Nekünk is az van és be lehetett állítani a csatornát! Király, mostmár látom a PL-t és a Bl-t.

Többieknél mizu ezen a téren?

Itt is, csak azzal a különbséggel h felhős az égmes írta:Es Marosvasarhely kornyeken akkora kanikula van meg mindig , hogy nem lehet kimozdulni a lakasbol
Én kint voltam az előbb említett ZTE Pápa meccsen, és még sose áztam meg ennyire, mint most. A stadionból hazamenet, elázott a cipőnk, és a csatorna sem bírta azt a sok vizet, az úton állt a víz. Minden tele van faágakkal, de az eső már elment.Krojf írta:Túlvagyunk egy komoly műsoron.
Egy bitang kis zivatar most hagyta el Balassagyarmatot és nem ült tétlenül.
Az eredmény számunkra sem fényes, mivel az udvarunkban lévő fenyőfát deréktól lejjebb eltörte a szél és rádöntötte a kerítésünkre, valamint édesanyám hobbinövényeinek sorára.
A szomszédunk medencéje éppencsak megúszta, de a fél kerítést így is ki kell cseréltetnünk.
Enyhén be is áztunk.
A szél olyan erős volt, hogy szinte vízszintesen zuhogott.
Jég nem volt a koktélban.
Úgy látszik, hogy augusztusban sajnos fel kell készülnünk az ilyen naturális extremitásokra!
Balassagyarmat over.
K.
Ez az!FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Melyik volt az a honlap ahol kérdéseket csináltunk, hogy melyik klubban játszott, és abból ki kellett találni, hogy melyik játékosról volt szó?
Remélem érthető![]()
A segítséget köszönöm
Mondtuk ugye,hogy maradj még..elképesztő dolgokról maradtál le.Perrero írta:én a margithídnál ittam, biciklivel mentem, annyira nem láttam ló[auto_cenzúra] se, hogy a batthyány téren lezártam, és onnan gyalog jöttem, most indulok le érte, és a cigim is majdnem szétázott
Ez is volt márPerrero írta: OFF: Modik, az belefér, ha az offtopikba akit érdekel a téma az ÉRTELMESEN leírja a véleményét 9/11ről vagy politizálásnak számítanaengem spec. érdekelne, hogy ki-mit gondol. ha nem lehet, akkor pübe jöhet
oké, köszi szépenPerrero írta:általában hasonló helyeken meg kell adni "tag"eket, az az a cucc amit beírnak és megtaláljákfanbarca írta:De én nem a saját mappámba akarok feltölteni! Azt akarom, hogyha beírják a kereseőbe, hogy Messi render, ott a sok között az én kivágott renderem is megjelenjen!
reggeltem, de úgysem megykanty írta:Fel kell reggelni.fanbarca írta:Sziasztok, valaki nem tudja, hogyan lehet a photobucketre képeket feltölteni? például, a messi render pictures mappába?
Fel kell reggelni.fanbarca írta:Sziasztok, valaki nem tudja, hogyan lehet a photobucketre képeket feltölteni? például, a messi render pictures mappába?
az a kis x, az azt jelenti, hogy nincs vezeték nélküli kapcsolatom, magyarul modemen keresztül internetezek...davidvilla77 írta: Szerintem az volt a probléma, hogy nem volt interneted.
A Jobb alsó sarokban lehet látni azt a kis számítógépet, és egy "x"-el van jelölve. ez azt jelenti hogy nincs internet.
nekem se jött be az oldal tegnap délután, minden más oldal bejött, csak az eurobarca nem... csak este, olyan 8-9 körül javult meg...Puyol05 írta:Valaki legyen oly kedves, és magyarázza el nekem, hogy ez miért van.
http://img191.imageshack.us/img191/8724/nvtelen1q.jpg
A tegnapi nap folyamán egyszer sem sikerült belépnem az oldalra, mert mindig ezt a szrt adta ki! Rohadtul dühítő. Nem tudom, hogy másnak is van/volt e ilyen problémája, mert nálam ez egyre sűrűbben jelentkezik.
Hiába próbálom meg akárhányfajta böngészővel megnyitni, mindig ugyan ezt adja ki.![]()
Valakinek valami ötlet?
Szerintem az volt a probléma, hogy nem volt interneted.Puyol05 írta:Valaki legyen oly kedves, és magyarázza el nekem, hogy ez miért van.
http://img191.imageshack.us/img191/8724/nvtelen1q.jpg
A tegnapi nap folyamán egyszer sem sikerült belépnem az oldalra, mert mindig ezt a szrt adta ki! Rohadtul dühítő. Nem tudom, hogy másnak is van/volt e ilyen problémája, mert nálam ez egyre sűrűbben jelentkezik.
Hiába próbálom meg akárhányfajta böngészővel megnyitni, mindig ugyan ezt adja ki.![]()
Valakinek valami ötlet?