Sandro Rosell
-
- Llegenda del Barça
Semmi rosszindulattal Pep sztem azt szeretné, h Ibra menjen mert akkor nem kell majd megmagyaráznia miért is nem beszélt vele... 

Na azért ki ne találjuk hogy Pep felmond mert el akarják adni a csapatából Ibrát!Barcaboy08 írta:Ez az Ibra ügy is egy újabb adaléka ennek a káosznak ami itt folyik.....HIHETETLEN!!! jó hogy nem Agusztus 31 -én találjuk ki..hoppá el kéne adni Ibrát mert nem fér bele ez elképzeléseinkbe,és gyorsan kéne egy VKP mert az hirtelen hiányposzt lett....Úristen..MI JÖHET MÉÉG?](*,)
Pep felmond????Már ez sem lepne meg..........
"A vezetők azt mondták nekem, hogy nem akarnak eladni, de nem tudom, hogy mit szeretne az edző, mert nem mondja meg” – jelezte Ibra, majd még messzebb ment: „Az elmúlt hat hónapban összesen kétszer beszéltünk.”
Szerintem ebből világos, hogy ez a dolog nem Rosellen múlik. Özil is Pepen múlt, azt is Guardiola lökte be hogy majd az utánpótlásból hoznak erősítést nem kell más. Ezekért már ne Rosell legyen a felelős.
- Hunter91
- Capitá del Barça
Egyet értek veled. Már Pep sem tudja mit akar :SCharlie írta:Nyugodt légkör uralkodott a klub házatáján amíg meg nem választották, azóta kész káosz van. Nem tudom mi fog kisülni ebből.
C.
Ez így nagyon nem lesz jó.
- Charlie
- Öreg Harcos
Nyugodt légkör uralkodott a klub házatáján amíg meg nem választották, azóta kész káosz van. Nem tudom mi fog kisülni ebből.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
Ez az Ibra ügy is egy újabb adaléka ennek a káosznak ami itt folyik.....HIHETETLEN!!! jó hogy nem Agusztus 31 -én találjuk ki..hoppá el kéne adni Ibrát mert nem fér bele ez elképzeléseinkbe,és gyorsan kéne egy VKP mert az hirtelen hiányposzt lett....Úristen..MI JÖHET MÉÉG?](*,)
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Személyesen ha megnézem a Guardiola-Txiki közös éra alatti igazolásokat oly nagyon nem vagyok elégedett egyikkel sem. Azokkal a transzferekkel vagyok elégedettek, amikor sportigazgatói szempontból nem kellett sokat domborítani, azaz amikor odadobtak nekünk egy-egy playát (Maxwell, Pique), rajtuk kívül egy-két vállalható átigazoláson kívül (Alves 35M; Villa 40M - de azért brutálisan olcsó üzletnek ők sem nevezhetők - Pinto...) kábé csak áron alul adtunk el, és áron felül vettünk.
Keita kivásárlási áron 15-ért; Keirrison 14; Ibra 50+Eto'o; Caceres 17 (ha belegondolok, hogy az egy héttel később 10ért Madridba igazoló Garayt dobtuk el miatta); Csiga 25; Hleb 15; Henrique 8-10 (asszem). Eladási oldalon meg: Zambrotta 8; Dinho 20; Deco 10; Guddy kb két zsák korong; Giovani 7-8... Hogy akkor olyan remek játékosok elüldözéséről mint Eto'o v. Touré ne is beszéljek (amihez még jöhet Zlatan is.).
Akárhogy nézem nálam nem Txiki az etalon igazolások terén, ráadásul a Cesc-sagaban legalább annyira benne voltak Laportáék, mint Rosellék, sőt ha hinni lehet az akkori sajtónak, akkor nagyban járultak hozzá az Arsenal vezetőségének felb*szásához is.
Úgyhogy én annyiban maradnék, hogy az, hogy Rosell hiányposztra (mert csak hiányposzt ahova fél nyáron üldözzük Cescet) olcsón hozott volna egy minőségi játékost, megegyezett mindenben vele és a klubbal is, majd miután alternatívát szállított Pepnek, az végül durcizva nemet mondott, az az én szememben nem róható fel egy elnöknek...
Egyébként meg Pep a Cesc-bukó után kiállt és elkezdte hinteni az igét a fiatalokba vetett hitéről, meg az igazolások szükségtelenségéről. Akkor hova verjem magam ha a vezetőség nem tüsténkedik egy újabb Özil-ügyet kockáztatva keresgélni.
Ezzel persze nem azt mondom, hogy Rosell és Zubi az Isten és mindent jól csinálnak, de hogy hirtelen Txiki legyen a követendő példa attól azért feláll a szőr a hátamon. Úgy meg nehéz Pep kívánságait teljesíteni, hogy ő maga sem tudja sokszor, hogy mit akar (lásd Mascherano-ügy)
Keita kivásárlási áron 15-ért; Keirrison 14; Ibra 50+Eto'o; Caceres 17 (ha belegondolok, hogy az egy héttel később 10ért Madridba igazoló Garayt dobtuk el miatta); Csiga 25; Hleb 15; Henrique 8-10 (asszem). Eladási oldalon meg: Zambrotta 8; Dinho 20; Deco 10; Guddy kb két zsák korong; Giovani 7-8... Hogy akkor olyan remek játékosok elüldözéséről mint Eto'o v. Touré ne is beszéljek (amihez még jöhet Zlatan is.).
Akárhogy nézem nálam nem Txiki az etalon igazolások terén, ráadásul a Cesc-sagaban legalább annyira benne voltak Laportáék, mint Rosellék, sőt ha hinni lehet az akkori sajtónak, akkor nagyban járultak hozzá az Arsenal vezetőségének felb*szásához is.
Úgyhogy én annyiban maradnék, hogy az, hogy Rosell hiányposztra (mert csak hiányposzt ahova fél nyáron üldözzük Cescet) olcsón hozott volna egy minőségi játékost, megegyezett mindenben vele és a klubbal is, majd miután alternatívát szállított Pepnek, az végül durcizva nemet mondott, az az én szememben nem róható fel egy elnöknek...
Egyébként meg Pep a Cesc-bukó után kiállt és elkezdte hinteni az igét a fiatalokba vetett hitéről, meg az igazolások szükségtelenségéről. Akkor hova verjem magam ha a vezetőség nem tüsténkedik egy újabb Özil-ügyet kockáztatva keresgélni.
Ezzel persze nem azt mondom, hogy Rosell és Zubi az Isten és mindent jól csinálnak, de hogy hirtelen Txiki legyen a követendő példa attól azért feláll a szőr a hátamon. Úgy meg nehéz Pep kívánságait teljesíteni, hogy ő maga sem tudja sokszor, hogy mit akar (lásd Mascherano-ügy)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
nem értem mit nem lehet azon megérteni,h nem tetszett sokunknak az Özil ügy. ilyen szinten teljesen nevetséges volt az egész, ez nem szokás,hogy már már megvettük és csak utána kérdezni meg egyáltalán,h kell e? persze nem főbenjáró bűn,de kiröhögtette magát.gygerike írta:Sokan kivoltak itt akadva hogy Rossel Pep beleegyezése nélkül tárgyalt Özilért, de hát ha nem lenne Pepnek beleszólása Özil már itt lenne. Sztem eddig semmi rosszat nem követtek el.
az összhang nagyon fontos az edző és a vezetőség között, ha ez bomlik, akkor a keretünk minősége se ér annyit,amennyit.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- gygerike
- Entrenador del Barça
Sokan kivoltak itt akadva hogy Rossel Pep beleegyezése nélkül tárgyalt Özilért, de hát ha nem lenne Pepnek beleszólása Özil már itt lenne
. Sztem eddig semmi rosszat nem követtek el.

Visca El Barca

-
- Capitá del Barça
Nagy neveket nem hozott, de helyette egy rendkívül hasznos játékost Adriano személyében.Barcaboy08 írta:FEJETLENSÉG SZERVEZETLENSÉG ROSSZ KOMMUNIKÁCIÓ TOTÁLIS KÁOSZ.........ezek a legföbb erényei az újdonsült vezetőségnek....csak a csapatra ne legyen hatással.. szánalom ami itt megy!EGY ÉPKÉZÁLB IGAZOLÁSUNKAT IS AZ ELÖZŐ VEZETŐSÉG HOZTA ÖSSZE...hol van(nak a sztárok akiket Sandro Rossel igért?Nem mintha szükségünk lenne rájuk de akkor is??! Nevekkel bezzeg tudott dobálózni addig mig meg nem választották....szégyen!!!!!
És nem igazán értem miből szűrted le mindezeket... Az előző vezetőségnek is voltak érdekes húzásai az átigazolások terén, és azért egyetlen egy nyár alatt ítéletet mondani felettük... szégyen!
+
Az Öziles ügy is számomra pont ellenkező jelentéssel bírt: Rosell megszerzett egy olyan játékost, akiért szinte az összes nagy csapat sorba állt, DE végül nem vette meg, mivel figyelembe vette az edző kérését/döntését!
Nem volt ebben semmi megkerülés hiszen nem vette meg....
Úgy tudom hogy Guardiola álláspontja világos volt:nem kellett neki.Én szerintem az Özil-ügy azért zajlott úgy, ahogy, mert Rosellnek versenyeznie kellett a többi csapattal, akik szintén szívesen leigazolnák. Hogy Pepet kikerülte, azt én sem értem, talán csak azt akarta sugallni vele, hogy milyen gyorsan tud egy játékost megszerezni. Meg aztán nem is ismerjük Guardiola álláspontját. Lehet, hogy ő is szerette volna a törököt, de aztán később változtatott a döntésén. Nem tudhatjuk.
Rosell már rég nyélbe ütötte az üzletet. Csak Pep nemet mondott.
Ez minden válaztásnál így van jönnek az ígérgetések,aztán semmi.Én még eddig semmi rosszat nem láttam a tevékenységében,ha továbbra is nyerjük a kupákat akkor nem is fogunk.Barcaboy08 írta:FEJETLENSÉG SZERVEZETLENSÉG ROSSZ KOMMUNIKÁCIÓ TOTÁLIS KÁOSZ.........ezek a legföbb erényei az újdonsült vezetőségnek....csak a csapatra ne legyen hatással.. szánalom ami itt megy!EGY ÉPKÉZÁLB IGAZOLÁSUNKAT IS AZ ELÖZŐ VEZETŐSÉG HOZTA ÖSSZE...hol van(nak a sztárok akiket Sandro Rossel igért?Nem mintha szükségünk lenne rájuk de akkor is??! Nevekkel bezzeg tudott dobálózni addig mig meg nem választották....szégyen!!!!!

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Persze, az előző vezetőséget igazolások terén nem az összevisszaság vezérelte. ááá, picit sem. Soroljam, azokat akik itt vannak és még csak lehetőséget sem kaotak, és nem kevés pénzbe fájtak a klubnak? Mióta Guardiola itt van, azóta ez van az igazolások terén. Ezt azért ne kenjük már az új vezetésre...Barcaboy08 írta:FEJETLENSÉG SZERVEZETLENSÉG ROSSZ KOMMUNIKÁCIÓ TOTÁLIS KÁOSZ.........ezek a legföbb erényei az újdonsült vezetőségnek....csak a csapatra ne legyen hatással.. szánalom ami itt megy!EGY ÉPKÉZÁLB IGAZOLÁSUNKAT IS AZ ELÖZŐ VEZETŐSÉG HOZTA ÖSSZE...hol van(nak a sztárok akiket Sandro Rossel igért?Nem mintha szükségünk lenne rájuk de akkor is??! Nevekkel bezzeg tudott dobálózni addig mig meg nem választották....szégyen!!!!!

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
FEJETLENSÉG SZERVEZETLENSÉG ROSSZ KOMMUNIKÁCIÓ TOTÁLIS KÁOSZ.........ezek a legföbb erényei az újdonsült vezetőségnek....csak a csapatra ne legyen hatással.. szánalom ami itt megy!EGY ÉPKÉZÁLB IGAZOLÁSUNKAT IS AZ ELÖZŐ VEZETŐSÉG HOZTA ÖSSZE...hol van(nak a sztárok akiket Sandro Rossel igért?Nem mintha szükségünk lenne rájuk de akkor is??! Nevekkel bezzeg tudott dobálózni addig mig meg nem választották....szégyen!!!!!
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én szerintem az Özil-ügy azért zajlott úgy, ahogy, mert Rosellnek versenyeznie kellett a többi csapattal, akik szintén szívesen leigazolnák. Hogy Pepet kikerülte, azt én sem értem, talán csak azt akarta sugallni vele, hogy milyen gyorsan tud egy játékost megszerezni. Meg aztán nem is ismerjük Guardiola álláspontját. Lehet, hogy ő is szerette volna a törököt, de aztán később változtatott a döntésén. Nem tudhatjuk.
zsoltfree-nek üzenem, hogy nálam van egy piros pontja, Adrianót teljesen olcsón és csöndben hozta el nagy hírverések nélkül.
zsoltfree-nek üzenem, hogy nálam van egy piros pontja, Adrianót teljesen olcsón és csöndben hozta el nagy hírverések nélkül.

- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
Az új vezetőség eddigi tevékenysége: below zero......DEMISSION!!!!!!!
-
- Capitá del Barça
Igen csak erről van szó. De ez nekem vér ciki. Főleg egy német csapat ellen, ahol minden precíz. Odarepül Sandro vagy egy embere hogy tárgyaljon meg egyeztessen stb, aztán hívják hogy bocs mégsem? Ilyenről még nem hallottam. A Sandronak még egy fekete pont. Pirospontja még nincs...
Azt pedig hagy döntse már el a Guardiola hogy kit akar a csapatában látni, mert eddig nem tolta rosszul ezekkel a "0-km es ifikkel".
Remélem ez a pöts Rossel húzásai nem mennek az eredmények kárára. Eddig ez az elnök az előzőhöz képest nekem egy nagy 0. Gyakorlatilag eddig csak az előző galerit sározta, meg a klub legnagyobb ikonját (Cruyff). Meg persze ezzel az Öziles húzással magát is.
Azt pedig hagy döntse már el a Guardiola hogy kit akar a csapatában látni, mert eddig nem tolta rosszul ezekkel a "0-km es ifikkel".
Remélem ez a pöts Rossel húzásai nem mennek az eredmények kárára. Eddig ez az elnök az előzőhöz képest nekem egy nagy 0. Gyakorlatilag eddig csak az előző galerit sározta, meg a klub legnagyobb ikonját (Cruyff). Meg persze ezzel az Öziles húzással magát is.
-
- Director del Fútbol
Nem hiszem hogy fogalma se lett volna erről Pepnek. De ha így is van szerintem nem gáz. A Cesc story se pörgött annyira Laportáék után, ráadásul Adrianot is csendben, korrekten elhozta.ozsimiki írta:Itt most nem arról van szó,h helyes e Pep döntése vagy sem.
Ha az edző dönt nálunk az igazolásokról, ahogy azt Rosell is hangsúlyozta,akkor előbb kérdezzen, utána kezdjen tárgyalgatni, nem pedig fordítva.
itt most csak is erről van szó.
mert speciel én is örültem volna pl Robinhonak is, és Özilt se rugdaltam volna ki a keretből, bízok a fiatalokban de egy egész idényt folyamatosan (értsd évről évre majd) nem lehet csak ilyesfajta bizalomra építeni.
Ha nem kérdezte meg, azért Zubi is beleszólhat, nem hiszem h Pep kevesebbnek érezte magát azokután, hogy megmozgattak minden követ és az ő szava döntött...

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- danko94
- Entrenador del Barça
Ezzel teljesen egyetértek. Most volt két év és 2/2 fiatal bevált (Busi és Pedro) de ez nem garancia arra, hogy Dos Santos és Thiago is be fog válni. Pep bízik a fiatalokba de Rosell szerintem nem annyira, ezért cselekedett így. Tény ami tény, 19 mezőnyjátékossal nem lehet 3 fronton eredményesen szerepelni. És ne legyen igazam, de lesz olyan időszak amikor sírni fogunk Özil vagy Robinho után, amikor lapos a játék és kéne bele egy kis lendület, egy váratlan megoldás stb...ozsimiki írta:mert speciel én is örültem volna pl Robinhonak is, és Özilt se rugdaltam volna ki a keretből, bízok a fiatalokban de egy egész idényt folyamatosan (értsd évről évre majd) nem lehet csak ilyesfajta bizalomra építeni.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Itt most nem arról van szó,h helyes e Pep döntése vagy sem.
Ha az edző dönt nálunk az igazolásokról, ahogy azt Rosell is hangsúlyozta,akkor előbb kérdezzen, utána kezdjen tárgyalgatni, nem pedig fordítva.
mert speciel én is örültem volna pl Robinhonak is, és Özilt se rugdaltam volna ki a keretből, bízok a fiatalokban de egy egész idényt folyamatosan (értsd évről évre majd) nem lehet csak ilyesfajta bizalomra építeni.

- danko94
- Entrenador del Barça
De mondjuk Pep is érdekes és makacs. Nem kell neki se Robinho és Özil, hanem csak Cesc...Látja hogy nem jöhet Fabre de akkor is ő kell és inkább feltölti 2 nulla km es ifivel a keretet hogy jövőre jöhessen a katalán és legyen helye. Rosell megszerzett egy nagyon jó kis játékost, nem hinném hogy nem fért volna el a keretbe Keita mellett.Mihu írta:Nekem se gyere be ez a Perez féle elnökösködés...Remélem hogy ez nem fog feszültségeket szítani a klubon belül, hogy Rossel a saját útját járja, Guardiola kikerülésévelozsimiki írta:Ez meg mi volt?
kicsit ciki...előbb tárgyal, aztán kérdezi meg az edzőt?
semmi értelme nem volt így.![]()
![]()
![]()
![]()

- barca_bome
- Jugador d'estrella
Jaja, nekem se tetszik ez a dolog, remélem nem fog ebből rendszert csinálni Rosell... Mondjuk legalább a végső döntés Guardiola kezében volt, ennyiből pozitív az ügy!ozsimiki írta:Ez meg mi volt?
semmi értelme nem volt így.

- Mihu
- Director del Fútbol
Nekem se gyere be ez a Perez féle elnökösködés...Remélem hogy ez nem fog feszültségeket szítani a klubon belül, hogy Rossel a saját útját járja, Guardiola kikerülésévelozsimiki írta:Ez meg mi volt?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ez meg mi volt?

- Capon
- Llegenda del Barça
Andrissal egyetértek abban, hogy valóban döntő részt azok mentek el szavazni akik változást akartak és tényleg nagyon alacsony volt a részvételi arány azon a bizalmi szavazáson anno.
És abban is egyet értek, hogy az emberek nem gazdasági politika alapján szavaztak idén az új elnökökre hanem szimpátia az ismertebb arc alapján Ez szerintem teljesen egyértelmű.
És abban is egyet értek, hogy az emberek nem gazdasági politika alapján szavaztak idén az új elnökökre hanem szimpátia az ismertebb arc alapján Ez szerintem teljesen egyértelmű.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Andris
- Adminisztrátor
1. Ha erre emlékszel, akkor arra is bizonyára, hogy nemcsak hogy nem bukott meg, DE ezt az eredményt is csak az okozta, hogy kizárólag szinte olyanok mentek el szavazni, akik változást akartak. A sociok részvételi arány irtózatosan alacsony volt.gergo9 írta:
Ugye két évevolt egy bizalmatlansági indítvány is amelyen Laporta csúnyán megbukott pár %-on múlott hogy ő maradt az elnök 60% szavazott ellene 66% kellet volna új választáshoz.
Az meg ugye hogy egyértelműen hogy a sociók nem a Laporta féle modellt továbbvivők mellé álltak mégha Soriano nem is indult el , ez lehet csak nekem feltűnő.
Hogyha tényleg olyan faxa lett volna minden miért kell váltani egy más irány felé.
Arról nem is beszélve hogy ez két éve volt, akkor sem a gazdasági problémák miatt (mert ugye Laportáék mindig virágzásról adtak hírt), hanem a sportszakmai sikertelenség miatt, ami alapvetően rövidtávú volt.
Úgyhogy ennyit a sociok véleményéről.
2. Ha jól emlékszem (őszintén szólva lehet hogy nem.), Rosell pontosan a te szavaidat használva mondta el, hogy úgyanezt a sportszakmai és gazdasági modellt tervezi továbbvinni. Persze minimális változtatások lehetnek, mert minden elnök más. Ilyen gazdaságilag pl egy mezszponzor, bár valszeg az se lesz végül. És ilyen sportszakmailag, hogy Pep valszeg nagyobb befolyással lesz az igazolásokra az eddiginél is, de nem sokkal. Lehet hogy végül ez se lesz.
Soriano Laporta elnökségének tagja volt, és valószínűleg mindenben követte volna az elődjét a részletekbe menően is, ez azonban közel sem jelenti hogy a többiek másképp csinálnák a dolgokat.
Az emberek a tökösebb legényt választották, nem pedig a különböző vezetési stílusok közül az egyiket.
Arról nem is beszélve, hogy indulhatott volna akár 385843 jelölt is totálisan más tervekkel kampányolva, mint ahogy Laportáék működtek, akkor is Rosell nyert volna, ezt lehetett tudni előre. Sőt, amikor (2004ben asszem) Rosell kivált az elnökségből, már akkor lehetett tudni, hogy ő lesz a következő elnök.
Nehogy azt hidd hogy Rosell nyert volna, ha Laporta újraindulhat. De legalábbis ha az emberek új arcot akartak is, Rosell úgy már tuti nem nyert volna, ha más modellel kampányol.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila