2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Teljesen egy véleményen vagyunk. Most úgy őszintén. Mit veszíthetünk velük?Sanama írta:Azért valahol viccesnek nevezhető,hogy Hleb és Caceres is Pep kérésére jöttek,és nem adna nekik még 1 évet...
Megemlíteném azt is,hogy Hleb alig játszott a posztján,Martin meg fiatal még de már most 50x jobb mint Csiga,akit meg erőltetett nem kevés ideig.Ugye Caceres 21évesen jött ide,nekem az fiatal...
Én mindkettőt megtartanám...
Én nem tartom valószínűnek az igazolást, főként nem két igazolást. Már rég elkezdődött az alapozás, nemsokára kezdődik a bajnokság, így nincs idő új embereket beszervezni a csapatba.fanbarca írta:Bármennyire nem szeretjük Hlebet és Cácerest, ha nem igazol Pep, őket kell játszatni, nincs mese. ..... de reménykedem, hogy még összejön 2 igazolás
Neviccelj, ez nem korán van, későn.messideco írta:Te jó korán hozzáfogtál, Andris
Szerintem már az is előrelépés lenne, ha megtartanánk Hlebet és Cácerest, ha Pep semmiképp sem akar új igazolást.
Victor Sánchez játékában én láttam fejlődést, nem tudom ti igen-e...
Clichyt ezért nem kell megvenni:S.Agüero írta:
Clichyt ezért kell megvenni:
Abidal már nem lesz fiatalabb, se gyorsabb. Láthattuk, h elment mellette Navas és már szerintem nem fog egy jól szerepelni a szezonban és úgy hiszem, h most kiszoríthatja a kezdőből Maxwell. Clichy BARCA drukker és már minden évben van szó arról(még ha pletykaként is), hogy szeretne a barcához jönni. Gyors játékos és még ehhez nem is öreg, ha jól tudom 25-6 körül van.
Cesc-t ezért kell megvenni:
Mostanában láthatjuk, hogy Pep minden évben elad egy "négert" és jövőre is lesz egy kiszemeltje mégpedig Keita!![]()
Bocs ha sok hülyeséget hoztam össze(még lehet a Humor topicba is mehetett volna) és a hosszú hsz-ért is bocs!
Mindig is mondtam, hogy én vagyok a tökéletes megoldás, még nem találtunk úgyse embert, akinek Messi lehet a cseréje.S.Agüero írta:Clichy BARCA drukker
Milito Piqué cseréje lesz.Puyol után Milito lesz a helyettese amire meg már ő is gyengül, addigra egy fiatal. Wink
Ha netalán tán meg az elkövetkezendő 1-2 évben Piqué-Milito párosból valaki eltiltásán van vagy sérült, akkor még mindig ott van Puyol, és akkor már a fiatalok is.
Amúgy kezdjük már ott, hogy még nem is érdeklődtünk a brazil iránt, nemhogy már jövőre itt játsszon.
Na de én abbahagyom, még hátra van egy 6 kupás siker, és csak utána jön újra, átigazolási időszak-persze közben ott lesz a tél, de ott nem szoktunk nagyon vásárolni.
Szóval ez tényleg csak a jövő zenéje Smile
GAME OVER
Puyol után Milito lesz a helyettese amire meg már ő is gyengül, addigra egy fiatal.S.Agüero írta: Belőle még új Puyolunk lehet(kis túlzással.) és Puyol után ő lehet a helyettese. 20 milláért megéri szerintem, h meglegyen 8 évig egy poszt.
Beérni ide szerintem Thiago Silva.
Belőle még új Puyolunk lehet(kis túlzással.Hát bizony, ha megnézem azt, hogy Muniesa majdnem 8 évvel fiatalabb mint Thiago Silva, akkor bizony de. És fölösleges egy ekkora "világsztárt" idehozni padozni, mert ha belegondolsz, inkább játszik Milito Puyol helyén, mint Silva. Cserepadra meg nehogymár 20 milláért vásároljunk.
Ízlések és pofonok. Te így vagy ezzel én nem. Más a véleményed, de elfogadom.Igen, lehet, hogy én is, de ahogy kibabrált a csapattal, nem bánkódnék ha 2-3 évig nem kéne őt néznem Barca mezben. Wink
Hát bizony, ha megnézem azt, hogy Muniesa majdnem 8 évvel fiatalabb mint Thiago Silva, akkor bizony de. És fölösleges egy ekkora "világsztárt" idehozni padozni, mert ha belegondolsz, inkább játszik Milito Puyol helyén, mint Silva. Cserepadra meg nehogymár 20 milláért vásároljunk.S.Agüero írta: Nehogy már azt mondd, h jobb játékos valamelyik fiatalunk mint Silva.
Igen, lehet, hogy én is, de ahogy kibabrált a csapattal, nem bánkódnék ha 2-3 évig nem kéne őt néznem Barca mezben.S.Agüero írta: Inkább elnéztem volna ott egy Cesc-t futkorászni...
Nehogy már azt mondd, h jobb játékos valamelyik fiatalunk mint Silva. Amúgy meg nem hinném, h gyorsabbak lennék vagy könnyedébben szerelnék a csatárokat. Silvából még világsztár lehet. 4-5 évvel idősebb mint pl Muniesa, de már máris ott van a Milan kezdőjében!Szerintem amúgy egy fiatal védő jobban feltudja venni a futóversenyt pl. Cr-el vagy Navassal mint mondjuk Thiago Silva.
Cesc 100x jobb mint Keita! Ez tény. Láthattuk, h játszott a sevilla ellen Keita... Pocsékul. Inkább elnéztem volna ott egy Cesc-t futkorászni...Cesc vs. Keita
Már 2 vagy 3 éve nem számít rá Pep és mindig csak kölcsön adogatja..Henrique
Na, látod!Habár most hogy elgondolkodok, nem emlékszem az elmúlt 1-2 évben olyan játékosra, akit kölcsönadtunk volna, és vissza is jött volna utána játszani Shocked
S.Agüero írta: 15-20 millió euro nem olyan egetrengető ár szerintem.
Mert jobb játékos. Miért te nem bírnád jobban Cesc-t látni a pályán mint a Malit?![]()
Még itt vannak. De nem hinném, hogy sokáig!
És annyi pénzből ők hogy vesznek két minőségi pótlást ?S.Agüero írta:15-20 millió euro nem olyan egetrengető ár szerintem.FtcSikiHun írta:Szóval te Clichyt és Silvát is egetrengető áron akarod elhozni?
15-20 millió euro nem olyan egetrengető ár szerintem.FtcSikiHun írta:Szóval te Clichyt és Silvát is egetrengető áron akarod elhozni?
Mert jobb játékos. Miért te nem bírnád jobban Cesc-t látni a pályán mint a Malit?Cescet miért bírná jobban Pep?
Még itt vannak. De nem hinném, hogy sokáig!Henrique még itt van, csak kölcsön adtuk, és még Cáceresre is látok esélyt, ugyanis ha jól tudom a Juve nem akarja megvenni.
Miért lenne kizárt? Ha úgy gondolja a vezetőség, h igenis kell 2 védő akkor vesznek 2-t. Gondolom nincs megtiltva, h csak 1 védőt lehet venni.És amúgy szinte kizárt, hogy két védőt is fogunk venni. Smile
Ja. Ebből Henrique már nincs is itt és Cáceres-t sem hiszem, hogy itt lesz. Egyből -2. Akkor a 3 fiatalt még nem tenném oda Puyol cserjéjének jövőre, mert kb. minden 2. meccsen játszik Puyol jövőre szerintem, mert öreg, lassú és nem bír sok meccset. Jobb érzés lenne egy nagy meccsnél úgy leülni a tv elé, hogy játszik pl Thiago Silva mint Muniesa.Adriano, Muniesa, Alves, Piqué, Milito, Puyol, Maxwell, Abidal, Fontás, Sergi Roberto, Cáceres, Henrique.
Amiből megvesszük Clichyt annyiból vesznek egy másik 2 játékost belőle.Ha jönne Clichy is és Cesc is, akkor szétesne az Arsenal, Wenger ezt nem vállalja be, főleg így, hogy nagyon gyenge a védelmük, Clichy nélkül még rosszabb lenne nekik.
Nálam már most jobb Mino Pintonál. Jövőre meg még jobb lesz Mino. Be lehet már építeni őket a csapatba és inkább egy fiatal legyen a kapuba egy kupa meccsen mint egy öreg, nem?Pinto cserepadon biztos marad, Mino és Oier nyugodtan maradhat az Atléticbe.
Nem hinném, hogy Abidal leülne padozni jövőre nálunk.Abidal meg akkor rossz esetben 2. számú.
Ők is tudnak a kapott pénzből venni 2 fiatal játékost.A Milan így is Öregek Társulata, nem fogják a legtehetségesebb és legfitalabb védőjüket eladni.
Ez aztán a nagy érv!Hát Clichy sem lesz fiatalabb.
Majd most Clichy lesz a kivétel.Arshavin is az, iránta is érdeklődtünk talán, mégis Arsenalhoz ment.
Cescet gondolom jobban bírná, mint Keitat, mert ő jobb játékos, gondolom te is szívesebben látnád Cesc-t a pályán mint Keitat:)Ugyan már, Keita tavaly sem játszott olyan hű de sokat, csak Ini sérülése miatt, őt nem fogja meghátráltatni az, hogy keveset játszik, mint Tourét, és szerintem bírja őt Pep.
Ki tudja, lehet.Miért már megvolt beszélve? Shocked Smile
Thiago Silva posztját házon belül megoldjuk.S.Agüero írta: Érkezők: Thiago Silva(15-18 milláért), Clichy(20-25 milláért), Cesc(40 milláért)
Távozók: Pinto(1-2 millióért), Abidal(10 milláért), Keita(10 milláért)
Ez így körülbelül 55 millió mínusz összevetve.
A Milan így is Öregek Társulata, nem fogják a legtehetségesebb és legfitalabb védőjüket eladni.S.Agüero írta: Thiago Silvát ezért kell megvenni:
Hát Clichy sem lesz fiatalabb.S.Agüero írta: Abidal már nem lesz fiatalabb, se gyorsabb.
Arshavin is az, iránta is érdeklődtünk talán, mégis Arsenalhoz ment.S.Agüero írta: Clichy BARCA drukker
Ugyan már, Keita tavaly sem játszott olyan hű de sokat, csak Ini sérülése miatt, őt nem fogja meghátráltatni az, hogy keveset játszik, mint Tourét, és szerintem bírja őt Pep.S.Agüero írta:
Mostanában láthatjuk, hogy Pep minden évben elad egy "négert" és jövőre is lesz egy kiszemeltje mégpedig Keita!
Miért már megvolt beszélve?S.Agüero írta: Amúgy is jönnie kellett volna
Tudomdanko94 írta:Ezeket a jövő nyárra gondolta, nem idénre
Nem lehet, biztosS.Agüero írta:Lehet hülyeséget fogok írni...