az ellenfél térfelén történö labdaszerzés után is kap 1000 eurót.ziipp írta:Alves szerződésében kéne egy kikötés, hogy minden elrontott beadás után levonnak tőle 1000 eurót...