Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na azért ki ne találjuk hogy Pep felmond mert el akarják adni a csapatából Ibrát!Barcaboy08 írta:Ez az Ibra ügy is egy újabb adaléka ennek a káosznak ami itt folyik.....HIHETETLEN!!! jó hogy nem Agusztus 31 -én találjuk ki..hoppá el kéne adni Ibrát mert nem fér bele ez elképzeléseinkbe,és gyorsan kéne egy VKP mert az hirtelen hiányposzt lett....Úristen..MI JÖHET MÉÉG?](*,)
Pep felmond????Már ez sem lepne meg..........
Egyet értek veled. Már Pep sem tudja mit akar :SCharlie írta:Nyugodt légkör uralkodott a klub házatáján amíg meg nem választották, azóta kész káosz van. Nem tudom mi fog kisülni ebből.
C.
nem értem mit nem lehet azon megérteni,h nem tetszett sokunknak az Özil ügy. ilyen szinten teljesen nevetséges volt az egész, ez nem szokás,hogy már már megvettük és csak utána kérdezni meg egyáltalán,h kell e? persze nem főbenjáró bűn,de kiröhögtette magát.gygerike írta:Sokan kivoltak itt akadva hogy Rossel Pep beleegyezése nélkül tárgyalt Özilért, de hát ha nem lenne Pepnek beleszólása Özil már itt lenne. Sztem eddig semmi rosszat nem követtek el.
Nagy neveket nem hozott, de helyette egy rendkívül hasznos játékost Adriano személyében.Barcaboy08 írta:FEJETLENSÉG SZERVEZETLENSÉG ROSSZ KOMMUNIKÁCIÓ TOTÁLIS KÁOSZ.........ezek a legföbb erényei az újdonsült vezetőségnek....csak a csapatra ne legyen hatással.. szánalom ami itt megy!EGY ÉPKÉZÁLB IGAZOLÁSUNKAT IS AZ ELÖZŐ VEZETŐSÉG HOZTA ÖSSZE...hol van(nak a sztárok akiket Sandro Rossel igért?Nem mintha szükségünk lenne rájuk de akkor is??! Nevekkel bezzeg tudott dobálózni addig mig meg nem választották....szégyen!!!!!
Úgy tudom hogy Guardiola álláspontja világos volt:nem kellett neki.Én szerintem az Özil-ügy azért zajlott úgy, ahogy, mert Rosellnek versenyeznie kellett a többi csapattal, akik szintén szívesen leigazolnák. Hogy Pepet kikerülte, azt én sem értem, talán csak azt akarta sugallni vele, hogy milyen gyorsan tud egy játékost megszerezni. Meg aztán nem is ismerjük Guardiola álláspontját. Lehet, hogy ő is szerette volna a törököt, de aztán később változtatott a döntésén. Nem tudhatjuk.
Ez minden válaztásnál így van jönnek az ígérgetések,aztán semmi.Én még eddig semmi rosszat nem láttam a tevékenységében,ha továbbra is nyerjük a kupákat akkor nem is fogunk.Barcaboy08 írta:FEJETLENSÉG SZERVEZETLENSÉG ROSSZ KOMMUNIKÁCIÓ TOTÁLIS KÁOSZ.........ezek a legföbb erényei az újdonsült vezetőségnek....csak a csapatra ne legyen hatással.. szánalom ami itt megy!EGY ÉPKÉZÁLB IGAZOLÁSUNKAT IS AZ ELÖZŐ VEZETŐSÉG HOZTA ÖSSZE...hol van(nak a sztárok akiket Sandro Rossel igért?Nem mintha szükségünk lenne rájuk de akkor is??! Nevekkel bezzeg tudott dobálózni addig mig meg nem választották....szégyen!!!!!
Persze, az előző vezetőséget igazolások terén nem az összevisszaság vezérelte. ááá, picit sem. Soroljam, azokat akik itt vannak és még csak lehetőséget sem kaotak, és nem kevés pénzbe fájtak a klubnak? Mióta Guardiola itt van, azóta ez van az igazolások terén. Ezt azért ne kenjük már az új vezetésre...Barcaboy08 írta:FEJETLENSÉG SZERVEZETLENSÉG ROSSZ KOMMUNIKÁCIÓ TOTÁLIS KÁOSZ.........ezek a legföbb erényei az újdonsült vezetőségnek....csak a csapatra ne legyen hatással.. szánalom ami itt megy!EGY ÉPKÉZÁLB IGAZOLÁSUNKAT IS AZ ELÖZŐ VEZETŐSÉG HOZTA ÖSSZE...hol van(nak a sztárok akiket Sandro Rossel igért?Nem mintha szükségünk lenne rájuk de akkor is??! Nevekkel bezzeg tudott dobálózni addig mig meg nem választották....szégyen!!!!!
Nem hiszem hogy fogalma se lett volna erről Pepnek. De ha így is van szerintem nem gáz. A Cesc story se pörgött annyira Laportáék után, ráadásul Adrianot is csendben, korrekten elhozta.ozsimiki írta:Itt most nem arról van szó,h helyes e Pep döntése vagy sem.
Ha az edző dönt nálunk az igazolásokról, ahogy azt Rosell is hangsúlyozta,akkor előbb kérdezzen, utána kezdjen tárgyalgatni, nem pedig fordítva.
itt most csak is erről van szó.
mert speciel én is örültem volna pl Robinhonak is, és Özilt se rugdaltam volna ki a keretből, bízok a fiatalokban de egy egész idényt folyamatosan (értsd évről évre majd) nem lehet csak ilyesfajta bizalomra építeni.
Ezzel teljesen egyetértek. Most volt két év és 2/2 fiatal bevált (Busi és Pedro) de ez nem garancia arra, hogy Dos Santos és Thiago is be fog válni. Pep bízik a fiatalokba de Rosell szerintem nem annyira, ezért cselekedett így. Tény ami tény, 19 mezőnyjátékossal nem lehet 3 fronton eredményesen szerepelni. És ne legyen igazam, de lesz olyan időszak amikor sírni fogunk Özil vagy Robinho után, amikor lapos a játék és kéne bele egy kis lendület, egy váratlan megoldás stb...ozsimiki írta:mert speciel én is örültem volna pl Robinhonak is, és Özilt se rugdaltam volna ki a keretből, bízok a fiatalokban de egy egész idényt folyamatosan (értsd évről évre majd) nem lehet csak ilyesfajta bizalomra építeni.
De mondjuk Pep is érdekes és makacs. Nem kell neki se Robinho és Özil, hanem csak Cesc...Látja hogy nem jöhet Fabre de akkor is ő kell és inkább feltölti 2 nulla km es ifivel a keretet hogy jövőre jöhessen a katalán és legyen helye. Rosell megszerzett egy nagyon jó kis játékost, nem hinném hogy nem fért volna el a keretbe Keita mellett.Mihu írta:Nekem se gyere be ez a Perez féle elnökösködés...Remélem hogy ez nem fog feszültségeket szítani a klubon belül, hogy Rossel a saját útját járja, Guardiola kikerülésévelozsimiki írta:Ez meg mi volt?
kicsit ciki...előbb tárgyal, aztán kérdezi meg az edzőt?
semmi értelme nem volt így.![]()
![]()
![]()
![]()
Jaja, nekem se tetszik ez a dolog, remélem nem fog ebből rendszert csinálni Rosell... Mondjuk legalább a végső döntés Guardiola kezében volt, ennyiből pozitív az ügy!ozsimiki írta:Ez meg mi volt?
semmi értelme nem volt így.
Nekem se gyere be ez a Perez féle elnökösködés...Remélem hogy ez nem fog feszültségeket szítani a klubon belül, hogy Rossel a saját útját járja, Guardiola kikerülésévelozsimiki írta:Ez meg mi volt?
semmi értelme nem volt így.
1. Ha erre emlékszel, akkor arra is bizonyára, hogy nemcsak hogy nem bukott meg, DE ezt az eredményt is csak az okozta, hogy kizárólag szinte olyanok mentek el szavazni, akik változást akartak. A sociok részvételi arány irtózatosan alacsony volt.gergo9 írta:
Ugye két évevolt egy bizalmatlansági indítvány is amelyen Laporta csúnyán megbukott pár %-on múlott hogy ő maradt az elnök 60% szavazott ellene 66% kellet volna új választáshoz.
Az meg ugye hogy egyértelműen hogy a sociók nem a Laporta féle modellt továbbvivők mellé álltak mégha Soriano nem is indult el , ez lehet csak nekem feltűnő.
Hogyha tényleg olyan faxa lett volna minden miért kell váltani egy más irány felé.