Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.17. 11:48:07

Sanama írta:Azért valahol viccesnek nevezhető,hogy Hleb és Caceres is Pep kérésére jöttek,és nem adna nekik még 1 évet...

Megemlíteném azt is,hogy Hleb alig játszott a posztján,Martin meg fiatal még de már most 50x jobb mint Csiga,akit meg erőltetett nem kevés ideig.Ugye Caceres 21évesen jött ide,nekem az fiatal... :)

Én mindkettőt megtartanám...
Teljesen egy véleményen vagyunk. Most úgy őszintén. Mit veszíthetünk velük?
Hlebnek igazán ideje sem volt, hogy bizonyítson, Cáceres meg szerintem már mégtöbb rutinnal rendelkezik, mint mikor idejött.

Nyugodtabb lennék, ha ez a két játékos nálunk folytatná ebben a szezonban.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2010.08.17. 11:18:07

Most olvastam az új vezetés igazolási terveiről....ők csak úgy hivják hogy 4x4 ami tulajdon képpen annyit tesz hogy,4 játékos megy az év végén,és négy új játékos érkezik DE! sztár igazolásokat nem terveznek, két játékost beépítenek a fiatalokból,és kjét játékos érkezhet hiányposztokra.....na már most ha ez igy lesz pár éven belül mi leszünk az Athletic Bilbao....és kb annyi trófeát is fogunk nyerni Bravó ROSEEL Bravó ZUBI!!!!!! =D>
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.08.17. 10:37:38

A főoldalon lévő cikknek teljes mértékben igazat adok, az igazolásokkal kapcsolatban! :) Ugyanezt gondolom a témáról, és szerintem Pep is ugyanígy gondolkodik, vagyis elsősorban a fiatalokra fog támaszkodni.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Sanama
Llegenda del Barça

2010.08.17. 09:11:19

Azért valahol viccesnek nevezhető,hogy Hleb és Caceres is Pep kérésére jöttek,és nem adna nekik még 1 évet...

Megemlíteném azt is,hogy Hleb alig játszott a posztján,Martin meg fiatal még de már most 50x jobb mint Csiga,akit meg erőltetett nem kevés ideig.Ugye Caceres 21évesen jött ide,nekem az fiatal... :)

Én mindkettőt megtartanám...
Guardiola
Capitá del Barça

2010.08.17. 09:03:34

fanbarca írta:Bármennyire nem szeretjük Hlebet és Cácerest, ha nem igazol Pep, őket kell játszatni, nincs mese. ..... de reménykedem, hogy még összejön 2 igazolás :D
Én nem tartom valószínűnek az igazolást, főként nem két igazolást. Már rég elkezdődött az alapozás, nemsokára kezdődik a bajnokság, így nincs idő új embereket beszervezni a csapatba.
Persze nem kizárt kiegészítőember(ek) igazolása, de hogyha erre komoly szándék lenne, akkor már korábban meg kellett volna történjen.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.08.17. 08:58:30

Bármennyire nem szeretjük Hlebet és Cácerest, ha nem igazol Pep, őket kell játszatni, nincs mese. ..... de reménykedem, hogy még összejön 2 igazolás :D
més que un club
Andris
Adminisztrátor

2010.08.17. 07:06:00

messideco írta:Te jó korán hozzáfogtál, Andris :D
Szerintem már az is előrelépés lenne, ha megtartanánk Hlebet és Cácerest, ha Pep semmiképp sem akar új igazolást.
Victor Sánchez játékában én láttam fejlődést, nem tudom ti igen-e...
Neviccelj, ez nem korán van, későn. :D Még szórom az igét 8ig a fórumra, aztán alszok végre. Majd du. 2-3 körül lecsekkolom h mennyire hurrogtak le. 8)

Sánchez úrfinál mondjuk én annyi fejlődést láttam, hogy rúgott két gólt, amit eddig nem tett meg.
Nem mintha lehetne 2 felkészülési meccsből bármit is leszűrni. Xereznél vagy hol meg semmi extrát nem csinált tudtommal, legalábbis mikor láttam, tuti nem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
messideco
Presidente del Barça

2010.08.17. 07:00:02

Te jó korán hozzáfogtál, Andris :D
Szerintem már az is előrelépés lenne, ha megtartanánk Hlebet és Cácerest, ha Pep semmiképp sem akar új igazolást.
Victor Sánchez játékában én láttam fejlődést, nem tudom ti igen-e...
Kép
"And my heart will leave you never."
Andris
Adminisztrátor

2010.08.17. 06:18:35

Megmondom őszintén, még nem gondolkoztam rajta, hogy milyen is ez a keret pillanatnyilag, így most felsorakoztatom ide a játékosokat szépen magamnak, és aztán már látom hogyan okoskodjak:
Lesz egyszer egy ilyen kezdőcsapatunk:

-------------------Valdes-------------------
--Alves------Piqué------Puyol-----Abidal-
------------------Busquets-----------------
---------Xavi-----------------Iniesta-------
----Messi----------Ibra--------Villa--------

(azért hihetetlen,minden poszton a világ egyik legjobbja)

-------------------Pinto--------------------
--Maxwell----Milito-----?--------Adriano-
---------------------?-----------------------
----------?-------------------Keita---------
---Pedro---------Bojan---------Jeffren---

Ha nem tévedek, pillanatnyilag így néz ki az ezévi keretünk, hiszen elmen Rafa, Henry, Csigri, és Touré.

Azt mondatná velem a nagybevásárlós ösztönöm, hogy ugye van ott 3 kérdőjel, amit ki kell tölteni, és azon felül jöhetnek a fiatalok, 2-3 próbálgatni egész szezonban. Ez nyilván nem mehet így azonban.
A középső védő posztra ott ácsingózik 3 fiatal is kapásból: Fontás akit már a nagy kerethez jósoltak a nyáron, Muniesa a kicsit még túlfiatal, aki az akadémia pillanatnyilag legnagyobb ígérete, legalábbis tavaly még ígyvolt, és úgytünik pep számol Sergio Gomezzel is, aki jól játszott a szuperkupán. Ha van 3 ilyen opciónk, akkor nyugodtan lehet kísérletezni. Első cserének ottvan Milito, ha valaki sérül akkor is még Abidal. Henrique és Cáceres. Henriquét én azt hiszem eladnám mostmár, amúgy is túl statikus védőnek tartottam a mi védüelmünkbe. Cáceresről viszont érkeztek bíztató hírek a Juvéból, így én őt áthoznám egy spanyol csapathoz, hogy szem előtt legyen. Télen akár vissza is lehetne hívni, ha itthon gond van. (ha vmelyikük sorsa eldőlt időközben, akkor bocs.. :D )
Alvesnek akár Adriano, akár Maxwell lehet cseréje, akár csak Abidalnál, úgyhogy a védelem ki is pipálva. Henrique el, Cáceres a primerába, és végül én mégiscsak Muniesát hoznám fel stabilan a kerethez.

Kapus poszton nincs kérdés, nyilván ha lesz szükség véletlen 3. számú kapusra, akár Oier akár Mino megállja a helyét, mindkettejüket láttuk már 1-1 felkészülési meccsen, és a másodosztály is tuti segít nekik fejlődni.

Csatároknál sincs kérdés, 3 hipergigamegaszupersztár, akik közül 1 a világ legjobbja, egy a primera legjobb góllövője soksok éve, Ibrával meglátjuk majd mi lesz. Ha csak kicsit is jobb lesz mint tavaly, vagy legalább gólerősebb, akkor már végülis oké.
Pedro nyilván az első csere, Bojantól félek, idén utoljára bizonyíthat szvsz, ha kap lehetőséget, Jeffren pedig szokott jó lendületet adni nagyon sokszor.

A középpálya a leginkább kérdőjeles csapatrész, nyilván.
Védekezni csak Busquets van , mondhatnánk. De ott van már Adriano, ha kell, és ott van Keita is, aki megoldja a szűrést, ha kell. Arról nem is beszélve, hogy ez a legkevésbé eredeti minőségében kihasznált poszt a Barcában. Persze ahogy Rafa adottságai megfeleltek anno, úgy most Piqué detto jó lehet akár kényszermegoldásnak.

Xavi és Iniesta itt az igazi probléma. Kétségtelenül a világ toronymagasan két legjobb középpályása, ezért a lehető legnagyobbak az elvárások az utódokkal és cserékkel kapcsolatban, arról nem is beszélve, hogy egy fia ember nincs a padon, aki az egyértelmű alternatívájuk posztot tekintve.

Na de ha nem Cesc, akkor ki? Persze ott van Keita és Adriano szintén, de merem remélni, hogy idén már nem ilyen megoldással akarja kiszúrni a szemünket Guardiola. Adrianot nem ismerem annyira, de nyilván védekezőbb felfogású, Keita meg itt van már 2+ éve és hát nem az a minőségi támadó játék jellemzi, a kreativitás vagy ütempasszok meg végképp nem. Ennyi erővel majdnem én is játszhatnék Xavi cseréjeként.

Akkor Dos Santos vagy Thiago? Vagy mindkettő? Erősen kétlem hogy ez megoldás volna, bár Dos Santost legalábbis már nem egyszer láttuk nagyon meggyőzően játszani. Azt mondanám, tökéletesen elégedett lennék vele mint Iniesta cseréje, és akkor Xavi mögé viszont valakit szerezni kell. És ez itt a nagy kérdés, hogy kit. Erről majd később talán, egy kicsit körülnézek a napokban szerintem a piacon. Ezt nem kéne megtennem, ha Guardiola végre feladná kicsit a makacsságát, és Hlebnek adna egy évnyi esélyt a saját posztján. Számomra továbbra is rejtély, hogy egy semmivel se jobb Keita (nálunk mutatott játékaik alapján) miért játszhat egy számára kevésbé ideális poszton, holott ugyanazt Hleb a sajátjának mondhatná, mégse kapott 1,5 meccsnél többet ott. Megjegyzem egy kupameccsen játszott végig kp-t, és adott egy gólpasszt, ha jól emlékszem, ami viszont biztos, hogy csereként az El Classicon volt középpályás, és szitnén kiosztott egy gólpassz értékű labdát, emlékszünk Henry még önzetlenül lepasszolta Messinek és úgy gól. Na mindegy, vele nem számolok mert a mi edzőnk sem hibátlan, nem bizony.
Végtére is tehát a középpályán: Hlebet nyilván eladjuk, pedig jó lenne, Dos Santost felhoznám végleg, és igazolnék valakit, na de kit ?

Így végül felhoztam Muniesát (vagy vmelyik másik fiatal kv-t), és felhoztam Dos Santost. Valamint vettem egy igazi támadó szellemű középpályást. 22 fősre bővült a keret tehát. Viszotn itt lenne Muniesa, Dos Santos, Jeffren, és Bojan is. Mind olyan fiatalok, akiknek kevesebb játékidejük lesz, és bizonyítaniuk, fejlődniük kell. Emellé szvsz már aligha fér be több ifi év közben, még 1-1 meccsre is csak neccesen. Ha pl Gomez v Fontás jön fel, Muniesának mindenképp biztosítanék néhány meccset. Valamint Thiagot is próbálgatnám vígan, mert igazolhatunk akárkit, vagy megvehetjük Cesct, egyik se garancia hogy a pár év múlva már gyengülő Xavit legalább közel maradéktalanul pótolni tudja. Úgyhogy próbálkozni kell mindennel. Cesc jövőre, Dos Santos idén, Thiago is talán idén, ezért javasoltam volna Özilt is próbas.zerencse, ha már olcsó, és ezért mondom h igazoljunk vkit, ha a törököt nem. Próbálkozni kell, kockázatmentesen nem lehet, de kis kockázattal igen.

22+2+3.sz kapus - szükség esetén 25 fős keret, minden posztra legalább kettő kielégítő megoldással.

Elismerésem aki ezt végigolvasta. :D

szerk: majd el felejtettem V.Sanchezt, akit csak a jóisten tudna ténylegesen bármelyik csapatrészhez odasorolni helytállóan, játszott ő már mindenütt. :) De egy helyen sem elég jól, és ezzel el is mondtam mindent vele kapcsolatban.

szerk2: Ha már lúd, legyen kövér:
S.Agüero írta:
Clichyt ezért kell megvenni:
Abidal már nem lesz fiatalabb, se gyorsabb. Láthattuk, h elment mellette Navas és már szerintem nem fog egy jól szerepelni a szezonban és úgy hiszem, h most kiszoríthatja a kezdőből Maxwell. Clichy BARCA drukker és már minden évben van szó arról(még ha pletykaként is), hogy szeretne a barcához jönni. Gyors játékos és még ehhez nem is öreg, ha jól tudom 25-6 körül van.

Cesc-t ezért kell megvenni:
Mostanában láthatjuk, hogy Pep minden évben elad egy "négert" és jövőre is lesz egy kiszemeltje mégpedig Keita! :twisted:

Bocs ha sok hülyeséget hoztam össze(még lehet a Humor topicba is mehetett volna) és a hosszú hsz-ért is bocs!
Clichyt ezért nem kell megvenni:
A srácnak életelixír folyik otthon a csapból, vagy ő is öregszik mint Abidal. :roll: Máskülönben meg: Navas egyrészt egy agyatlan gyalogkakukk, de még Boltot is lefutja 100on, másrészt Abidal még mindig a leggyorsabb védőnk. Igen, gyorsabb Alvesnél is, Maxwellnél meg nagyonbőven.
Ha már megemlítetted h szombaton hogy lefutották, gondolom arra is emlékszel, ahogy CRt simán megverte hosszú sprintben 1,5 éve. Ha most elküldenéd, akkor aranylabdát adtál volna neki?
Maxwell tavaly is remekül játszott, csak védekezni nemtud annyira védő létére. Már miért szorítaná ki idén Abidalt?

Cesc-t nem ezért kell megvenni:
Remélem a "négerekre" pikkelős dumád csak poén. Oké h nembírta Eto'ot, nemjátszatta Tourét, és a tősgyökeres gettófekánkat, Hlebet se akarja megtartani, de azért ez mégis erős lenne... Persze Keitánál énis sok jobb játékost tudnék elképzelni, de Cesc nem helyette érkezik nyilván.
S.Agüero írta:Clichy BARCA drukker
Mindig is mondtam, hogy én vagyok a tökéletes megoldás, még nem találtunk úgyse embert, akinek Messi lehet a cseréje.

Végtére is megbocsátunk, meg a humor topicba is beteheted, de legközelebb inkább ne koptasd a billentyűzetet ilyenért. :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2010.08.17. 07:00:22-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.17. 01:59:00

Puyol után Milito lesz a helyettese amire meg már ő is gyengül, addigra egy fiatal. Wink
Ha netalán tán meg az elkövetkezendő 1-2 évben Piqué-Milito párosból valaki eltiltásán van vagy sérült, akkor még mindig ott van Puyol, és akkor már a fiatalok is.
Amúgy kezdjük már ott, hogy még nem is érdeklődtünk a brazil iránt, nemhogy már jövőre itt játsszon.
Na de én abbahagyom, még hátra van egy 6 kupás siker, és csak utána jön újra, átigazolási időszak-persze közben ott lesz a tél, de ott nem szoktunk nagyon vásárolni.
Szóval ez tényleg csak a jövő zenéje Smile

GAME OVER
Milito Piqué cseréje lesz.
Igen, még nem érdeklődtünk és nálam is ez csak egy felvetés volt és én úgy érzem, hogy ő jönni fog hozzánk bár lehet badarság. :)
Úgy legyen ahogy mondod 6 kupás siker! :wink:
Nálam is itt ért véget ez nap. Nehogy a végén tiltsanak a Modik vagy neagyisten tiltsanak. :wink: :)
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.08.17. 01:54:01

S.Agüero írta: Belőle még új Puyolunk lehet(kis túlzással. :P ) és Puyol után ő lehet a helyettese. 20 milláért megéri szerintem, h meglegyen 8 évig egy poszt.
Beérni ide szerintem Thiago Silva.
Puyol után Milito lesz a helyettese amire meg már ő is gyengül, addigra egy fiatal. :wink:
Ha netalán tán meg az elkövetkezendő 1-2 évben Piqué-Milito párosból valaki eltiltásán van vagy sérült, akkor még mindig ott van Puyol, és akkor már a fiatalok is.
Amúgy kezdjük már ott, hogy még nem is érdeklődtünk a brazil iránt, nemhogy már jövőre itt játsszon.
Na de én abbahagyom, még hátra van egy 6 kupás siker, és csak utána jön újra, átigazolási időszak-persze közben ott lesz a tél, de ott nem szoktunk nagyon vásárolni.
Szóval ez tényleg csak a jövő zenéje :)

GAME OVER
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.17. 01:50:00

Hát bizony, ha megnézem azt, hogy Muniesa majdnem 8 évvel fiatalabb mint Thiago Silva, akkor bizony de. És fölösleges egy ekkora "világsztárt" idehozni padozni, mert ha belegondolsz, inkább játszik Milito Puyol helyén, mint Silva. Cserepadra meg nehogymár 20 milláért vásároljunk.
Belőle még új Puyolunk lehet(kis túlzással. :P ) és Puyol után ő lehet a helyettese. 20 milláért megéri szerintem, h meglegyen 8 évig egy poszt.
Beérni ide szerintem Thiago Silva.
Igen, lehet, hogy én is, de ahogy kibabrált a csapattal, nem bánkódnék ha 2-3 évig nem kéne őt néznem Barca mezben. Wink
Ízlések és pofonok. Te így vagy ezzel én nem. Más a véleményed, de elfogadom. :wink: :)
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.08.17. 01:42:54

S.Agüero írta: Nehogy már azt mondd, h jobb játékos valamelyik fiatalunk mint Silva.
Hát bizony, ha megnézem azt, hogy Muniesa majdnem 8 évvel fiatalabb mint Thiago Silva, akkor bizony de. És fölösleges egy ekkora "világsztárt" idehozni padozni, mert ha belegondolsz, inkább játszik Milito Puyol helyén, mint Silva. Cserepadra meg nehogymár 20 milláért vásároljunk.
S.Agüero írta: Inkább elnéztem volna ott egy Cesc-t futkorászni...
Igen, lehet, hogy én is, de ahogy kibabrált a csapattal, nem bánkódnék ha 2-3 évig nem kéne őt néznem Barca mezben. :wink:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.17. 01:36:50

Szerintem amúgy egy fiatal védő jobban feltudja venni a futóversenyt pl. Cr-el vagy Navassal mint mondjuk Thiago Silva.
Nehogy már azt mondd, h jobb játékos valamelyik fiatalunk mint Silva. Amúgy meg nem hinném, h gyorsabbak lennék vagy könnyedébben szerelnék a csatárokat. Silvából még világsztár lehet. 4-5 évvel idősebb mint pl Muniesa, de már máris ott van a Milan kezdőjében!
Cesc vs. Keita
Cesc 100x jobb mint Keita! Ez tény. Láthattuk, h játszott a sevilla ellen Keita... Pocsékul. Inkább elnéztem volna ott egy Cesc-t futkorászni...
Henrique
Már 2 vagy 3 éve nem számít rá Pep és mindig csak kölcsön adogatja..
Nem hinném, h lesz belőle valaki a BARCÁban.
Habár most hogy elgondolkodok, nem emlékszem az elmúlt 1-2 évben olyan játékosra, akit kölcsönadtunk volna, és vissza is jött volna utána játszani Shocked
Na, látod! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.08.17. 01:52:43-kor.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.08.17. 01:23:48

S.Agüero írta: 15-20 millió euro nem olyan egetrengető ár szerintem.

Mert jobb játékos. Miért te nem bírnád jobban Cesc-t látni a pályán mint a Malit? :)

Még itt vannak. De nem hinném, hogy sokáig! :wink:

Hát annyira nem, de ha mindkettőt vesszük az már 40, és nagyon nem biztos, hogy annyira be is vállnak.
Szerintem amúgy egy fiatal védő jobban feltudja venni a futóversenyt pl. Cr-el vagy Navassal mint mondjuk Thiago Silva.

Hát nekem nem attól függ ki a jobb játékos.
Bojant jobban bírom mint Raúlt, pedig szerintem az itt lévők szerint is Raúl jobb :)
Keitával nincs semmi bajom. Nem egy átjáróház, de nem is nyújt semmi extrát-mondjuk volt egy hónap amikor 6 gólt is lőtt meg talán mesterhármas meg minden-. Cesc szerintem kb. ugyan úgy férne be a kezdőbe mint Seydou. Nem hinném, hogy egy játékos miatt teljesen új taktikára állunk. Bár Pep...

Martin szerintem sem marad sokáig, de Henrique még csak 24 éves, ha szerez tapasztalatot a Racingnál simán visszajöhet.

Habár most hogy elgondolkodok, nem emlékszem az elmúlt 1-2 évben olyan játékosra, akit kölcsönadtunk volna, és vissza is jött volna utána játszani :shock:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.17. 01:21:50

És annyi pénzből ők hogy vesznek két minőségi pótlást ? Smile
10 millióbol 2 Milan szintű játékost lehet venni főleg még ha fiatal is. :wink: :)
geridoss
Director del Fútbol

2010.08.17. 01:19:57

S.Agüero írta:
FtcSikiHun írta:Szóval te Clichyt és Silvát is egetrengető áron akarod elhozni?
15-20 millió euro nem olyan egetrengető ár szerintem.
És annyi pénzből ők hogy vesznek két minőségi pótlást ? :)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.17. 01:17:26

FtcSikiHun írta:Szóval te Clichyt és Silvát is egetrengető áron akarod elhozni?
15-20 millió euro nem olyan egetrengető ár szerintem.
Cescet miért bírná jobban Pep?
Mert jobb játékos. Miért te nem bírnád jobban Cesc-t látni a pályán mint a Malit? :)
Henrique még itt van, csak kölcsön adtuk, és még Cáceresre is látok esélyt, ugyanis ha jól tudom a Juve nem akarja megvenni.
Még itt vannak. De nem hinném, hogy sokáig! :wink:
És amúgy szinte kizárt, hogy két védőt is fogunk venni. Smile
Miért lenne kizárt? Ha úgy gondolja a vezetőség, h igenis kell 2 védő akkor vesznek 2-t. Gondolom nincs megtiltva, h csak 1 védőt lehet venni. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.08.17. 01:20:29-kor.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.08.17. 01:12:24

Szóval te Clichyt és Silvát is egetrengető áron akarod elhozni?
Mert nem hiszem, hogy a Milan vagy a Arsenal beérné két ismeretlen két ballábas focistával.
Cescet miért bírná jobban Pep?
Főleg a mostani nyár után, hogy össze-vissza beszél.
Henrique még itt van, csak kölcsön adtuk, és még Cáceresre is látok esélyt, ugyanis ha jól tudom a Juve nem akarja megvenni.
Na de befejezem a veszekedést
:D

Szerk.:
Ja és abból a három fiatal védőből valószínűleg már egy most feljön, ebből kifolyólag látok esélyt arra, hogy jövőre is egy.
És amúgy szinte kizárt, hogy két védőt is fogunk venni. :)
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.17. 01:08:20

Adriano, Muniesa, Alves, Piqué, Milito, Puyol, Maxwell, Abidal, Fontás, Sergi Roberto, Cáceres, Henrique.
Ja. Ebből Henrique már nincs is itt és Cáceres-t sem hiszem, hogy itt lesz. Egyből -2. Akkor a 3 fiatalt még nem tenném oda Puyol cserjéjének jövőre, mert kb. minden 2. meccsen játszik Puyol jövőre szerintem, mert öreg, lassú és nem bír sok meccset. Jobb érzés lenne egy nagy meccsnél úgy leülni a tv elé, hogy játszik pl Thiago Silva mint Muniesa.
Ha jönne Clichy is és Cesc is, akkor szétesne az Arsenal, Wenger ezt nem vállalja be, főleg így, hogy nagyon gyenge a védelmük, Clichy nélkül még rosszabb lenne nekik.
Amiből megvesszük Clichyt annyiból vesznek egy másik 2 játékost belőle. :)
Pinto cserepadon biztos marad, Mino és Oier nyugodtan maradhat az Atléticbe.
Nálam már most jobb Mino Pintonál. Jövőre meg még jobb lesz Mino. Be lehet már építeni őket a csapatba és inkább egy fiatal legyen a kapuba egy kupa meccsen mint egy öreg, nem? :)
Abidal meg akkor rossz esetben 2. számú.
Nem hinném, hogy Abidal leülne padozni jövőre nálunk.
A Milan így is Öregek Társulata, nem fogják a legtehetségesebb és legfitalabb védőjüket eladni.
Ők is tudnak a kapott pénzből venni 2 fiatal játékost. :)
Hát Clichy sem lesz fiatalabb.
Ez aztán a nagy érv! :lol: (Tudod Te, h hogy gondoltam. :wink: )
Arshavin is az, iránta is érdeklődtünk talán, mégis Arsenalhoz ment.
Majd most Clichy lesz a kivétel. :wink:
Ugyan már, Keita tavaly sem játszott olyan hű de sokat, csak Ini sérülése miatt, őt nem fogja meghátráltatni az, hogy keveset játszik, mint Tourét, és szerintem bírja őt Pep.
Cescet gondolom jobban bírná, mint Keitat, mert ő jobb játékos, gondolom te is szívesebben látnád Cesc-t a pályán mint Keitat:)
Miért már megvolt beszélve? Shocked Smile
Ki tudja, lehet. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.08.17. 01:13:44-kor.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.08.17. 00:54:19

S.Agüero írta: Érkezők: Thiago Silva(15-18 milláért), Clichy(20-25 milláért), Cesc(40 milláért)
Távozók: Pinto(1-2 millióért), Abidal(10 milláért), Keita(10 milláért)
Ez így körülbelül 55 millió mínusz összevetve.
Thiago Silva posztját házon belül megoldjuk.
A védelembe nem kell senki jövőre sem.
Adriano, Muniesa, Alves, Piqué, Milito, Puyol, Maxwell, Abidal, Fontás, Sergi Roberto, Cáceres, Henrique. Csak kijön az a 4 poszt ennyi védőből.
Ha jönne Clichy is és Cesc is, akkor szétesne az Arsenal, Wenger ezt nem vállalja be, főleg így, hogy nagyon gyenge a védelmük, Clichy nélkül még rosszabb lenne nekik.
Pinto cserepadon biztos marad, Mino és Oier nyugodtan maradhat az Atléticbe.
Balhátvédnek akkor ott van Mawell ő is gyors, és nagyon jó előre játékban.Abidal meg akkor rossz esetben 2. számú.
S.Agüero írta: Thiago Silvát ezért kell megvenni:
A Milan így is Öregek Társulata, nem fogják a legtehetségesebb és legfitalabb védőjüket eladni.
S.Agüero írta: Abidal már nem lesz fiatalabb, se gyorsabb.
Hát Clichy sem lesz fiatalabb.
S.Agüero írta: Clichy BARCA drukker
Arshavin is az, iránta is érdeklődtünk talán, mégis Arsenalhoz ment.
S.Agüero írta:

Mostanában láthatjuk, hogy Pep minden évben elad egy "négert" és jövőre is lesz egy kiszemeltje mégpedig Keita!
Ugyan már, Keita tavaly sem játszott olyan hű de sokat, csak Ini sérülése miatt, őt nem fogja meghátráltatni az, hogy keveset játszik, mint Tourét, és szerintem bírja őt Pep.
S.Agüero írta: Amúgy is jönnie kellett volna
Miért már megvolt beszélve? :shock: :)
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2010.08.17. 00:48:30

danko94 írta:Ezeket a jövő nyárra gondolta, nem idénre :)
Tudom :D
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
danko94
Entrenador del Barça

2010.08.17. 00:40:59

geridoss írta:...
Ezeket a jövő nyárra gondolta, nem idénre :)
ab1daL
Director del Fútbol

2010.08.17. 00:40:33

Pinto a nyáron hosszabította meg az idén lejáró szerződését plusz egy évvel, én az ő távozását veszem biztosra. Abidalban még bízok, van benne még 2-3 jó szezon remélem, ha nem, akkor se kell idehozni Clichyt mindenképpen, mert itt van Adriano, Maxwell. Cesc jön, Keita marad, jó éjszakát mindenkinek! :wink: :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
geridoss
Director del Fútbol

2010.08.17. 00:36:37

S.Agüero írta:Lehet hülyeséget fogok írni...
Nem lehet, biztos :lol:

Már ne is haragudj, de menjünk csak sorban:

Pintot nem adnám el semmi pénzért, a triplázó évben hatalmas szerepe volt a kupa megnyerésében. Tűri a padot, egyszer nem hallottam még, hogy ő nem akar padozni (pedig biztos így van), tudja, hol a helye. Megbízható, rutinos kapus.

Thiago Silva.. hmmm szó nem volt róla, még szerintem egyik évben sem. Azt a posztot házon belül bőven meg lehet oldani. Nem egy csodagyerek jelölt van középhátvédnek. Puyol sem lesz nagyon öreg, lásd Maldini sem 23 évesen vonult vissza, és a legmagasabb szinten űzte az ipart. 50-60 meccset valóba nem bírna már Puyi, de hogy így leírd, azért még az korai.

Clichy egyrészt azért lehetetlen, mert kétlem, hogy az Arsenal most, vagy a közeljövőben leülne velünk tárgyalni, másrészt ott van nekünk Abidal, Maxwell és Adriano, aki bal hátvéd poszton tudja hozni az elvártat, sőt az elvárásokon felüli játékot is. Az oké, hogy Barca szurkoló, én is az vagyok, várom a szerződést, megyek a padra Pinto helyett (bocsi :D )
Filipet az Atlético Madrid igazolta le nemrégiben. A liga legjobb balhátvédje? Hmm... Akkor jól járt vele az ATMA :)

Cesc szerintem jövőre sem jön.
Keitát nem adja el Pep. Ez még annál is biztosabb, hogy én sem megyek Pinto helyett a cserepadra. (szintén bocsi :D )

Ezen a néhány dolgon kívül nem sok hülyeséget írtál. :lol: :lol:

Visca el Barca!
Lezárt